sğol canımgünaydın kızlar şeker ölçümüm normal çıktı çok şükür o yüzden sevinçliyim
özgee cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan.
şimdi acil toplantıya gidiyorum öğleden sonra görüşürüz.
bebişlere iyi bakın
sağol canikomCanım hayırlı olsun :) iyi günlerde giysin yağmur :)
aynen öyle valla..
hiiç uğraşamıcam dedi, burdan alalım gidelim dedi aldık gittik
evet ortalama böyle fiyatlar ve dışardan cok daha uygun oldugu ve pazarlıga açık oldugu da kesin..
arabayı da tek başına zannedersem 600 küsür gibi bir rakama alabilirsin meloş..
kızlar size haşim işcan maceramı anlatayım..
öncelikle kocama aşırı derecede sinir oldum, hemen sıkıldı, biz tek dükkanla sınırlı kaldık, öle dükkan dükkan gezip araştırma yapamadım.. hatta iki ayagımı bir pabuca soktugu için soracaklarımı da soramadım.. meloş ya arabanın tek fiyatını bile soramadım..
daha doğrusu çogu şeyin kendi fiyatını tek başına pek soramadım.. çünkü satıcı da, toplu alışveriş üzerinden %20 indirim yaptı ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım size :umursamaz:
Chicco trio for me (kırmızı-gri)(bebek arabası, anakucağı/ oto koltugu) port bebesi çok yer kaplayacak ve adam da yazın çok kullanamazsın dedi diye almadım - 995 TL.
Chicco you&me fizyolojik kanguru - 200 küsür liradan 180 liraya düştü ilk etapta
Kraft 504 park yatak (pembesi yoktu,katalogda bile yoktu, o da kırmızı gri) 200 TL. gibi bişiydi sanırım
Chicco Bebek Telsizi - 80 TL.
Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence - 130 TL.den 100 TL.ye düştü.
Bunların hepsini 1500 TL.ye aldık toplamda..
Tek tek inmiş fiyatlarını aklımda kaldıgı kadar yazdım ama toplu halde %20, %25 gibi bişi indi adam.
Bakalım bu Cumartesi beni Eminönünde nasıl sinir edecek guclubacismileevet aynen.gittiğimiz yerde oflayıp pofluyor bazende.ama ben sinir oluyom:umursamaz:
günaydın kızlar şeker ölçümüm normal çıktı çok şükür o yüzden sevinçliyim
özgee cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan.
şimdi acil toplantıya gidiyorum öğleden sonra görüşürüz.
bebişlere iyi bakın
sağol canım.. hepsi aynı bunların demek.. seri üretim sempatiksalakcinnikızlarr gunaydın ıyı haftalr dılıyorum hepınızeee
özgecım hayrlı olsn aldıklrın yagmur saglıkla kullansın inşşş aman benmde kocam aynı haftasonu mobılya arastrmasına cıktık bıkac magaza gezdı budefaa hep fıyatlr 2000 ustu 3 magazadn sonra yeter dıyoo biz özllkle mobılyacılrn oraya gıdyrz oo beyefendı hemen sıklyr bende gıck oldum
neyse mobılyalr pahalı geldı nıtekım bize
archımım hayrlı olsn sonucnnn ... sorunsuz olduguna sevndımm
teşekkürlerHayırlı,Uğurlu olsun....
ilet ilet aklinialirimsmilesüpper, bakalım kayınvalideye ileteyim ben bunu, onlara aldiracam arabayı
sğol canım
oh şekerinde iyi çıkmış şükür
hadi kolay gele
sağol canikom
giysin mi sempatiksalakcinni
Bakalım bu Cumartesi beni Eminönünde nasıl sinir edecek guclubacismile
evet canım ya tamamlandı çok şükür büyük şeyler.. uyku seti fln öle ıvır zıvırlar kaldı..Özge guzel gunlerde kullanın sağlıkla ınşallah.Bütün erkekler aynı ya.Bende aynı düşünceleri paylaşıyorum.Hemen sıkılıyolar alışverişten.Tamamladın demi özge herşeyını yağmurun ne guzel.Darısı başımıza ınş.:Saruboceq:
yok kız noolcak.. komigime gitti de ŞenizHhahahahahah :) Kullansın gezsin uyusun dicektim :) tam o sırada telefon çaldı dikkatim dağıldı bilmiyorumkismile . Birde dün diyeti biraz bozdum bugün şeker fırladı yine :) biraz kafa dağınık affetsin yağmurum bizi
aa meloşşşAaa bu Cumartesi ben de eşimin kardeşiyle Eminönüne gidecem. Çabuk yorulmaya başladım, bir an önce halledelim
sağol canımözgeceğim hayırlı olsun sağlılı bir şekilde bebişin kullanır inşallah
bizde hafta bakacağız hayırlısıyla ama herşey çok pahalı kızlar ya
yok kız noolcak.. komigime gitti de Şeniz
aaa bebek şekerini aldınız mı kıss sempatiksalakcinniÖzgecim hayırlı olsun.. İyi günlerde kullansın yağmur kız... bayanssulusmile
Arci sana da geçmiş olsun, şekerin iyi çıkmış, çok sevindim hihoyyyt
biz de cumartesi havuzlu hana gittik, eminönüne... Bayağ bişeyle aldık.. Fiyatları uygun bence... Toplu halde alınca çok paramış gibi tuttu ama..
Banyosu, kovası, filesi falan... İşte çok cici kıyafetler vardı.. Özellikle kızlar için...sempatiksalakcinni
işte bebek şekerlerini aldık, kapı süsü ıvır zıvır...
Akşama fotolarını çeker koyarım siteye de...
Bi beşik kaldı, onu da Haşim İşcandan alacağız haftaya sanırım...
Kıyafet tarzı şeyler için gayet uygun bir yer...
sağol canım..günaydın kızlar özgecim yagmurun güle güle kullansın cicilerini
kızlar cok şükür bizde ikili hanelere düştük yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
aa meloşşş
saatlerimizi ayarlayalım
karşılaşalım orda sempatiksalakcinni
biz kocam beni 1 de işten alır öle gideriz, 2 gibi orda oluruz aklinialirimsmile
sağol canım
evet herşey gerçekten çok pahalı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?