kızlarrr bende anlatayım hemen
c.tesi annemle havuzlu hana gittik
uyku setimizi aldık tomuycuk marka perdemin ranginde fıstık yeşili felan balıkları var üstünde ben çok beğendim yeri ve kaliteside gayet güzel taç a baktık 100 tl dedi ama uyduruk geldi bize 135 di 110 aldık havuzlu handan uyku setini
sonraaa cici aldık kızıma,bi mağazanın önünden geçiyorduk bi park yatak gördüm ben çok büyük boyutta istemiyordum fiyatı rengi boyutları çok hoşuma gitti 135 tl ye indirdi gri-yeşil renginde sallanan müzikli ve titreşimli üztünde cibinliği felanda var önce tereddüt ettim eşimde yoktu yanımda sonra aradım sordum sen beğendiysen al dedi bende aldım tabi eve getiremedim adamlar 1 hafta içinde teslim edecekler
birde bebek şekerimizi hallettik şöyleki havuzlu handan çıktık annemle öylesine yürürken
bi toptan şekerci gördük vitrinde çok cici bi şeker sepeti gördüm bebek arabası şeklinde pembe beyaz tüylü müylü 45 di ben 30 aldım almışken şekerleri de halledelim dedik 36 adet ortaboy biberon şeklinde şeker koyuluyor yada çikılata dışınada yine aynı renk kese aldık onu geçiriyosun hepsi 62 tuttu
oda termometresi felan aldık annem bebişe bi kaç bady aldı ben bi tulum aldım handeye ama 6-9 aylık
sonrada pestilimiz çıkmış bi halde eve geldikkkk
dünde dışarı çıktık sabah kuzenlerle buluştuk yıldız parkına gittik kahvaltıya 9 da orada yürüdük felan
oradan rumeli fenerine gittik ayyy öldük orada yemek yemek için 1 tane balıkçı vardı
çok kalabalıktı beğenmedik tekrar karşıya geçtik çamlıcaya yemek yedik hem kuzenimizin iyileşmesini (kalp ameliyatı geçirdi yeni) hemde eşimin işe girmesini kutladık 7,30 da da döndük tabi benim sırt kaburgam ağrıyodu çok yoruldummmmm böyle iştteee
aklinialirimsmile aklinialirimsmileaaa evet haklısın arkası tam yatıyo ben düşünmemiştim bunu o zaman tamam zemuszemus
Selam kızlar neyseki site düzelmiş. Özgecim hayırlı olsun aldıkların.
Bizde cumartesi eminönündeydik va sanırım istanbuldaki hamişlerin çoğu ordaydı :) Arabası hariç bütün eksiklerimizi tamamladık. Arabasınıda önümüzdeki ay peşin para ile alıcaz kısmetse. Birde oda takımı var tabi ama onu biliyosunuz doğum sonrasına bıraktım.
Eminönüne giderken sevgili kocam hala niye gittiğimizi anlamıyorum diye söyleniyordu ben imdaaaaatttttttttt diye bağırmaya başlayınca kapadı çenesini allaha şükür birdahada açmadı. Havuzlahanı 2. kez dolaşıyorum yine hiçbişey beğenmedim ben jokerde bir küvet beğenmiştim altındaki demiri ile birlikte 130 TL yemi ne geliyorsu ben aynısını irem bebeden 55 tl ye aldım. Havuzluhandan sadece kendime gecelik ve sabahlık aldım. Eşim ordaki küvetleri falan beğenmedi sonra çıktık İrem bebeye gittik ama havuzlu hanın girişindeki irem bebeye değil aşağıdaki ataların ordaki mağazasına gittik. Küvet-kova- küvetin altlığı 2 adet 0-3 ay hastane çıkışı seti (%100 boyasız ) 3-4 tane patikli altı - 6 tane kolsuz ve askılı bady -yalancı emzik- biberon - su biyotu- bebeyağı-patiksiz alt gibi ıvır zıvır ne varsa aldık. Şimdi unuttuğum birkaç küçük şey kaldı onlarıda denk geldikçe tamamlarım artık.
canım o 2 saatten fazla oturmaması durumu araba koltuğu olarak kullanırken dikkat edin diye söylüyorlar. Yoksa zaten bebek arabasında okadar küçük çocuğu 2 saat boyunca gezdiremeyizki en basiti 2 saatte bir emzirme durumu var zaten kucağa almak gerekecek. Portbebenin avantajı tam yatması ama bize satıcı seyahate gidecekseniz ilk 3 ay içinda o zaman öneririm dedi portbebeyi çünkü arabada uzun süre koltuğa bağlanmaması gerekiyor ya o nedenle.Hemde gittiğin yerde portbebeyi bebek yatağı gibide kullanabiliyorsun. Birde port bebenin üzerinde koruması var kış ortami için daha uydun ondan diğer satıcı yazın rahat olmaz demiştir. Ama o koruma çıkıyor.
maşallah canım bebişine bence gayet iyi sıkma canınıgünaydın herkeseeeeee.
cuma günü dr.daydık. 38 cm ve 1000 g olmuş. boyu iyi ama sanırım biraz zayıf bir bebek olacak babası gibi. dr asıl kilo bu haftadan sonra alınır, kafana takma dedi ama hepiniz ööle 1200 ler felan diyince azcık moralim bozuldu
sanırım chicco oldugu için..
Aaa evet o siteye baktim da, buda guzelmis.
Ama fiyati neden bukadar pahali sirf 6 ayliga kullanabildigin halde.
http://www.nar-bebe.com/Chicco-Polly-Salincak-Distraction,PR-4332.html
en aşağıyada indik canımm arabalar felan baktık annemleAAA haberleşseydik keşke, buluşurduk orda... En alt kattaki mağazadaydık, gerçi yukarılardan da alışveriş yaptık ama muhabbet ettiğim kız sadece aşağıdaydı.. Öğlen gibi falan gitmiştik... Ayyy çok gülerim ya... Siz neler aldınız...
ayy ne güzelll kaçta gittiniz kısss biz 1,30 da geçmiştik annemle karşıyaaa
bende pjama takımı aldım kendime sabahlıklı felan gecelikde istiyordum yengem ve annem şiddetle karşı çıktı yengem ben sezeryan oldum gecelik sakın alma ben aldım hiç giyemedim zaten alttan sonda takmıyolar artık sezeryan olursan gecelikde giyemiyorsun klarnını açıp bakıyolar zaten geelik niyetine hastanede o hastane geceliğini giydiriyolar başka türlü rahat edemezsin pijama takımı al dedi ben bi tane aldım pembeli leylekli önden göğse kadar çift tafalı düğmeli
bi tane hamile atleti aldım çok rahat yaa keşke bi tane daha alsaymışım
bide yine sütyen aldımmm
uklaaa ben de uyku seti istiyom
eminönüne bakacam
ama böle beyaz ağırlıklı pembeli fln bişi tabi haliyle, istiyorum..
var mıydı öle bişiler,
bulabilir miyim havuzluhanda?
bide bebek şekerini de aldın mı kız
ben şekerlerebişi olur diye korkuyorum ama gitmişken ben de alsam mı ki bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismileBen de aynı sebpten ötürü kararsızım, o yüzden malzemelerini almayı düşünüyorum sadece. Doğuma yakın da şekeri alıp içine koyayım diyorum.
Ben de aynı sebpten ötürü kararsızım, o yüzden malzemelerini almayı düşünüyorum sadece. Doğuma yakın da şekeri alıp içine koyayım diyorum.
hmm evet ben de şekersiz alayım bari güsel bşi bulursam bilmiyorumkismileÖzge ben şekerlerinin süs kısımlarını aldım.. Şekerlerini sonra alıp koyacağım içine... Havuzluhanda kampanya vardı. 50 tene şeker, sepeti, kapı süsü, hoşgeldin bebek yazısı, bide kapı için tül, bide bişey vardı neydi unuttum. işte 100 liraydı.
şekeri biberon şekl,nde aldık. Arkalarında tül var lavantalı, şekerini de iyi bişey alır koyarız dedik doğuma yakın.. Ben süs almıştım. O yüzden kapı süsü ile, o diğer şeyi almadım. Şekeri 75 tane yaptırdım, 100 lira verdim. Bana ucuz geldi. Yeter mi bilemedim ama gitmişken aldım işte...
en aşağıyada indik canımm arabalar felan baktık annemle
sonra orada aşağıdan biberon felan satan bi dükkan vardı merdivenlerin altında hemen oda termometresi aldık fırça aldık felan aldık bakındık ölee
olur tabi neden olmasın bilmiyorumkismile
BENDE BEBEK ŞEEKRİNİ MEVLUTTE YAPTIRMAYI DUSUNUYORUM HASTANEYE GELENLERE CIKOLAta TUTSAK OLMASMIIIbilmiyorumkismile
ayy yiurumm pembelere ben bayıldımmmm bulursun tabi çok cici şeyler varuklaaa ben de uyku seti istiyom
eminönüne bakacam
ama böle beyaz ağırlıklı pembeli fln bişi tabi haliyle, istiyorum..
var mıydı öle bişiler,
bulabilir miyim havuzluhanda?
bide bebek şekerini de aldın mı kız
ben şekerlerebişi olur diye korkuyorum ama gitmişken ben de alsam mı ki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?