2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne yazıkki hem renk hemde 2009 rengi olunca ucuz 2010 rengi olunca pahalı oluyor :) biz arabayı alırken aynısı başımıza geldi . 2009 renkler 599 TL iken 2010 renkler 769 ila 729 TL arasındaydı :) bende 2009 model alıp çıkmıştım

Özgecim hangi mağazaya gittiniz aksaray yönünden gelirken sağda kalan bir dükkana gütmiştik biz baştan 2. dükkandı acaba sizde orayamı gittiniz ordaki adam çok iyi bir insandı ddiğin gibi gereksizleri satma taraftarı değildi. Merak ettim aynı mağazayamı gitmişiz diye. Bide sen arabayı hangi renk aldın

Kizlar buna kac aylikken oturabiliyor ki acaba?
Yazin yazliga gitmeyi dusunuyoruz, ama oturabilir mi ki buna
yoksa henuz cok mu kucuk olur?

Manyaklık bu yaa, aynı işi yapacak sadece renk için 150 TL verilir mi yaa? Çok geliyor herhalde.

MAşallah leach bebişe

Canım bence kilosunu takma bak ben çok kilo almasın diye uğraşıyorum :) sınırlar içerisinde olsunda sağlıklı olsun canım

kıs yazdık ya hepsini sempatiksalakcinni

995 TL. beek arabası-ana kucağı/oto koltuğu.. port bebesini almadık..

he evet gördüm yazdıktan sonra bizde ebebekte baktık dün ama portbebe de alalım dedi eşim satıcı çocukda oto koltuğunda 1,5 saatten fazla yatırırsanız sırt ağrılarına yol açabilir dedi ee bide yazın nasıl kullanılmazki asıl yazın o şekilde gezdirmiycekmiyiz? kafam karıştı eşimde olmaz öyle port bebeyide alalım çocuk iki büklüm mü durucak dedi 2010 modeline 3 lü sete 1349 dedi port bebeyi almazsan da 1100 felan sanırım bide 1000 liralık alışverişte 150 lira hediye çeki veriyolarmış nakittede %5 dedi o zaman nerdeyse aynı paraya denk geliyo sanki bilmiyorumkismile

kısss bizde cumartesi annemle havuzlu handaydıkk
hatta bi mağazaya girmiştik orada satıcı kız soruyodu doğum ne zaman diye
bayanda haziran didi senmiydin yoksaaabilmiyorumkismile

AAA haberleşseydik keşke, buluşurduk orda... En alt kattaki mağazadaydık, gerçi yukarılardan da alışveriş yaptık ama muhabbet ettiğim kız sadece aşağıdaydı.. Öğlen gibi falan gitmiştik... Ayyy çok gülerim ya... Siz neler aldınız...

canım bizde işte aksaray yönünden giderken sagda, dükkanın camında chicco yazıyordu.. ya 1. dükkan ya da ikinciydi bilmiyorumkismile
arabayı kırmızı-gri aldık..

zeynep yalancı emzıkle bıberonu ne aldın acaba.Ben bı turlu karar verıp alamıyorum ya.Chıcconun acılıları var bıberonda ama iyimidir ya.Sanırım ondan alcam.Bıde ınternetten almayı düşünüyom.Hangı sıteye bakayım kızlar ya..bilmiyorumkismile

arabanın arkası tam yatıyordu..
onu yam yatırırsan orada da yatabilir bebek..
port bebe heybetli bişi, çok yer kaplayacak gibi geldi bana..
arabanın arkası tam yatmasaydı alacaktım ama böyle olunca ben de gerek duymadım açıkcası

canım bizde işte aksaray yönünden giderken sagda, dükkanın camında chicco yazıyordu.. ya 1. dükkan ya da ikinciydi bilmiyorumkismile
arabayı kırmızı-gri aldık..

aynı dükkandan bahsediyoruz bende gidip arabayı ordan alıcam aynı renkten :)

Kizlar buna kac aylikken oturabiliyor ki acaba?
Yazin yazliga gitmeyi dusunuyoruz, ama oturabilir mi ki buna
yoksa henuz cok mu kucuk olur?
sensicim bunu ancak oturmaya başladıktan sonra kullanabilir
yani 6 aydan sonra fln..
bu yaz kullanamazsın..
ama ana kucaklı salıncaklardan alırsan bu yaz kullanabilirsin.

Maşşallah Leac bebişine... Benim doktorum da aynısını dedi, bu haftadan sonra kilosu tam belli olur diye... Ben de boyu kısa diye gıcık oldum ama sanırım onu da takmamak lazım... 36 cm yaklaşık boyu... Duyunca aa ne kısaymış dedim, doktor da dedi daha ne olacak normal işte...
İşte yapmamak lazım böyle takıntılar ama yapıyoruz malesef...

sensicim bunu ancak oturmaya başladıktan sonra kullanabilir
yani 6 aydan sonra fln..
bu yaz kullanamazsın..
ama ana kucaklı salıncaklardan alırsan bu yaz kullanabilirsin.

Bu dedigin nasil oluyor canim? Ben disari cikarttigimda oturtmak icin bisi istiyorum
ama ne olabilir ki henuz 2 aylik falan olacak ozaman.

Kızlarrr bende anlatayım hemen
c.tesi annemle havuzlu hana gittik
uyku setimizi aldık tomuycuk marka perdemin ranginde fıstık yeşili felan balıkları var üstünde ben çok beğendim yeri ve kaliteside gayet güzel taç a baktık 100 tl dedi ama uyduruk geldi bize 135 di 110 aldık havuzlu handan uyku setini
sonraaa cici aldık kızıma,bi mağazanın önünden geçiyorduk bi park yatak gördüm ben çok büyük boyutta istemiyordum fiyatı rengi boyutları çok hoşuma gitti 135 tl ye indirdi gri-yeşil renginde sallanan müzikli ve titreşimli üztünde cibinliği felanda var önce tereddüt ettim eşimde yoktu yanımda sonra aradım sordum sen beğendiysen al dedi bende aldım tabi eve getiremedim adamlar 1 hafta içinde teslim edecekler
birde bebek şekerimizi hallettik şöyleki havuzlu handan çıktık annemle öylesine yürürken
bi toptan şekerci gördük vitrinde çok cici bi şeker sepeti gördüm bebek arabası şeklinde pembe beyaz tüylü müylü 45 di ben 30 aldım almışken şekerleri de halledelim dedik 36 adet ortaboy biberon şeklinde şeker koyuluyor yada çikılata dışınada yine aynı renk kese aldık onu geçiriyosun hepsi 62 tuttu
oda termometresi felan aldık annem bebişe bi kaç bady aldı ben bi tulum aldım Handeye ama 6-9 aylık
sonrada pestilimiz çıkmış bi halde eve geldikkkk

dünde dışarı çıktık sabah kuzenlerle buluştuk yıldız parkına gittik kahvaltıya 9 da orada yürüdük felan
oradan rumeli fenerine gittik ayyy öldük orada yemek yemek için 1 tane balıkçı vardı
çok kalabalıktı beğenmedik tekrar karşıya geçtik çamlıcaya yemek yedik hem kuzenimizin iyileşmesini (kalp ameliyatı geçirdi yeni) hemde eşimin işe girmesini kutladık 7,30 da da döndük tabi benim sırt kaburgam ağrıyodu çok yoruldummmmm böyle iştteee

canım o 2 saatten fazla oturmaması durumu araba koltuğu olarak kullanırken dikkat edin diye söylüyorlar. Yoksa zaten bebek arabasında okadar küçük çocuğu 2 saat boyunca gezdiremeyizki en basiti 2 saatte bir emzirme durumu var zaten kucağa almak gerekecek. Portbebenin avantajı tam yatması ama bize satıcı seyahate gidecekseniz ilk 3 ay içinda o zaman öneririm dedi portbebeyi çünkü arabada uzun süre koltuğa bağlanmaması gerekiyor ya o nedenle.Hemde gittiğin yerde portbebeyi bebek yatağı gibide kullanabiliyorsun. Birde port bebenin üzerinde koruması var kış ortami için daha uydun ondan diğer satıcı yazın rahat olmaz demiştir. Ama o koruma çıkıyor.

aaa evet haklısın arkası tam yatıyo ben düşünmemiştim bunu o zaman tamam zemuszemus

uklaaa ben de uyku seti istiyom
eminönüne bakacam
ama böle beyaz ağırlıklı pembeli fln bişi tabi haliyle, istiyorum..
var mıydı öle bişiler,
bulabilir miyim havuzluhanda?

bide bebek şekerini de aldın mı kız
ben şekerlerebişi olur diye korkuyorum ama gitmişken ben de alsam mı ki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…