2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vuuuuuuuuuu
stella mankenlik yapmış valla
bence de bu elbise seni bayagı idare eder gibi

sağolun kızlar :kedi:
36 bedenini alacaktım, kalmamıştı 38 beden almıştım her işte bi hayır varmış

Çok güzel çok beğendim çok yakışmış Stellacım süper maşallahhh, nerdne aldın elbiseyi sorması ayıp bayıldım valla

kısss stelllaaa
cirkin gaci seniiikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar pazardan 4 tane 1-2 beden buyuk eşofman altı aldım. bellerıne kendı rengınde penye kumaşlar aldım. eşofmanları bel lastıklerınden kestım penyelerı dıktım yuksek bel yaptım, o kadar rahat ettım kı. herkese tavsıye ederım. aynı zamanda eskı bır pantolonuma penye dıktırdım belıne, harıka oldu. hamıle kıyafetlerıne o kadar para vermek ıstemıyorum. burada bır terzı teyzemız dedı kı ıstedıgın modelı getır,kumaşını al ben sana dıkerım. kumaşı astar aldım 25 tuttu teyzede 30 dıkerım dedı, 180 lıralık elbıse bana 55 tuttu hemde bırebır aynısı oldu. bayramda onu gıyıcem.

ayy cok iyi tutmuss...sende cok iyi yapmısısın gül kurusuuu...bizide götürsene o teyzeye forumca baya bir hamile kıyafeti dikerkaydirigubbakcemile3

Ne güzel ellerine sağlık , bende deneyeceğim merak ettim,peki penyeyi bolmu diktin nasıl ayarlıyorsun belinden düşmüyormu ?

kızlar benim midem çok fena
yazdıklarınızı okuyorumda bişey yazmaya dermanım yok
üstelik işl yerindeyimde çok kötüyüm
offf midem kaynıyor sanki sabah bi çıkarttım hala rahat edemedim
offf ölcem ya

kızlar bende az önce büyük beden elbise satan bir mağaza vardı oraya baktım
bir hamile pantolunu 2 tane tuniğe toplam 80 lira verdim nasıl uygun dimi

ayy cok iyi tutmuss...sende cok iyi yapmısısın gül kurusuuu...bizide götürsene o teyzeye forumca baya bir hamile kıyafeti dikerkaydirigubbakcemile3

hee evet kadın sürümden kazanır valla kaydirigubbakcemile3

canım sade soda al içine yarım limon sık ve iç
iyi gelecek göreceksin (ha sakın kolayına kaçıp limonlu soda alma)

kızlar bende az önce büyük beden elbise satan bir mağaza vardı oraya baktım
bir hamile pantolunu 2 tane tuniğe toplam 80 lira verdim nasıl uygun dimi

evet cnm bence çok uyquna almıssın

sagolun arkadaşlar valla yarım metre penye yetıyor, ucuna lastık dıktım ama geniş lastık ve bol yaptım. belıme göre ayarladım dıktım sonrada eşofmanın belıne bırleştırıp makıne çektım. dışarı bıle gıyıyorum çok rahat ettım. terzı konusuna gelınce aslında bır çok terzı uygun fıyata yapıyormuş bunu bana da arkadaşım verdı bu aklı. doguma kadar teyzenın mudavınıyım artık :)

kızlar benim dediğim mağazada tayt üzerine giyilecek diz kapaklarına kadar elbise tarzı tunikler var
hem de 20 lira kadıkyde valla çok uygun fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…