2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben azcık çıkam çok fenayım
wc den çıktım bayıılıyodum sonra görüşürüz
belki izin alırsam çıkarım erken

kızlar benimde işlerim çok
çıkmam lazım bir ara uğrar yine bakarım
kendinize iyi bakın 12 haftayı dolduran hamişler
bu güne kadar aç kaldınız yemediniz neyse ama
artık bundan sonra yediklerinize daha özen gösterin
öğünleriniz atlamayın öğün aralarında muhakkak birşeyleri yiyin
çünkü bu aydan sonrasıki beslenmelerimiz bebişlerin gelişimi için
daha önemli ve etkiliymiş
gider ayak bir bilgi verim dedim bayyyyyyy

offf kızlar ben hasta olmamak kımseyle öpüsmüyyorum mecbur kalmadıkca carsıya falan gıtmıyordum gıdersem maske takıyordum
ben mılletten sakınırken esım getırdı grıbı mafoldumben
valla hıc yaklasmıyorum oda kötü oluyo aslında mahzun mahzun yüzüme bakıo dıomkı canım ne yapayım bebek var dıom .. benım esım bıraz abartılı bı ınsan .. ölsek umrunda deyıl bebek geldı benım papuc dama atıldı dıo..valla dedım öle sende hasta olmasaydın dedım bı yandan da valla ıcım gıdıo napım..

sorma ya uzadıkca uzadıı anacımm..sinir oldum bende:sinifsinif:..ha o gün ha bugün gelcek derken bayram sabahına anca yetişicem dedi:umursamaz:

yok burda gidebilecegim yada yanıma gelicek birileri..bizde zaten 2 ay oldu tasındık buraya..yazlık yerler oldugu için bir görsen sitede insan bile yok meger yazın dolu oluyormus buralar...

ama zorlanmıyorumm alıskınım yalnızlıga..zorlandıgım zamnlarda oluyor elbette ama zamnla atlatıyor insan..

tesekkür ederim canım bnmmm yakın olsaydık gelir giderdik birbirimizee..olsun gönüller bir olsun:asigim:

kaydirigubbakcemile3

Benimde eşim biraz önce aradı galiba hasta oluyorum diyor. Bende dedim o zaman kendine kalacak ev bul. Niye diye ağlanıyo telefonda bende dedim valla fasülyem senden daha önemli diye. O zaman hak verdi :)

Kızlar ben yemeğe ordanda doktora gidiyorum ikili testin sonuçlarını alınca bi görüşelim demişti. Gelince anlatırım ayrıntıları. Bye

kıslar bende çıkıyom yemege.. açlıktan ölecem valla.. kahvaltıdan sonra bişi yemedim..
yemekte güsel bişiler varmış, cıkıyom bende..
yemekten sonra görüşürüük..

hadi afiyet olsun hepinize...

kıslar bende çıkıyom yemege.. açlıktan ölecem valla.. kahvaltıdan sonra bişi yemedim..
yemekte güsel bişiler varmış, cıkıyom bende..
yemekten sonra görüşürüük..
afiyet olsun özge hanımcokacimcoook

ya özge neyse yemege gitmişsin ama gelince okursun umarım ikili testi ne zaman yaptıracaksın sen ben oniki aralıkta ense kalınlıgın ölçtürücemkanda baktırmıycam yani benimki tekli test olacak kaydirigubbakcemile3ben doktorumu ve hastaneyi degiştiricemde sana ne zaman dedi doktorun

Ama ama ben kacirdiiiiim. senağlama

aynen ben de..yanmam bulantım yok ama iştahım da yok..acıksam da çok az yiyorum..benim bebek iki kilo doğcak heralde CADIARZU

aynen ben de..yanmam bulantım yok ama iştahım da yok..acıksam da çok az yiyorum..benim bebek iki kilo doğcak heralde CADIARZU

canım her qün kesinlikle bir kaşık bal ye.. ve bu aylarda bol bol ceviz yememiz lazım ben her qün yemek doğru düzqün yemek yiyemesemde bunları yemeye çalışıyorum bunların vitamini direk bebeğe qidiyor.. meraklanma bebişlerimiz topaç qibi doğucak inşaallah :CüvCüv::1hug:

inşallah opuyorumnanaktan
ben de polen aldım balla birlikte yutuyorum ama arada..bundan sonra her gün yutcam söz cokacimcoook

inşallah opuyorumnanaktan
ben de polen aldım balla birlikte yutuyorum ama arada..bundan sonra her gün yutcam söz cokacimcoook

hımm bende eşime söyliyimde banada polen alsın :hulya: bak bu aylarda ceviz yemek bebeğin zekasını çok etkiliyormuş ve bebekler çok akıllı oluyormuş qünde en az 2 ceviz yemek lazımmış onuda al bi ara otururken çerez niyetine yersin benim qibi :CüvCüv: ben zaten kilo almıyım die cips , hamur işi vs qibi şeyleri hamile kaldğımdan beri yemiorum bu 9 ay dişimi fena sıkıcam inşallah ben değil bebeğim kilo alıcak buna çok gayret qösterelim kızlar .. yoksa qeri dönülmez kilolara adım atmış olmayalım Allah korusunn :Saruboceq:

canım valla bana da daha bişi demedi doktor, yarın gidecektim bebişi görmeye de vazgeçtim bugün gidecem kaydirigubbakcemile3 işte hastanede çalışmanın faydaları.. zaten doktor bana her gittiğimde 2 hafta sonra gel diyor, ama daha erken görmek istersen daha erken gel yine gösteririm sana bebegini diyor..
ama ben adamı bıktırmamak için 2 hafta sıkıyom dişimi kaydirigubbakcemile3
bugün gittiğimde bana da söyler herhalde ne zaman ikili test yapacağını bakalım ben de söylerim sana..
ama bana kalırsa yine 2 hafta sonra gel ikili testini de yapalım diyecektir.

kızlar bende yarın bebeğimin 2li test sonuçlarını almaya qidicem inşallah hepimiz için herşey hayırlı haberlerle sonuçlanır :Saruboceq:

ben 11haftalık hamileyim ve yaptırıyorum yarın ikili testi kısmetse siz kaç haftalıksınız ben,m bildğim 11 ila 14 hafta aralığında yapılan bi test ama yanlışta hatırlıyor olabilirim
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…