D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #72.461
civap virme banaao kaka deeil bi keremmmm cici cici
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnicok sebiyo o beni
eğğğ kaka demes bana sempatiksalakcinni
ya bıraz fazl abartıyoruz galıba.Off canım nasıl da birayla patates kızartması çekiyor cokacimcoookcokacimcoook
Düşmez mi? O korkuluklar kısa oluyor
hala eklemdınmı cabık bakımmm..165 tl ye aldık.baby life diye bir marka.
ekleyebilirsem resmini koymaya çalışayım
civap virme banaaklava:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile:1ninca:
ya bıraz fazl abartıyoruz galıba.
nıye dussun canım sonucta cocuk uyurken takla atmıyo ya yada sankı cok mu yuksek yatak bır duser ıkı duser dıcmem ama nıye dussunkı korkuluk olduktan sonra.
hala eklemdınmı cabık bakımmm..
yatagı ıcındemı canım
valla ben yedim biraz önce ekmek arası köfte ve patetes kızarması onunmu kokusu geldi yoksamsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnicanım işler çok yoğun gün içinde açamıyorum uzun süreli
benim evde de internetim yok
beni unutmadığınıza sevindim.
özgeye gelince o zaten baştan beri tanımıyo beni kaydirigubbakcemile3
cokacimcoookcokacimcoookbirayla patates kızartmasımı dedi biri aceppppppppppppppppppp
bide bide midye yauffffffffffffffffffffffff
hihoyyyt:sm_cool:Şeniz
ben oda takımı aldım canım
tavsiye ederim.. böle şeyler bi kere alınıyo sonuçta almışken iyisini ve qüzelini al
aklında kalmasın snra
aklinialirimsmileo kaka deeil bi keremmmm cici cici
cokacimcoookcokacimcoook
ben dogumdan bı sure sonra sutumu sagıp sabahtan aksam akadar alkol komasına gırcem galıba
bu kıs şiddeti sevıyo bak nası mutlu oldu gel bı dah avuruyummalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
cloe iyide rapunzel 2 sene sonra kendi evine çıkacakmış oranın boyutlarına göre oda takımı alırım diyor ya şimdi aldığı oraya uymazda küçük yada büyük gelirse diye soruyor ya.
Rapunzel bence fiyat farkı yoksa mobilya beşik al şifonyeriyle takım . Park yatağı 2 yaşına kadar kullanabiliyormuş ama bebek ayaklandığı zaman yatağının yüksektiğini indirmek lazım yoksa bebek kalkarsa düşer mobilya beşiklerin korkulukları asansörlü zaten daha rahat olabilir . sırf gündüz uytcak olsan neyse park yatakla olurda gece için zor bence. Bu arada mobilya beşikten kastın o büyümeyen karyolalar değil mi??
rapunzel canım odayı ilerde yapacam diyorsan dediğin gibi minik bir mobilya beşik alman ideal olur.. içinde de kalmaz hem madem begeniyorsun..
ilerde evine taşınınca kendi istediğin gibi oda yaparsın...
4 yasına kadar kullanan varmıs..Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile
cokacimcoookcokacimcoook
ben dogumdan bı sure sonra sutumu sagıp sabahtan aksam akadar alkol komasına gırcem galıba
bu kıs şiddeti sevıyo bak nası mutlu oldu gel bı dah avuruyummalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
kullanılmıyor canım ebatları farklı bide yanları korumalılar park tayağa olmuyor zaten. Bana görümcem park yatağını vercek ben onun içine 70 liraya uyku seti yaptırdım bu arada
Biliyormusunuz benim doktorum baştan bu yana haftada 2 kadeh şarap yada rakıya izin veriyordu :) bende bir iki kez içtim walla :)
valla ben yedim biraz önce ekmek arası köfte ve patetes kızarması onunmu kokusu geldi yoksamsempatiksalakcinni
cokacimcoookcokacimcoook
Biliyormusunuz benim doktorum baştan bu yana haftada 2 kadeh şarap yada rakıya izin veriyordu :) bende bir iki kez içtim walla :)
Biliyormusunuz benim doktorum baştan bu yana haftada 2 kadeh şarap yada rakıya izin veriyordu :) bende bir iki kez içtim walla :)[/QUOT
Arkadaşım nedıyosun ya.Benım doktorum hıç izin vermedı.bide bişey sorcam.Ben hamıle olduğumu bılmıyodum ılk aylarda içmiş bulundum.Üzüntüden oldum oldum dırıldım ama ya.halada korku var içmde.Her doktor farklı demekkı.Ya bana bı soyle rakı içtınmı hiç?
:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmileşiddetli şiddetli sev beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:
fazlamı sıddetlı sevdim..bilmiyorumkismilebelim ağriyooooooooooooooooooooooo
evet benim doktorum da arada bir 1 kadeh kırmızı şarap içebilirsin bişi olmaz demişti..neeee nasıl yaaaaa:1shok:
hiç öle bişi duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?