2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kizlar. bayadir giremedim topige bu aralar cok isimiz var tasiniyorum acayip stresteyim. ben bugün bebisimi gördüm ne güzel oluyo ya keske her gün gidebilsem doktora. yanliz ikili test icin doktor 150 € para istedi. almanyada sigorta karsilamiyomus niyeyse artik. ama doktorum hersey yolunda ben gördüm yaptirmana gerek yok dedi. bende aksam esimle konusucam bakalim karar veremedim daha.

ben 11haftalık hamileyim ve yaptırıyorum yarın ikili testi kısmetse siz kaç haftalıksınız ben,m bildğim 11 ila 14 hafta aralığında yapılan bi test ama yanlışta hatırlıyor olabilirim
:hulya:

doğru canım 11-14 arası yapıyo.. ben de ticker ım var altta bak, 10 haftayı doldurdum.. ya önümüzdeki hafta bir gün çağırır 11. hafta yapmak isterse ya da 2 hafta sonra gel der bakalım

kızlar sonucu almak tam 1 hafta sürüyor ben qeçen hafta salı qünü 2li test için kan verdim bu salı yani yarın sonucum çıkıcak inşallah.

bende geçen hafta cuma günü yaptırdım ikili testi.sonuç bu hafta perşembe günü çıkacak.inşallah herkes güzel haberler alır :Saruboceq:

amin aminnn..
hadi ben de mercimeğimi görmeye gidiyom.. gelirim yarım saate öptüm

Kızlar bu sonuçların çıkma durumu yaşanılan il ve yapılan labaratuarla alakalı sanırım. Ben geçen hafta salı verdim tahlillerimi perşembe sabahı faksladılar sonuçları. Birçok labaratuar fason çalışıyormuş hepsi genelde düzen labaratuarlarına yada onun ayarında başka labaratuara yolluyormuş. Bu nedenle sonuçların gelmesi uzun sürüyor. Direk düzende yada onun gibi fason çalışmayan bir yerde yaptırırsanız 2 gün içinde sonuçlar çıkıyor bilginize.

Kızlar ben biraz önce geldim doktordan ikili test sonuçlarını yüz yüze konuşalım demişti ya anca gidebildim ama sonucun iyi olduğunu zaten biliyodum. Doktorum riskin çok çok düşük olduğunu bu nedenle 3 lü testi yapmaya gerek görmediğini söyledi. ıyice içim rahatladı valla. Hadi darısı başınıza

ay gittim bebişi göremedim geldim, doktorun acil bi müdahalesi çıkmış, yarım saat, 45 dk ya çıkarmış, tekrar gidecem..
ay bööle de çok zor oluyo, 3. kattan 1. kata in, oradan diğer binaya geç 4. kata çık falan kaydirigubbakcemile3

adına çok sevindim canım...hihoyyyt evt darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

bende bayramda çekip koymayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

bari kokoş göbüşlerimizi koyalım.. bide o elbiseyle daha büyük duruyo benim göbüş.. :)))

bari kokoş göbüşlerimizi koyalım.. bide o elbiseyle daha büyük duruyo benim göbüş.. :)))

ben geldimm... ama pek bı suratsız keyıfsız bıseyım bugun.. ne guzel 5 gun evdeydım bugun ıse gelmek morelımı bozdu bırde oyle sogukkı dondumm yaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…