2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kaka deeil bi keremmmm cici cici
civap virme banaaklava:
cok sebiyo o beni
eğğğ kaka demes bana sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile:1ninca:
Off canım nasıl da birayla patates kızartması çekiyor cokacimcoookcokacimcoook

Düşmez mi? O korkuluklar kısa oluyor
ya bıraz fazl abartıyoruz galıba.
nıye dussun canım sonucta cocuk uyurken takla atmıyo ya yada sankı cok mu yuksek yatak bır duser ıkı duser dıcmem ama nıye dussunkı korkuluk olduktan sonra.

165 tl ye aldık.baby life diye bir marka.
ekleyebilirsem resmini koymaya çalışayım
hala eklemdınmı cabık bakımmm..
yatagı ıcındemı canım

valla ben yedim biraz önce ekmek arası köfte ve patetes kızarması onunmu kokusu geldi yoksamsempatiksalakcinni

hihoyyyt:sm_cool:Şeniz

valla ben yedim biraz önce ekmek arası köfte ve patetes kızarması onunmu kokusu geldi yoksamsempatiksalakcinni

ayy canım çekti benimde cokacimcoook
kalkayımda yapayım barii.. zaten 1 saate kadar eşim qelcek iştennsositososito
oğluşuma ufak beşiğini almaya qidicezz..hihoyyyt

canım işler çok yoğun gün içinde açamıyorum uzun süreli
benim evde de internetim yok
beni unutmadığınıza sevindim.
özgeye gelince o zaten baştan beri tanımıyo beni kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni

birayla patates kızartmasımı dedi biri aceppppppppppppppppppp
bide bide midye yauffffffffffffffffffffffff
cokacimcoookcokacimcoook

ben dogumdan bı sure sonra sutumu sagıp sabahtan aksam akadar alkol komasına gırcem galıba
hihoyyyt:sm_cool:Şeniz

bu kıs şiddeti sevıyo bak nası mutlu oldu gel bı dah avuruyummalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ben oda takımı aldım canım
tavsiye ederim.. böle şeyler bi kere alınıyo sonuçta almışken iyisini ve qüzelini al
aklında kalmasın snra

Canim ben de benzer durumdayim aslinda seninle 2 yil sonra kendi evimize gecicez ve o yuzden simdi abartmadan uygun bir fiyata oda takimi aldik, baktik tek tek daha pahaliya geliyo iyi de pazarlik ettik, bence sen de butceni sinirli tutup oyle bir takim alabilirsin sonucta hevesini almis olursun.. Evimize tasinalim sonrasinda zaten oyuncaklar vs. daha cok olacagi icin cocuk odasi genc odasi arasi bisey alicam ben de... Besik konusunda biz mothercareden aldik, resimdekinin beyazi
annem susledi pusledi,o haliyle ekleyebilirsem yarin falan resmini koyarim.. bunu sadece ilk 3-4 ay icin dusundum cunku esim de ben de calisiyoruz ben ise baslayinca kendi odasina gecirecegim..cogu kisi uzun zaman yattabildigi icin park besik tercih ediyo ama ben dedigim gibi 4 aydan sonra kendi odasin yatagina almayi planliyorum..

Eklentiler

• $besik2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 33
cokacimcoookcokacimcoook

ben dogumdan bı sure sonra sutumu sagıp sabahtan aksam akadar alkol komasına gırcem galıba

bu kıs şiddeti sevıyo bak nası mutlu oldu gel bı dah avuruyummalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

şiddetli şiddetli sev beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:

zeynepcım fıyat farkı yok.ıyı bır park yatak alsam yatagı uyku setıylke bırlıkte 300 denk gelıyor.
mobılya besık buyumeyenden canım.cocuk odamda zaten tek kısılık bazalı yatagım var..
mobılya besıkde 400 denk gelıyoır asagı yukarı...
6 aydan sonra kendı odasında yatırmayı dusunuyorum.gunduzlerıde kendı odasıda uyuyacak..zaten
evet park yatak asagı ınınce gozumu korkutuyor..cunku cok yerde kalıyor son katına ındırdıgın zamn.
bıde park yataklardan sıkayet konusu var sureklı hısırtı bır ses cıkıyor dıyebilmiyorumkismile
rapunzel canım odayı ilerde yapacam diyorsan dediğin gibi minik bir mobilya beşik alman ideal olur.. içinde de kalmaz hem madem begeniyorsun..
ilerde evine taşınınca kendi istediğin gibi oda yaparsın...

bende oyle dusunuyorum..ama cevremdekıler ısraralar park yatak al dıyor.
nettede arstırdım herkes park yatak almıs.cokda memnunlar

Zeynep bu park yatakları millet 4 yaşına kadar kullanmış, ben de o yüzden park yatak almaya karar verdim zaten eyvahedigeldismile
4 yasına kadar kullanan varmıs..
ama sankı 2-3 yasından sonra kulanamaz gıbı gelıyor melmeacım..

cokacimcoookcokacimcoook

Biliyormusunuz benim doktorum baştan bu yana haftada 2 kadeh şarap yada rakıya izin veriyordu :) bende bir iki kez içtim walla :)

kullanılmıyor canım ebatları farklı bide yanları korumalılar park tayağa olmuyor zaten. Bana görümcem park yatağını vercek ben onun içine 70 liraya uyku seti yaptırdım bu arada

ttühh yaaa bide park yatak için özel uyku seti arıcaz desene.
bide yan korumaları olması lazım,onlar olmadan olmaz ki

Yanında bira yoksa o değildir.

cokacimcoookcokacimcoook

:roflol::roflol::roflol:

Biliyormusunuz benim doktorum baştan bu yana haftada 2 kadeh şarap yada rakıya izin veriyordu :) bende bir iki kez içtim walla :)

Ben de 1-2 yudum aldım ama bir bardak içtiğim yok. eyvahedigeldismile

rapunzel
part yatagı ilerde oyun bahçesi olarak değerlendirebileceksin
ama beşigi atacak ya da vereceksin..
o nedenle park yatagın artıları var..
hem dönenceli müzikli ışıklı bilmemneli artık park yataklar..
ama mobilya beşikleri de çok begeniyorsan o nedenle dedim içinde kalmasın ondan al diye..
onlar da minicik pek sevimli oluyorlar..

şiddetli şiddetli sev beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:
:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmileklava:
belim ağriyooooooooooooooooooooooo
fazlamı sıddetlı sevdim..bilmiyorumkismile

şaka yapıyosun..
ama ben hıc nette faland aolumlu bısey okumadım bunlar ılgılı..bilmiyorumkismile

ösgee duydunmu hadı hazırlan bu gece alemlere akıyoruzsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…