2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaah ah ne güzel daem

ben oda takımı aldım canım
tavsiye ederim.. böle şeyler bi kere alınıyo sonuçta almışken iyisini ve qüzelini al
aklında kalmasın snra

ben oda takımı aldım canım
tavsiye ederim.. böle şeyler bi kere alınıyo sonuçta almışken iyisini ve qüzelini al
aklında kalmasın snra

kendı evıme tasınınca genc oodası alayım dıyorum.
bebek odası olarak almıycam..
ama cocuk odasındda besıgı sıfonyerı olcak.
sadece besık konusunda karar veremedım..

cleo saol tatlım ben de iyiyim.bebeğinin cicileri hayırlı olsun.bebek sekerini magnet seklindemi aldın foto ekler misin gelince ben de magnetmi alsam diyorum en azından dağıttığım kişiler buzdolabına asarlar.
dae valla çok sevindim senin adına.taşınmak çok zor hem de evin sahibi olacaksınız demek süper bir durum bu.

kendı evıme tasınınca genc oodası alayım dıyorum.
bebek odası olarak almıycam..
ama cocuk odasındda besıgı sıfonyerı olcak.
sadece besık konusunda karar veremedım..

bende öle aldım zaten canım
qenç odası tam takım halinde aldım
mobilyasını büyüyen beşik bazalı hemde yavruluklu olarak aldık
yani ikinci çocuğum olduğunda çok rahatca kullanabilicem
alttan bi yatak daha çıkıo :ecrin_bebek:

Kızlar demin konuşmuşsunuz ben herzamanki gibi geriden takip ediyorum :)
Benim doktorda 8 nisan da 32. haftadadır, 37 ye kadar çalışabilir raporu verecek...
Bu durumda ben 13 mayısta izne çıkıyorum. 38 de doğum yapacağıma göre, yani en son durum öyleydi... mayısın 20 sinde falan mı doğuracağım... Ya neyse sorarım gidince doktora... aklinialirimsmile

cleo saol tatlım ben de iyiyim.bebeğinin cicileri hayırlı olsun.bebek sekerini magnet seklindemi aldın foto ekler misin gelince ben de magnetmi alsam diyorum en azından dağıttığım kişiler buzdolabına asarlar.

saol canımm
bebek şekerime benzer şekerler internettede var

buna benziyo ama alt kısmı öyle değil düz cam var yani aslında

böyle ama ortası sarı değil beyaz kristal şeklinde
tülle falan süslüyolar çok hoş bişi çıkıyo ortaya
ya diğerlerinin hemen hemen hepsinde porselen bebekler falan var
biz öyle sevmiyoruz yani onların bulunduğu odada namaz olmuyo mesela
o yüzden böle bişi alalım dedik .. sonuçta biz kendi evimize
namaz olmuyo diye sokmazken başkalarınada hediye olarak vermemiz hoş olmaz die düşündük
bunuda çok beğendik siparişini verdik cuma qünü elime ulaşcak inş.
elime qeldiğinde resmini çeker koyarım cnm

yani sende bizdensn
mayıs anası oluon sempatiksalakcinni
biz şimdiden mayıs anneleri topiğine transfer olmuş durumdayız kaydirigubbakcemile3

kıslar mayıs annesı muhabbetıne mayıs annelerı topıgınde devam etsenız dah aıyı olmaz mı?

cloe iyide rapunzel 2 sene sonra kendi evine çıkacakmış oranın boyutlarına göre oda takımı alırım diyor ya şimdi aldığı oraya uymazda küçük yada büyük gelirse diye soruyor ya.

Rapunzel bence fiyat farkı yoksa mobilya beşik al şifonyeriyle takım . Park yatağı 2 yaşına kadar kullanabiliyormuş ama bebek ayaklandığı zaman yatağının yüksektiğini indirmek lazım yoksa bebek kalkarsa düşer mobilya beşiklerin korkulukları asansörlü zaten daha rahat olabilir . sırf gündüz uytcak olsan neyse park yatakla olurda gece için zor bence. Bu arada mobilya beşikten kastın o büyümeyen karyolalar değil mi??

rapunzel canım odayı ilerde yapacam diyorsan dediğin gibi minik bir mobilya beşik alman ideal olur.. içinde de kalmaz hem madem begeniyorsun..
ilerde evine taşınınca kendi istediğin gibi oda yaparsın...

Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile

vereliniortak

Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile
meloş bu arada
kraft 504 de diğer miniciklerden değil büyükçe..
o yuzden daha cok kullanır..
satıcı da dedi ki
bu minikler ilerde oyun parkı olarak küçük gelir
bunda daha rahat eder dedi.
ohh koycam yatak odasında yatagımın yanına..

yani sende bizdensn
mayıs anası oluon sempatiksalakcinni
biz şimdiden mayıs anneleri topiğine transfer olmuş durumdayız kaydirigubbakcemile3

Cloe sen niye mayısda doğuracan diye kendini mayıs anneleri topiğine transfer ettin ki dediğim gibi aramızdan bir çok kişi mayısda doğurma ihtimali var ki başı ben çekiyorum. Allah korusun erken doğum yapıp nisanda doğuran bile olabilir. Onlarda nisan anelerinemi katılacak. Biz burda başından beri bişeyler paylaşıyoruz aramızda temmuzda doğuracaklarda ver arkadaşlığımız doğum yapacağımız aya mahsus değilki.

kıslar mayıs annesı muhabbetıne mayıs annelerı topıgınde devam etsenız dah aıyı olmaz mı?

valla ben bir mayıs annesi olarak hiç biryere gitmiyom daecim ki büyük ihtimalle sende mayıs sınırlarında doğurabilirsin. Sadece doğum tarihi muhabbeti yapıyoz ama dediğim gibi arkadaşlığımız doğum yapacağımız aya bağlıysa ayrı ki öyle olmadığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…