2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani sende bizdensn
mayıs anası oluon sempatiksalakcinni
biz şimdiden mayıs anneleri topiğine transfer olmuş durumdayız kaydirigubbakcemile3

ben seviyorum haziran annelerini ama, bi yere transfer olmak istemiyorum.. bane ne ya..
:umursamaz:

ben de o modelini beğenmiştim zaten, tek renk seçimi kaldı. Bir de nar bebede chicco ile ikisini karşılaştırdım, chicco epey küçük kaldı yanında

efsaneler geri döndü aklinialirimsmile
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben seviyorum haziran annelerini ama, bi yere transfer olmak istemiyorum.. bane ne ya..
:umursamaz:

kısalr ben kışiye ozel bısey solemdımkı
muhtemel dogum tarıfı ultrasona gore bendede hep mayıs sonu gıbı cıkıyor bılıyosunuz
ama burda ben mayıs annelerıne gctım sende gel muhabbetı hos olmadı sanıyorum
netıcede basındna baerı burda herseyı beraber paylasıp yasadık
herkes tercıhını yapar ıster burda ıster ocakta ıster mayısta kalır gıder yanlıs anlamayın benı
dedıgım gıbı burda dıger topıclerın muhabbetını yapmaktansa soz konusu topıcte sohbet etmek dah adogru olur dıye dedım..
ben mayıstada dogursam bu sıtenın 2010 hazıran annaesı olarak kalıcamkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
özgee ben kumaşına dikkat etmedim, nasıl? naylon mu?

Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile

benim bi arkadaşımda park yatak almış
çok memnun kaldı canım
a.s

Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile

valla bebeğim 4 yaş zor bence bebekler yaşına girmeye başlamadan tutunup ayağa kalkıyor park yataklar hafif malzeme bebek tutunup sarssa devrilirmi bilemedim ama aklıma takıldı açıkçası. ben yakından incelemedim park yatağı ama onların yatakları yüksekte bebek büyüdükçe aşağıya indirmek lazım ki bu mekanizma varmı bilmiyorum. E aşağıya indirincede bebek uyandığında eğilip kucağına alması yada başka yerde uyuya kaldığında kucaklayıp yatağa yatırması zor olur gibi geldi bana istersen bu açıdan bir incele. Bana park yatak kendi yatakodanda yatıracağın dönem için uygun gibi geliyor yani ilk 6ay bilemedin 1 sene

ösgem bende mınık dusunuyodum oark yatagı ama sonradan deıgın gıbı oyun alanını kısıtlamıs olcam 2 yasındn sonra donemıycek ıcınde
o yuzden buyugu daha mantıklı

ben ocak anneleri topiğine geçiyorum sempatiksalakcinni

siz de burda bööle kalın sempatiksalakcinni

işte bende senin gibi düşünüyorum ben başından beri mayısta doğuracağımı hissediyordum buna rağmen haziran anneleri topiğine üye oldum bu topiğide hiçbirşeye değişmem valla bencede başka topiğe geçme muhabbeti yanlış olmuş

buqün eşimle beraber bebeğimin küçük beşiğini (yatak odası için sepetini)
almaya qidicezzz :sm_cool:

Ben de öyle kalacağım Daem... 2010 haziran annesiyim ben hehehe:)))hihoyyyt

ne oluyo ya herkes su koyvermeye başladı mayıs annesi oluyo ben sonuna kadar haziran annesiyim valla sezeryanda olsam 38. haftada da doğsa haziran annesi olucam:enbuyukkk:

kızlaarrr ben geldim
selamlar sevgiler hepinize a.s.

ben ocak anneleri topiğine geçiyorum sempatiksalakcinni

siz de burda bööle kalın sempatiksalakcinni
yürü git nansempatiksalakcinni

:içelim: içelım guzelleselım o zamn

Ben de öyle kalacağım Daem... 2010 haziran annesiyim ben hehehe:)))hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
bende geliyommmmmmmmmmmmmhihoyyytdelikafadulden
otur sen oturdugun yerde.
kırmıyım bacaaanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…