valla ben iyiyim tatlım pek sorun filan kalmadı
anam sen de amma bahtsızmışsın perşembe cumartesi oldu cumartesi cuma oldu
bacım bize gel kız yalnız yalnız ne ediyon öle yanında gideceğin birileri varömı
sıkılmaman için
kızlar benimde işlerim çok
çıkmam lazım bir ara uğrar yine bakarım
kendinize iyi bakın 12 haftayı dolduran hamişler
bu güne kadar aç kaldınız yemediniz neyse ama
artık bundan sonra yediklerinize daha özen gösterin
öğünleriniz atlamayın öğün aralarında muhakkak birşeyleri yiyin
çünkü bu aydan sonrasıki beslenmelerimiz bebişlerin gelişimi için
daha önemli ve etkiliymiş
gider ayak bir bilgi verim dedim bayyyyyyy
offf kızlar ben hasta olmamak kımseyle öpüsmüyyorum mecbur kalmadıkca carsıya falan gıtmıyordum gıdersem maske takıyordum
ben mılletten sakınırken esım getırdı grıbı mafoldumben
valla hıc yaklasmıyorum oda kötü oluyo aslında mahzun mahzun yüzüme bakıo dıomkı canım ne yapayım bebek var dıom .. benım esım bıraz abartılı bı ınsan .. ölsek umrunda deyıl bebek geldı benım papuc dama atıldı dıo..valla dedım öle sende hasta olmasaydın dedım bı yandan da valla ıcım gıdıo napım..
afiyet olsun özge hanımcokacimcoookkıslar bende çıkıyom yemege.. açlıktan ölecem valla.. kahvaltıdan sonra bişi yemedim..
yemekte güsel bişiler varmış, cıkıyom bende..
yemekten sonra görüşürüük..
geçen bayram bunu giymiştim, göbek kısma bol, bu bayram evde olcağım için kıyafet derdimde yok, ama biyere giderken bunu giyerim belki, bide normal butiklerde şimdi moda sanırım elbiselerin hepsi göğüs oturtmalı aşağıya doğru bol oluyor, şu evde dinlenme olayım bitsin öyle 2-3 tane elbise alacam
alıntı yapmayın lütfen
kızlar ben daha kahvaltı bile yapmadım yaa :bbo: hiç yemek yemesem aklıma yemek qelmiyor.. ne miğde yanmam var ne bulantım var nede acıkıyorumbu şimdi iyi mi kötü mü bende anlamış deilim valla şakkıdı
aynen ben de..yanmam bulantım yok ama iştahım da yok..acıksam da çok az yiyorum..benim bebek iki kilo doğcak heralde CADIARZU
inşallah opuyorumnanaktan
ben de polen aldım balla birlikte yutuyorum ama arada..bundan sonra her gün yutcam söz cokacimcoook
ya özge neyse yemege gitmişsin ama gelince okursun umarım ikili testi ne zaman yaptıracaksın sen ben oniki aralıkta ense kalınlıgın ölçtürücemkanda baktırmıycam yani benimki tekli test olacak kaydirigubbakcemile3ben doktorumu ve hastaneyi degiştiricemde sana ne zaman dedi doktorun
canım valla bana da daha bişi demedi doktor, yarın gidecektim bebişi görmeye de vazgeçtim bugün gidecem kaydirigubbakcemile3 işte hastanede çalışmanın faydaları.. zaten doktor bana her gittiğimde 2 hafta sonra gel diyor, ama daha erken görmek istersen daha erken gel yine gösteririm sana bebegini diyor..
ama ben adamı bıktırmamak için 2 hafta sıkıyom dişimi kaydirigubbakcemile3
bugün gittiğimde bana da söyler herhalde ne zaman ikili test yapacağını bakalım ben de söylerim sana..
ama bana kalırsa yine 2 hafta sonra gel ikili testini de yapalım diyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?