2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sağolun kızlar şimdi eşimi aradım geliyor memoriale git dedi doktorum hemen gidicem. Ben hiç böbrek sorunu yaşamadım idrar testimde yani yapıldı bir sorun yok zaten dediğim gibi ağrı değil bu orası acayip acıyor ezilmiş gibi benim hala öksürüğüm geçmedi ya acaba ondanmı oldu diye düşünüyorum . Neyse doktordan gelince yazarım sizlere muhakkak
öpüyorum hepinizi

Kendisi çok yoğun bi doktor ama ilgisiz bi doktor değil yani o yoğunlukta bile detaylı muayene ediyo ben hastası olduğum için sıralı randevu veriyo ama en son gittiğimde geçen hafta yeni hasta kabul edemiyorum en erken mayıs ortası felan diyodu çok yoğun olduğundan hastane fena değil doğum bölümü çok yoğun ilgi çok büyük

seni döven benim delikafadulden
bütün memurları dövmek istiyorum. 4 te dükkanı kapatıyorsunuz kardeşim sizin yüzünüzden ruhsat alamıyoruz kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
Haklısın valla, eskiden ben de sinir olurdum ama içine girince alışıyoo insan..sempatiksalakcinni
Haftaya işte ya 5 olur ya 5:30.. bakalım...
Zaten ben 13 mayısta izne çıkıyorum.. saatler tekrar değişsin öyle gideceği işe geri
:roflol::roflol::roflol:

ananı da al git dicem ben de sempatiksalakcinni

özge blog this pot değil şikayet edeceksen kötü içeriğe basacaksındelikafadulden

tamam iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben çıktım görüşürüz

özge blog this pot değil şikayet edeceksen kötü içeriğe basacaksındelikafadulden

tamam iyi haberlerini bekliyoruz.

senın yazının sag ust tarafında yazan kotu ıcerıge tıkladım olmusmudurlülülülülülü

peki alternatıf olarak eger randevu alamazsam onerebılecegın bır doktor varmı? aynı hastanede yanı

cnm idrarını yaparken daha mı kötü oluyooooo peki

aa doğru kötü içerikti be bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…