bu arada kızlar bebek arabalarında fln renge göre bile fiyatlar değişiyor..
bi araba vardı bir aileye satıyordu, sırf kırmızı fln diye 350 tl miş mesela
ama işte turunculu fln olsa adam 220 ye verecekti.
bide oto koltugu
yine birileri almaya gelmişti. bebekleri kız, 1 yaşında fln.
kırmızı istiyorlar
640 tl.den 1 kuruş inmedi..
en cok kırmızı satılıyor, lacivertler elimizde kalıyor lacivert alırsanız 500 e bırakırım dedi.. o ailede almadı gitti.
ay ben olsam alırdım laciverti bilmiyorumkismile
bu arada kızlar bebek arabalarında fln renge göre bile fiyatlar değişiyor..
bi araba vardı bir aileye satıyordu, sırf kırmızı fln diye 350 tl miş mesela
ama işte turunculu fln olsa adam 220 ye verecekti.
bide oto koltugu
yine birileri almaya gelmişti. bebekleri kız, 1 yaşında fln.
kırmızı istiyorlar
640 tl.den 1 kuruş inmedi..
en cok kırmızı satılıyor, lacivertler elimizde kalıyor lacivert alırsanız 500 e bırakırım dedi.. o ailede almadı gitti.
ay ben olsam alırdım laciverti bilmiyorumkismile
günaydın herkeseeeeee.
cuma günü dr.daydık. 38 cm ve 1000 g olmuş. boyu iyi ama sanırım biraz zayıf bir bebek olacak babası gibi. dr asıl kilo bu haftadan sonra alınır, kafana takma dedi ama hepiniz ööle 1200 ler felan diyince azcık moralim bozuldu
günaydın herkeseeeeee.
cuma günü dr.daydık. 38 cm ve 1000 g olmuş. boyu iyi ama sanırım biraz zayıf bir bebek olacak babası gibi. dr asıl kilo bu haftadan sonra alınır, kafana takma dedi ama hepiniz ööle 1200 ler felan diyince azcık moralim bozuldu
kıs yazdık ya hepsini sempatiksalakcinni
995 TL. beek arabası-ana kucağı/oto koltuğu.. port bebesini almadık..
kısss bizde cumartesi annemle havuzlu handaydıkk
hatta bi mağazaya girmiştik orada satıcı kız soruyodu doğum ne zaman diye
bayanda haziran didi senmiydin yoksaaabilmiyorumkismile
canım bizde işte aksaray yönünden giderken sagda, dükkanın camında chicco yazıyordu.. ya 1. dükkan ya da ikinciydi bilmiyorumkismileÖzgecim hangi mağazaya gittiniz aksaray yönünden gelirken sağda kalan bir dükkana gütmiştik biz baştan 2. dükkandı acaba sizde orayamı gittiniz ordaki adam çok iyi bir insandı ddiğin gibi gereksizleri satma taraftarı değildi. Merak ettim aynı mağazayamı gitmişiz diye. Bide sen arabayı hangi renk aldın
arabanın arkası tam yatıyordu..he evet gördüm yazdıktan sonra bizde ebebekte baktık dün ama portbebe de alalım dedi eşim satıcı çocukda oto koltuğunda 1,5 saatten fazla yatırırsanız sırt ağrılarına yol açabilir dedi ee bide yazın nasıl kullanılmazki asıl yazın o şekilde gezdirmiycekmiyiz? kafam karıştı eşimde olmaz öyle port bebeyide alalım çocuk iki büklüm mü durucak dedi 2010 modeline 3 lü sete 1349 dedi port bebeyi almazsan da 1100 felan sanırım bide 1000 liralık alışverişte 150 lira hediye çeki veriyolarmış nakittede %5 dedi o zaman nerdeyse aynı paraya denk geliyo sanki bilmiyorumkismile
canım bizde işte aksaray yönünden giderken sagda, dükkanın camında chicco yazıyordu.. ya 1. dükkan ya da ikinciydi bilmiyorumkismile
arabayı kırmızı-gri aldık..
sensicim bunu ancak oturmaya başladıktan sonra kullanabilirKizlar buna kac aylikken oturabiliyor ki acaba?
Yazin yazliga gitmeyi dusunuyoruz, ama oturabilir mi ki buna
yoksa henuz cok mu kucuk olur?
hihoyyyt hihoyyytaynı dükkandan bahsediyoruz bende gidip arabayı ordan alıcam aynı renkten :)
günaydın herkeseeeeee.
sensicim bunu ancak oturmaya başladıktan sonra kullanabilir
yani 6 aydan sonra fln..
bu yaz kullanamazsın..
ama ana kucaklı salıncaklardan alırsan bu yaz kullanabilirsin.
he evet gördüm yazdıktan sonra bizde ebebekte baktık dün ama portbebe de alalım dedi eşim satıcı çocukda oto koltuğunda 1,5 saatten fazla yatırırsanız sırt ağrılarına yol açabilir dedi ee bide yazın nasıl kullanılmazki asıl yazın o şekilde gezdirmiycekmiyiz? kafam karıştı eşimde olmaz öyle port bebeyide alalım çocuk iki büklüm mü durucak dedi 2010 modeline 3 lü sete 1349 dedi port bebeyi almazsan da 1100 felan sanırım bide 1000 liralık alışverişte 150 lira hediye çeki veriyolarmış nakittede %5 dedi o zaman nerdeyse aynı paraya denk geliyo sanki bilmiyorumkismile
canım bak şöyle birşeyBu dedigin nasil oluyor canim? Ben disari cikarttigimda oturtmak icin bisi istiyorum
ama ne olabilir ki henuz 2 aylik falan olacak ozaman.
arabanın arkası tam yatıyordu..
onu yam yatırırsan orada da yatabilir bebek..
port bebe heybetli bişi, çok yer kaplayacak gibi geldi bana..
arabanın arkası tam yatmasaydı alacaktım ama böyle olunca ben de gerek duymadım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?