annemde beşik beğendi orada bi tane dedim ben beşik almam zaten katlanmıyor nere koyca sonra adam 225 tl dedi teşhir ürünüydü size 175 vereyim dedi almadım gerek yok beşiğe park yatak çok mantıklı geliyor bana dünürümmmamanda aman geliniM saglıkla iyi gunlerde kullansınn dünürüm hayrlı olsn ciclerrr darısı basıma bende begenıyorm cok karasız kalıyorum park yatak begendımm acaba beşikmi alsm bılmem nee kafam ıce akrıstı 1haftadr dusnyrm dunde esım kızdı sureklı fıkır degstryrsun dıyeehaklı odaaa
ukla canım güle güle kullan aldıklarının hepsini ben gidemedim maalesef satışa uğradım o gün :sinifsinif: önümüzdeki haftalarda gidicez annemler artık
olur tabi neden olmasın bilmiyorumkismile
ay aman süperrr..ayy yiurumm pembelere ben bayıldımmmm bulursun tabi çok cici şeyler var
sakın funy bbaby alma hem çok pahalı hem havuzlu handa daha ucuz
ben bi sürü pembeli beğendim ama ben taçdan daha nceden bi tane pembe nevresim takımı almıştım zaten göstermiştim sizede bunuda yeşilli aldım perdemede uysun diye git mutlaka bak orayada
şekerini almadık kız biberonların içi boş dışınada kese geçiriyosun
şekerlerini biz sonradan a alıcaz doğuma yakınn çok güzel şeyler vardı ben tanesi 0,75 den aldım 1 kutuda 12 adet bebek biberonu var bebek biberonunun dışı süslü felan onu keseye sokuyosun bağlıyosun çok şirindi sepetinide aldım
ben hastanede calıştıgım için bana cok kişi gelecek, çalışanlardan yani sempatiksalakcinnizaten hastaneye kaç kişi gelecek mevlut yapmayı dusunuyorm kesın orda verırrm alır kocamda bi cuklataaa gelene gıdene tutar hoş gelenler cuklata getırse bana daha ıyı olur ama heheheheheh:)
annemde beşik beğendi orada bi tane dedim ben beşik almam zaten katlanmıyor nere koyca sonra adam 225 tl dedi teşhir ürünüydü size 175 vereyim dedi almadım gerek yok beşiğe park yatak çok mantıklı geliyor bana dünürümmm
canım sütyeni handan almadım yeni incinin satış mağazası vardı oradan aldık keşke dışarda bi yerlere baksaydın belki bulursunbilmiyorumkismilebiz 1:30 da memorialdeydik ordan çıkıp eminönüne gitmemiz 15:00 civarını buldu bide otopark sırası yemek falan derken baya geç oldu varmamız. Bana sütyen deme uklacım çok dertliyim ben bu konuda. Benim bedenime göre emzirme sütyeni ve emzirme atleti türkiyede üretilmiyormuş. Yabancı markalarda türkiyede talep yok diye getirmiyormuş. Hafta sonu internetten baktım amerikadan yada almanyadan falan getirtmem gerekiyor. Ama denemedende nasıl olcak bilmiyorum kafayı yicem
slm kızlar; çok yogun bır haftasonu geçırdım, sonunda evımıze ınşaatçılar gırdı. boya badana bıttı yarın bı kat daha atacaklar tamamen bıtecek. mutfak ıkeadan yarın gelecek haftaya monte olacak. 1 hafta mutfaksızım. kuçuk tuple yemek yapıyorum. dun eşimle çok gulduk, yumurta ekmek kuçuk tup yer sofrasında yemek yedık. annem hala gelmedı sagolsun, yerleştırmeye temızlemeye gelıcem dedı, canı sagolsun ne dıyım. ankastreyı boshtan aldık, bı kaç yere duvar kagıdı alıcam bırazdan çıkıp o işi halledıcem. bu işler çok gıcık işler bır daha tadılata gırersem şu kafamı şeyetsınler benım. boya bıle yaptırmıcam pislik içinde oturcam yıllarca :umursamaz:
günaydınnn kıslar..
hafta sonu yogun gecmıs herkeste.
bene özete geceyım pazar sabahı 7de kalktık evı topaladık 8.30 da bana afakanlar geldı dısarı cıkıp yuruyelım parkta oturalım dedım fazla abartmısız 10.30 da ancak geldık eve ac karnına bızımkı kahvaltıyı ben hazırlıycam dedı ooo yandık o zamn dedım.
neysekı dısarı cıktık kahvaltı yapmaya yedık yedık şiştik.
sonra kayınpederım aradı bugun gorusleım bı ara dıye onuda aldık bıze geldık
vee kayınpederım dedıkı sız tasınmayın kalın burda dedı
sebep sukı bız hala ıstedıgımız gıbı bı ev bulamadık buldugunumuz evı cok begenmedık kapısı camı yerlerı mutfak dolapları hep eskı evın
yerı ıtıbarıyle ve odalarının genıs olması sebebıyle tutmustuk
ama içimize sınmemeıstı acıkcası
kayınpederde bosuna kıra odıyceksınız dedı
bı yerden bı mıktar para gecmıs elıne bunu pesınat verelım ben uygun fıyata kendımın sıgabılcegı bı ev bulayım alayım sızde kendı evınızde oturun bende kıra yerıne ev kredısı odeyım 5 yıl sonra ev sahıbı olayım dedı
sonrada o evı tugberke bagıslarım dedı=))
bızde dusundukkı haklı
sımdı kıra odemekle elımıze bısey gecmıyor
burası zaten kayınpederın evı burası sızın olsun bende ufak bı ev alayım dedı ıste
bızde dunden razıymısısz heralde kabul ettık
ohh be kurtuldumm sonunda
bızım evdende cıkma sebebımız gırıs kat olması sebebıyle yerler soguk oluyor alt katta bos garak var
dogalgazın borularının gectıgı yerler sadece sıcak dıger yerlerde yarın bırgun bebk dolasırsa hasta olur dedık bu yaz soundada strafor dosetcekler alt katın tavanından bu sorunda oylece cozulcek..
bu arada oksurugum dun ıyıce sıddetlendı kocıste bende uyuyamadım oksuruk krızı tutunca ıkıde bı uyandık
bı ara daldım ondada kabus gordum
kocam benı aldatıyodu
ama sankı gercek gıbıydı kendıme gelemdım ve sabha esıme uykusuzlukta basıma vurmus bırde ruya ustune oda geldı bebgımızın tekmelerını ızlıyodu dondum bı anda arkamı sen bu cocugu haketmıyosun defol gıt dedım
ama ben engel olmadım kendıme o da garıbım aptallastı bıde baanmı soruyosun dusun aklına gelır nedenı dedım
sonra su getırdı sen uyan bıraz dedı benı aldatıyosun senın yuzunu gormek ıstemıyorum dedım.bagırdım cagırdım bızımkıde benı cıddıye almadı ıse gıtmek ıcın hazırlandı sen uyu bıraz dedı benı öptu ıse gıttı..
BENDE BEBEK ŞEEKRİNİ MEVLUTTE YAPTIRMAYI DUSUNUYORUM HASTANEYE GELENLERE CIKOLAta TUTSAK OLMASMIIIbilmiyorumkismile
günaydınnn kıslar..
hafta sonu yogun gecmıs herkeste.
bene özete geceyım pazar sabahı 7de kalktık evı topaladık 8.30 da bana afakanlar geldı dısarı cıkıp yuruyelım parkta oturalım dedım fazla abartmısız 10.30 da ancak geldık eve ac karnına bızımkı kahvaltıyı ben hazırlıycam dedı ooo yandık o zamn dedım.
neysekı dısarı cıktık kahvaltı yapmaya yedık yedık şiştik.
sonra kayınpederım aradı bugun gorusleım bı ara dıye onuda aldık bıze geldık
vee kayınpederım dedıkı sız tasınmayın kalın burda dedı
sebep sukı bız hala ıstedıgımız gıbı bı ev bulamadık buldugunumuz evı cok begenmedık kapısı camı yerlerı mutfak dolapları hep eskı evın
yerı ıtıbarıyle ve odalarının genıs olması sebebıyle tutmustuk
ama içimize sınmemeıstı acıkcası
kayınpederde bosuna kıra odıyceksınız dedı
bı yerden bı mıktar para gecmıs elıne bunu pesınat verelım ben uygun fıyata kendımın sıgabılcegı bı ev bulayım alayım sızde kendı evınızde oturun bende kıra yerıne ev kredısı odeyım 5 yıl sonra ev sahıbı olayım dedı
sonrada o evı tugberke bagıslarım dedı=))
bızde dusundukkı haklı
sımdı kıra odemekle elımıze bısey gecmıyor
burası zaten kayınpederın evı burası sızın olsun bende ufak bı ev alayım dedı ıste
bızde dunden razıymısısz heralde kabul ettık
ohh be kurtuldumm sonunda
bızım evdende cıkma sebebımız gırıs kat olması sebebıyle yerler soguk oluyor alt katta bos garak var
dogalgazın borularının gectıgı yerler sadece sıcak dıger yerlerde yarın bırgun bebk dolasırsa hasta olur dedık bu yaz soundada strafor dosetcekler alt katın tavanından bu sorunda oylece cozulcek..
bu arada oksurugum dun ıyıce sıddetlendı kocıste bende uyuyamadım oksuruk krızı tutunca ıkıde bı uyandık
bı ara daldım ondada kabus gordum
kocam benı aldatıyodu
ama sankı gercek gıbıydı kendıme gelemdım ve sabha esıme uykusuzlukta basıma vurmus bırde ruya ustune oda geldı bebgımızın tekmelerını ızlıyodu dondum bı anda arkamı sen bu cocugu haketmıyosun defol gıt dedım
ama ben engel olmadım kendıme o da garıbım aptallastı bıde baanmı soruyosun dusun aklına gelır nedenı dedım
sonra su getırdı sen uyan bıraz dedı benı aldatıyosun senın yuzunu gormek ıstemıyorum dedım.bagırdım cagırdım bızımkıde benı cıddıye almadı ıse gıtmek ıcın hazırlandı sen uyu bıraz dedı benı öptu ıse gıttı..
ben hastanede calıştıgım için bana cok kişi gelecek, çalışanlardan yani sempatiksalakcinni
evet yiurummm tabi yatak başı koruması yan korumaları varay aman süperrr..
ctesi gidip bakacam o zaman bulurum güsel uyku setlerii hihoyyyt
bu kenar korumalıklı baş korumalıklı yorganlı fln dimi uklişim..
ay helecan yaptım hihoyyyt
temam ben de şekersiz bişiler bakayım.. aklinialirimsmile
daeeee
kurtulmuşsunuz sonunda taşınma işinden cok sevindim
ohh kendi eviniz de olacak
ne iyi kayınpeder yaaa.. bak görüyor musun herşey nasıl da yoluna giriyor..
bak senin de bebişin kısmetiyle geliyor işte..
son yazdıklarına da koptum, zavallı adam anlamamıştır ne oldugunu da sempatiksalakcinni
:roflol:Günaydın dae, hayırlısı olsun. Bak sen de kira ödemekten kurtulmuşsun, çok ii olmuş.
Bu arada gece rüyamda hep benle uğraştın.
Bizim evdeyiz ama aslında orası sizin evmiş. Bir yere gidecekmişiz. Ben totomu sokacak külotlu çorap arıyorum, hiçbiri olmuyor, sen de beni iice panik yapıyorsun. Kocam bekletilmeyi hiç sevmiyor, bi hazırlanamadın gitti diyosun. Bi uyandım çok sinirlenmiştim sana.
mevlut düşünüyorum ama mevlutte şeker yaptırır mıyım bilmiyorum bilmiyorumkismileefet doru sen mecbur yaptrcan mevluttede ister ama dımı tabı mevlut dusunuyorsann
yihhuuuu taamm sempatiksalakcinnievet yiurummm tabi yatak başı koruması yan korumaları var
yorganı (içi kaz tüylü) yastık kılıfı bir tane süslü yastık kılıfı var çarşafı felan işte sempatiksalakcinni
Kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor, ama ben düğünümde şeker yaptırmayı unuttum şimdi bari yaptırayım diyorum.
Günaydın dae, hayırlısı olsun. Bak sen de kira ödemekten kurtulmuşsun, çok ii olmuş.
Bizim evdeyiz ama aslında orası sizin evmiş. Bir yere gidecekmişiz. Ben totomu sokacak külotlu çorap arıyorum, hiçbiri olmuyor, sen de beni iice panik yapıyorsun. Kocam bekletilmeyi hiç sevmiyor, bi hazırlanamadın gitti diyosun. Bi uyandım çok sinirlenmiştim sana.
Kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor, ama ben düğünümde şeker yaptırmayı unuttum şimdi bari yaptırayım diyorum.
Günaydın dae, hayırlısı olsun. Bak sen de kira ödemekten kurtulmuşsun, çok ii olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?