geçen bayram bunu giymiştim, göbek kısma bol, bu bayram evde olcağım için kıyafet derdimde yok, ama biyere giderken bunu giyerim belki, bide normal butiklerde şimdi moda sanırım elbiselerin hepsi göğüs oturtmalı aşağıya doğru bol oluyor, şu evde dinlenme olayım bitsin öyle 2-3 tane elbise alacam
alıntı yapmayın lütfen
arkadaşlar pazardan 4 tane 1-2 beden buyuk eşofman altı aldım. bellerıne kendı rengınde penye kumaşlar aldım. eşofmanları bel lastıklerınden kestım penyelerı dıktım yuksek bel yaptım, o kadar rahat ettım kı. herkese tavsıye ederım. aynı zamanda eskı bır pantolonuma penye dıktırdım belıne, harıka oldu. hamıle kıyafetlerıne o kadar para vermek ıstemıyorum. burada bır terzı teyzemız dedı kı ıstedıgın modelı getır,kumaşını al ben sana dıkerım. kumaşı astar aldım 25 tuttu teyzede 30 dıkerım dedı, 180 lıralık elbıse bana 55 tuttu hemde bırebır aynısı oldu. bayramda onu gıyıcem.
ayy cok iyi tutmuss...sende cok iyi yapmısısın gül kurusuuu...bizide götürsene o teyzeye forumca baya bir hamile kıyafeti dikerkaydirigubbakcemile3
kızlar benim midem çok fena
yazdıklarınızı okuyorumda bişey yazmaya dermanım yok
üstelik işl yerindeyimde çok kötüyüm
offf midem kaynıyor sanki sabah bi çıkarttım hala rahat edemedim
offf ölcem ya
kızlar bende az önce büyük beden elbise satan bir mağaza vardı oraya baktım
bir hamile pantolunu 2 tane tuniğe toplam 80 lira verdim nasıl uygun dimi
kızlar bende az önce büyük beden elbise satan bir mağaza vardı oraya baktım
bir hamile pantolunu 2 tane tuniğe toplam 80 lira verdim nasıl uygun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?