2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amanda aman geliniM saglıkla iyi gunlerde kullansınn dünürüm hayrlı olsn ciclerrr darısı basıma bende begenıyorm cok karasız kalıyorum park yatak begendımm acaba beşikmi alsm bılmem nee kafam ıce akrıstı 1haftadr dusnyrm dunde esım kızdı sureklı fıkır degstryrsun dıyee haklı odaaa

ayy ne güzelll kaçta gittiniz kısss biz 1,30 da geçmiştik annemle karşıyaaa
bende pjama takımı aldım kendime sabahlıklı felan gecelikde istiyordum yengem ve annem şiddetle karşı çıktı yengem ben sezeryan oldum gecelik sakın alma ben aldım hiç giyemedim zaten alttan sonda takmıyolar artık sezeryan olursan gecelikde giyemiyorsun klarnını açıp bakıyolar zaten geelik niyetine hastanede o hastane geceliğini giydiriyolar başka türlü rahat edemezsin pijama takımı al dedi ben bi tane aldım pembeli leylekli önden göğse kadar çift tafalı düğmeli
bi tane hamile atleti aldım çok rahat yaa keşke bi tane daha alsaymışım
bide yine sütyen aldımmm

ewet satıcıda dedi gittiğin yerde yatak olarak kullanabilirsin diye bide açıkcası ben yolculuğada çıkıcağım için temmuz gibi düşündüm birden rahat olur diye off kafam karıştı ya ben öbür aya bırakıyım en iyisi arabayı akannehir

ukla canım güle güle kullan aldıklarının hepsini ben gidemedim maalesef satışa uğradım o gün :sinifsinif: önümüzdeki haftalarda gidicez annemler artık

maşallah canım bebişine bence gayet iyi sıkma canını
daha çok zaman var büyümelerinee

en aşağıyada indik canımm arabalar felan baktık annemle
sonra orada aşağıdan biberon felan satan bi dükkan vardı merdivenlerin altında hemen oda termometresi aldık fırça aldık felan aldık bakındık ölee

biz 1:30 da memorialdeydik ordan çıkıp eminönüne gitmemiz 15:00 civarını buldu bide otopark sırası yemek falan derken baya geç oldu varmamız. Bana sütyen deme uklacım çok dertliyim ben bu konuda. Benim bedenime göre emzirme sütyeni ve emzirme atleti türkiyede üretilmiyormuş. Yabancı markalarda türkiyede talep yok diye getirmiyormuş. Hafta sonu internetten baktım amerikadan yada almanyadan falan getirtmem gerekiyor. Ama denemedende nasıl olcak bilmiyorum kafayı yicem

Ben de aynı sebpten ötürü kararsızım, o yüzden malzemelerini almayı düşünüyorum sadece. Doğuma yakın da şekeri alıp içine koyayım diyorum.

Özge ben şekerlerinin süs kısımlarını aldım.. Şekerlerini sonra alıp koyacağım içine... Havuzluhanda kampanya vardı. 50 tene şeker, sepeti, kapı süsü, hoşgeldin bebek yazısı, bide kapı için tül, bide bişey vardı neydi unuttum. işte 100 liraydı.
şekeri biberon şekl,nde aldık. Arkalarında tül var lavantalı, şekerini de iyi bişey alır koyarız dedik doğuma yakın.. Ben süs almıştım. O yüzden kapı süsü ile, o diğer şeyi almadım. Şekeri 75 tane yaptırdım, 100 lira verdim. Bana ucuz geldi. Yeter mi bilemedim ama gitmişken aldım işte...

slm kızlar; çok yogun bır haftasonu geçırdım, sonunda evımıze ınşaatçılar gırdı. boya badana bıttı yarın bı kat daha atacaklar tamamen bıtecek. mutfak ıkeadan yarın gelecek haftaya monte olacak. 1 hafta mutfaksızım. kuçuk tuple yemek yapıyorum. dun eşimle çok gulduk, yumurta ekmek kuçuk tup yer sofrasında yemek yedık. annem hala gelmedı sagolsun, yerleştırmeye temızlemeye gelıcem dedı, canı sagolsun ne dıyım. ankastreyı boshtan aldık, bı kaç yere duvar kagıdı alıcam bırazdan çıkıp o işi halledıcem. bu işler çok gıcık işler bır daha tadılata gırersem şu kafamı şeyetsınler benım. boya bıle yaptırmıcam pislik içinde oturcam yıllarca :umursamaz:

Ben de aynı sebpten ötürü kararsızım, o yüzden malzemelerini almayı düşünüyorum sadece. Doğuma yakın da şekeri alıp içine koyayım diyorum.

BENDE BEBEK ŞEEKRİNİ MEVLUTTE YAPTIRMAYI DUSUNUYORUM HASTANEYE GELENLERE CIKOLAta TUTSAK OLMASMIIIbilmiyorumkismile

hmm evet ben de şekersiz alayım bari güsel bşi bulursam bilmiyorumkismile

hehehe bizde ordan biberon falan aldık... Aynı yerlerde dolaşmışız... süpermiş.. kaydirigubbakcemile3

ayy yiurumm pembelere ben bayıldımmmm bulursun tabi çok cici şeyler var
sakın funy bbaby alma hem çok pahalı hem havuzlu handa daha ucuz
ben bi sürü pembeli beğendim ama ben taçdan daha nceden bi tane pembe nevresim takımı almıştım zaten göstermiştim sizede bunuda yeşilli aldım perdemede uysun diye git mutlaka bak orayada
şekerini almadık kız biberonların içi boş dışınada kese geçiriyosun
şekerlerini biz sonradan a alıcaz doğuma yakınn çok güzel şeyler vardı ben tanesi 0,75 den aldım 1 kutuda 12 adet bebek biberonu var bebek biberonunun dışı süslü felan onu keseye sokuyosun bağlıyosun çok şirindi sepetinide aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…