sezaryen mi olacaksın?
siz haziranın başını cekiyosunuz sempatiksalakcinniben sonunu bu gidişle bende temmnuz annesi olcam herhalde
Doktorlar bile tam dogum tarihini bilemez canim.Sonucta eger normal dogum olucaksa bebek ne zaman dogum pozisyonuna girer ve doguma hazir olursa o zaman olur dogum.
Ama sezeryan olucaksa ve tarih önceden belirlendiyse o ayri tabi.
Benim ilk oglumun dogum tairhi 15 aralikti ama 19 aralikta dogum yaptim.Yani bence 1 hafta öncesine ve 1 hafta sonrasina göre ayarlayalim kendimizi :ecrin_bebek:
evet, o yüzden bir terslik çıkmazsa 38 haftalıkken tanışcaz kendisiyle :)
ofyaaa acayip ciğer yedim bugun dokunmaz inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok tırrrrsıııyorummm:)
Canım benim bebeğim iri bebek on gün önce 1.800 gramdı ilk günden beri çok önde gidiyor büyük ihtimallede doğum kilosu 4 kilonun üzerinde olacakmış. Bu nedenle doktorum zaten normal olursa bu kız 40 haftayı beklemez 37 itibariyle gelir ama baktık gelmiyor iyice irileşmeden 38 de alırız dedi. Zaten sata göre verilen tarihten iki hafta öncesi ve iki hafta sonrası miyadında doğummuş ve bebeklerin sadece %5 i verilen tarihte doğarmış. Nisan annleri topiğinde 32. haftasında normal doğumla doğmuş bir bebek var mesela. Bu arada benim doktorum randevulu sezeryan yapmıyor bebek sıkıntıya girmediği ve herşey yolunda gittiği durumlarda 41. haftayı bile bekletebiliyor önden tarih veren doktorlardan değil yani ama bizde makrozomi tehlikesi var bu nedenle 40. haftayı beklemiyeceğimiz kesin.
aa ciğer yeniyomu hamilelikte ben arnavut ciğerine bayılırım rüyalarıma giricek artık ama annem yeme sakın dedi yemiyorum oyüzden bilmiyorumkismile
Canım benim bebeğim iri bebek on gün önce 1.800 gramdı ilk günden beri çok önde gidiyor büyük ihtimallede doğum kilosu 4 kilonun üzerinde olacakmış. Bu nedenle doktorum zaten normal olursa bu kız 40 haftayı beklemez 37 itibariyle gelir ama baktık gelmiyor iyice irileşmeden 38 de alırız dedi. Zaten sata göre verilen tarihten iki hafta öncesi ve iki hafta sonrası miyadında doğummuş ve bebeklerin sadece %5 i verilen tarihte doğarmış. Nisan annleri topiğinde 32. haftasında normal doğumla doğmuş bir bebek var mesela. Bu arada benim doktorum randevulu sezeryan yapmıyor bebek sıkıntıya girmediği ve herşey yolunda gittiği durumlarda 41. haftayı bile bekletebiliyor önden tarih veren doktorlardan değil yani ama bizde makrozomi tehlikesi var bu nedenle 40. haftayı beklemiyeceğimiz kesin.
kızlar hepinize selam..
nasılsınız?geçmişi okumadım pek..dae neden vazgeçtin canım taşınmaktan bir onu gördüm demin?
bizim internet hala bağlanmadı kaçak buldum bir tane sifresiz ondan bağlandım biraz ağır o sebeple..
bişi merak ettim, eşin ya da sen iri bebekmiymişsiniz? (bu arada bu kelimeyi yazmakta çok zorlandım)
canım kayınpeder vazgecırdı tuttugumuz eve cok ıcımız sınmemıstı mecbur degılsınız dedıkızlar hepinize selam..
nasılsınız?geçmişi okumadım pek..dae neden vazgeçtin canım taşınmaktan bir onu gördüm demin?
bizim internet hala bağlanmadı kaçak buldum bir tane sifresiz ondan bağlandım biraz ağır o sebeple..
aa ciğer yeniyomu hamilelikte ben arnavut ciğerine bayılırım rüyalarıma giricek artık ama annem yeme sakın dedi yemiyorum oyüzden bilmiyorumkismile
canım gittim çok şükür bebkle ilgili bir sorunumuz yok gelişimi güzel sadece benim 50 lik seker yüklemem 142 cıktı yarın 100 yaptırcaz başkada bie sorunumuz yok çok şükür canım
canım gittim çok şükür bebkle ilgili bir sorunumuz yok gelişimi güzel sadece benim 50 lik seker yüklemem 142 cıktı yarın 100 yaptırcaz başkada bie sorunumuz yok çok şükür canım
hadi gözün aydın kuşum
bilmiyorumki ilk 3-4 ay riskli diye biliyorum hani iyi pişmezse falan
bende hamilelıgmdn beri ilkdefa yedim bugn oda dayanamadım artık ciğercimzvar işyernn orda meshur her gun kokusndn krız gecırcek gıbı oluyordum bugun neyse hadı dedık benım korkum daha cok agır gelırse mıdeme bulantı vss olmz ınssustune turk kahvemıde ıctımmm ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?