2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim bebeğim iri bebek on gün önce 1.800 gramdı ilk günden beri çok önde gidiyor büyük ihtimallede doğum kilosu 4 kilonun üzerinde olacakmış. Bu nedenle doktorum zaten normal olursa bu kız 40 haftayı beklemez 37 itibariyle gelir ama baktık gelmiyor iyice irileşmeden 38 de alırız dedi. Zaten sata göre verilen tarihten iki hafta öncesi ve iki hafta sonrası miyadında doğummuş ve bebeklerin sadece %5 i verilen tarihte doğarmış. Nisan annleri topiğinde 32. haftasında normal doğumla doğmuş bir bebek var mesela. Bu arada benim doktorum randevulu sezeryan yapmıyor bebek sıkıntıya girmediği ve herşey yolunda gittiği durumlarda 41. haftayı bile bekletebiliyor önden tarih veren doktorlardan değil yani ama bizde makrozomi tehlikesi var bu nedenle 40. haftayı beklemiyeceğimiz kesin.

evet, o yüzden bir terslik çıkmazsa 38 haftalıkken tanışcaz kendisiyle :)

ay hadi hayırlısı olsun canımm.. ne qüzell bebeğine kavuşacağın qünü biliorsn
keşke bizde bilebilsek te ona qöre hazırlıklarımızı yapsak
qerçi benim hazırlıklarım bitti
bu cuma bebek şekerimiz qelio..
haftaya cuma da oda takımımız qelioo..
tek eksik olarak bezimiz kulak burun temizleyicilerimiz ve şampuanlarımız kaldı
onlarda 1 qünlük iş zatn hihoyyyt

ofyaaa acayip ciğer yedim bugun dokunmaz inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok tırrrrsıııyorummm:)

aa ciğer yeniyomu hamilelikte ben arnavut ciğerine bayılırım rüyalarıma giricek artık ama annem yeme sakın dedi yemiyorum oyüzden bilmiyorumkismile

bişi merak ettim, eşin ya da sen iri bebekmiymişsiniz? (bu arada bu kelimeyi yazmakta çok zorlandım)

aa ciğer yeniyomu hamilelikte ben arnavut ciğerine bayılırım rüyalarıma giricek artık ama annem yeme sakın dedi yemiyorum oyüzden bilmiyorumkismile

Aaa bu öğle bizim işyerinde de Arnavut ciğeri vardı, yedim eyvahedigeldismile

kızlar hepinize selam..
nasılsınız?geçmişi okumadım pek..dae neden vazgeçtin canım taşınmaktan bir onu gördüm demin?
bizim internet hala bağlanmadı kaçak buldum bir tane sifresiz ondan bağlandım biraz ağır o sebeple
..

bende erken doğum riski qeçirdiğim için
ve bebeğim 2 hafta önden qittiği için
haziranı beklemez dedi dr
zaten son qün 4 haziran benim
benim doğum kendi tahminime qöre mayısın son haftası falan olur

ben cıger yıyorum bı sorun da olmadı
cay ıcıyomusununz ya ben cayı cok severım ama
azalttım kahvaltıda ıcersen vıtamınlerın degerını
düşürüyomus sanrım ben sezaryan olmuyorum tabı kısmet
ama bana da doktorum bu bebek 40 haftayı beklemez bence dedı..

selam canımm iyiyiz saol sen nasılsın_?

canım gittim çok şükür bebkle ilgili bir sorunumuz yok gelişimi güzel sadece benim 50 lik seker yüklemem 142 cıktı yarın 100 yaptırcaz başkada bie sorunumuz yok çok şükür canım

bişi merak ettim, eşin ya da sen iri bebekmiymişsiniz? (bu arada bu kelimeyi yazmakta çok zorlandım)

ben 3.600 kg - 51 cm doğmuşum normalmişim yani ama eşimin doğum kilosundan emin değiliz annesi hayatta değil teyzeleri eşim için tombikti diyor babası yok canım normaldi kilosu tombik olan büyük kızımdı diyor bilemedik. Ama zaten annenin doğum kilosuna bakılırmış babanınki çok etkili değilmiş.

canım kayınpeder vazgecırdı tuttugumuz eve cok ıcımız sınmemıstı mecbur degılsınız dedı
hatta elıne bı mıktar para gecmıs ben banka kredısı alıp kendıme kucuk bı ev laayım kıradan kurtulmus ollaım dedı
bızde vzgectıkk

bilmiyorumki ilk 3-4 ay riskli diye biliyorum hani iyi pişmezse falan
bende hamilelıgmdn beri ilkdefa yedim bugn oda dayanamadım artık ciğercimzvar işyernn orda meshur her gun kokusndn krız gecırcek gıbı oluyordum bugun neyse hadı dedık benım korkum daha cok agır gelırse mıdeme bulantı vss olmz ınss ustune turk kahvemıde ıctımmm ohhhh

canım gittim çok şükür bebkle ilgili bir sorunumuz yok gelişimi güzel sadece benim 50 lik seker yüklemem 142 cıktı yarın 100 yaptırcaz başkada bie sorunumuz yok çok şükür canım

hadi gözün aydın kuşum

iiyi canım.inşallah 100 lük yüksek çıkmaz.bu arada ikili haneye düştük ikimizdezemuszemus

selam annısler..
ne guzel alısverısler tamamlanmıs ..mınıklerınız ıyı gunlerde kullansın..
gulkurusu sen ınternetten sıpariş etmıstın demı stork park yatagı..
ebatları buyukmubilmiyorumkismile

ben hala besık konusnda kararsızım..
kafayı yıyecemsenağlama
mobılya besıkmı park yatakmı.
hergun fıkır degıstırıyorum:kedi:
kızlar bana yardımcı olun.cocuk odam musaıt..ama sadce sııfonyer alcam..
kıracıyım ama ıkı yıla kalmaz evım alınacak.
o yuzden gıdecem yere gore oda yapmayı dusunuyorum.
alcam besıgıde cocouk odasına koycam..
yatak odamada annemler mınık besık alcaklar..
mobılya besıklerde sık ve gosterıslı duruyor:kedi:
gonlum ondan yana.
fıyatlarına gelınce hemn hemn aynıya denk gelıyor..
ma cevremdekıler park yatak tercıh et dıyorlar.
tabı satıcılardasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bişey olmaz cnm meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…