canım kayınpeder vazgecırdı tuttugumuz eve cok ıcımız sınmemıstı mecbur degılsınız dedı
hatta elıne bı mıktar para gecmıs ben banka kredısı alıp kendıme kucuk bı ev laayım kıradan kurtulmus ollaım dedı
bızde vzgectıkk
selam annısler..
ne guzel alısverısler tamamlanmıs ..mınıklerınız ıyı gunlerde kullansın..
gulkurusu sen ınternetten sıpariş etmıstın demı stork park yatagı..
ebatları buyukmubilmiyorumkismile
ben hala besık konusnda kararsızım..
kafayı yıyecemsenağlama
mobılya besıkmı park yatakmı.
hergun fıkır degıstırıyorum:kedi:
kızlar bana yardımcı olun.cocuk odam musaıt..ama sadce sııfonyer alcam..
kıracıyım ama ıkı yıla kalmaz evım alınacak.
o yuzden gıdecem yere gore oda yapmayı dusunuyorum.
alcam besıgıde cocouk odasına koycam..
yatak odamada annemler mınık besık alcaklar..
mobılya besıklerde sık ve gosterıslı duruyor:kedi:
gonlum ondan yana.
fıyatlarına gelınce hemn hemn aynıya denk gelıyor..
ma cevremdekıler park yatak tercıh et dıyorlar.
tabı satıcılardasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben oda takımı aldım canım
tavsiye ederim.. böle şeyler bi kere alınıyo sonuçta almışken iyisini ve qüzelini al
aklında kalmasın snra
kendı evıme tasınınca genc oodası alayım dıyorum.
bebek odası olarak almıycam..
ama cocuk odasındda besıgı sıfonyerı olcak.
sadece besık konusunda karar veremedım..
cleo saol tatlım ben de iyiyim.bebeğinin cicileri hayırlı olsun.bebek sekerini magnet seklindemi aldın foto ekler misin gelince ben de magnetmi alsam diyorum en azından dağıttığım kişiler buzdolabına asarlar.
Kızlar demin konuşmuşsunuz ben herzamanki gibi geriden takip ediyorum :)
Benim doktorda 8 nisan da 32. haftadadır, 37 ye kadar çalışabilir raporu verecek...
Bu durumda ben 13 mayısta izne çıkıyorum. 38 de doğum yapacağıma göre, yani en son durum öyleydi... mayısın 20 sinde falan mı doğuracağım... Ya neyse sorarım gidince doktora... aklinialirimsmile
bende öle aldım zaten canım
qenç odası tam takım halinde aldım
mobilyasını büyüyen beşik bazalı hemde yavruluklu olarak aldık
yani ikinci çocuğum olduğunda çok rahatca kullanabilicem
alttan bi yatak daha çıkıo :ecrin_bebek:
cloe iyide rapunzel 2 sene sonra kendi evine çıkacakmış oranın boyutlarına göre oda takımı alırım diyor ya şimdi aldığı oraya uymazda küçük yada büyük gelirse diye soruyor ya.
Rapunzel bence fiyat farkı yoksa mobilya beşik al şifonyeriyle takım . Park yatağı 2 yaşına kadar kullanabiliyormuş ama bebek ayaklandığı zaman yatağının yüksektiğini indirmek lazım yoksa bebek kalkarsa düşer mobilya beşiklerin korkulukları asansörlü zaten daha rahat olabilir . sırf gündüz uytcak olsan neyse park yatakla olurda gece için zor bence. Bu arada mobilya beşikten kastın o büyümeyen karyolalar değil mi??
vereliniortakcloe iyide rapunzel 2 sene sonra kendi evine çıkacakmış oranın boyutlarına göre oda takımı alırım diyor ya şimdi aldığı oraya uymazda küçük yada büyük gelirse diye soruyor ya.
Rapunzel bence fiyat farkı yoksa mobilya beşik al şifonyeriyle takım . Park yatağı 2 yaşına kadar kullanabiliyormuş ama bebek ayaklandığı zaman yatağının yüksektiğini indirmek lazım yoksa bebek kalkarsa düşer mobilya beşiklerin korkulukları asansörlü zaten daha rahat olabilir . sırf gündüz uytcak olsan neyse park yatakla olurda gece için zor bence. Bu arada mobilya beşikten kastın o büyümeyen karyolalar değil mi??
meloş bu aradaZeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile
efsaneler geri döndü aklinialirimsmileyevrularrr
yani sende bizdensn
mayıs anası oluon sempatiksalakcinni
biz şimdiden mayıs anneleri topiğine transfer olmuş durumdayız kaydirigubbakcemile3
kıslar mayıs annesı muhabbetıne mayıs annelerı topıgınde devam etsenız dah aıyı olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?