yani sende bizdensn
mayıs anası oluon sempatiksalakcinni
biz şimdiden mayıs anneleri topiğine transfer olmuş durumdayız kaydirigubbakcemile3
meloş bu arada
kraft 504 de diğer miniciklerden değil büyükçe..
o yuzden daha cok kullanır..
satıcı da dedi ki
bu minikler ilerde oyun parkı olarak küçük gelir
bunda daha rahat eder dedi.
ohh koycam yatak odasında yatagımın yanına..
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniefsaneler geri döndü aklinialirimsmile
Cloe sen niye mayısda doğuracan diye kendini mayıs anneleri topiğine transfer ettin ki dediğim gibi aramızdan bir çok kişi mayısda doğurma ihtimali var ki başı ben çekiyorum. Allah korusun erken doğum yapıp nisanda doğuran bile olabilir. Onlarda nisan anelerinemi katılacak. Biz burda başından beri bişeyler paylaşıyoruz aramızda temmuzda doğuracaklarda ver arkadaşlığımız doğum yapacağımız aya mahsus değilki.
valla ben bir mayıs annesi olarak hiç biryere gitmiyom daecim ki büyük ihtimalle sende mayıs sınırlarında doğurabilirsin. Sadece doğum tarihi muhabbeti yapıyoz ama dediğim gibi arkadaşlığımız doğum yapacağımız aya bağlıysa ayrı ki öyle olmadığını biliyorum.
ben seviyorum haziran annelerini ama, bi yere transfer olmak istemiyorum.. bane ne ya..
:umursamaz:
Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile
Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile
hışırtı yapmayan yumusak bir kumaş canımözgee ben kumaşına dikkat etmedim, nasıl? naylon mu?
Cloe sen niye mayısda doğuracan diye kendini mayıs anneleri topiğine transfer ettin ki dediğim gibi aramızdan bir çok kişi mayısda doğurma ihtimali var ki başı ben çekiyorum. Allah korusun erken doğum yapıp nisanda doğuran bile olabilir. Onlarda nisan anelerinemi katılacak. Biz burda başından beri bişeyler paylaşıyoruz aramızda temmuzda doğuracaklarda ver arkadaşlığımız doğum yapacağımız aya mahsus değilki.
QUOTE]
iki tarafta da takılıoz mhtp la sempatiksalakcinni
yeni qeçmedik yani sonuçta ordada arkadaşlarımız var burayı bırakmayız zaten
mayısta doğurursak yaf
ben seviyorum haziran annelerini ama, bi yere transfer olmak istemiyorum.. bane ne ya..
:umursamaz:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kısalr ben kışiye ozel bısey solemdımkı
muhtemel dogum tarıfı ultrasona gore bendede hep mayıs sonu gıbı cıkıyor bılıyosunuz
ama burda ben mayıs annelerıne gctım sende gel muhabbetı hos olmadı sanıyorum
netıcede basındna baerı burda herseyı beraber paylasıp yasadık
herkes tercıhını yapar ıster burda ıster ocakta ıster mayısta kalır gıder yanlıs anlamayın benı
dedıgım gıbı burda dıger topıclerın muhabbetını yapmaktansa soz konusu topıcte sohbet etmek dah adogru olur dıye dedım..
ben mayıstada dogurcam bu sıtenın 2010 hazıran annaesı olarak kalıcamkaydirigubbakcemile2
ben ocak anneleri topiğine geçiyorum sempatiksalakcinni
:roflol: Şenizbende geliyommmmmmmmmmmmmhihoyyytdelikafadulden
ben ocak anneleri topiğine geçiyorum sempatiksalakcinni
yürü git nansempatiksalakcinnisiz de burda bööle kalın sempatiksalakcinni
işte bende senin gibi düşünüyorum ben başından beri mayısta doğuracağımı hissediyordum buna rağmen haziran anneleri topiğine üye oldum bu topiğide hiçbirşeye değişmem valla bencede başka topiğe geçme muhabbeti yanlış olmuş
hihoyyythihoyyytBen de öyle kalacağım Daem... 2010 haziran annesiyim ben hehehe:)))hihoyyyt
otur sen oturdugun yerde.bende geliyommmmmmmmmmmmmhihoyyytdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?