2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimm... ama pek bı suratsız keyıfsız bıseyım bugun.. ne guzel 5 gun evdeydım bugun ıse gelmek morelımı bozdu bırde oyle sogukkı dondumm yaaaaa...

kızlar nie mesajları çift çift yolluyonuz yaw kaydirigubbakcemile3

kız gitmiyo gibi oluyo mesajlar yoksa nie yollayalım

benimki %77 kız çıktı.. da ne biçim sorular var yaa, yok avuç içleri, yok annemin saçları, yok kocam da kilo alıyo mu

daemooonn sen bugün işe mi gittin yeniden ıyyyy
neyse sabret kocaman bayram tatili geliyo

günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın az tembel çıktım bugün

heh şimcik gidiyom bebeği görmeye kızlaarr.. doktor çıkmış müdahaleden.
görüşürüük öptüm

tamam özqecim qüzel haberlerinle seni bekliyoruz şimdilik pai paii :1hug:

kızlar ben ev işi bile yapmak canım istemi,yor çalışan hamişlere ALLAH sabır versin gerçekten ya kalktığımdan beri bişey yapmadım :umursamaz:

ßen o kadar uyusam şişer her bi yanım yaw kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ev işi bile yapmak canım istemi,yor çalışan hamişlere ALLAH sabır versin gerçekten ya kalktığımdan beri bişey yapmadım :umursamaz:

aynen yaa bi tembellik var ki üstümde sormaa... hiç bişey yapasım qelmiyorr uff inşallah bu durumu en kısa zamanda üstümüzden atarız yaa

ßen o kadar uyusam şişer her bi yanım yaw kaydirigubbakcemile3

Buğün 12 kalkmama rağmen aynaya bi baktım yüzümün şişliğinden kendimi tanıyamadım akannehir bebiş sende o sigarayı elinden bırak bakayım bebişde örnek ol :)) ya şaka maka bene buğün rüymda sigara içerken gördüm kendimi rüyada bile olsa insan pişmanlık duygusu hissediyor :kedi:

ben hiç sigara içmedim öyle bi alışkanlığım yok allaha çok şükür ya alışkanlığı olanlarda inşallah biran önce kurtulur çünkü qerçekten içinde ne olduğu bile belli değil o zıkkımın..heleki hamişlerin kesinlikle içmemesi qerekiyor :CüvCüv: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…