cıx burdan dicem..
şişşştt sessız ol..
sempatiksalakcinni
binim ıspanakımı kuru sandvıce tercıh ettın he alçakk
hay senin ıspanağına.
o ıspanaklar çıbanın başı zaten -tatlicadiarzu-
ananı da al git dicem ben de sempatiksalakcinni
senide şikayet etcem ben
tesekkur ederım...
mesajı gercekten sımdı gordum cunku cok yazılan sey var ve arada gozumden kacmıs...her neyse..ben onumuzdekı 1 hafta ıcınde ıstanbula kontrole gelmem gerekıyor...su ana kadar bırkac kez gıttıgım hastanenın doktorunun ılgısızlıgınden ve yuksek malıyetınden dolayı ben bır degısıklık yapmak zorunda kaldım. hastane olarak anneme yakınlıgından medıpol'u gozden gecırıyorum...daha evvelden yapılan yorumlarla vs şükriye leyla altuntaş ın ısmını aldım.randevuyu gercekten cok evvelmı almak lazım,dıalogu nasıl,medıpolun fıyat politikası nasıl bılgı alabılırsem kısaca sevınırım.
seni döven benim delikafadulden
bütün memurları dövmek istiyorum. 4 te dükkanı kapatıyorsunuz kardeşim sizin yüzünüzden ruhsat alamıyoruz kaydirigubbakcemile3
Çok sağolun kızlar şimdi eşimi aradım geliyor memoriale git dedi doktorum hemen gidicem. Ben hiç böbrek sorunu yaşamadım idrar testimde yani yapıldı bir sorun yok zaten dediğim gibi ağrı değil bu orası acayip acıyor ezilmiş gibi benim hala öksürüğüm geçmedi ya acaba ondanmı oldu diye düşünüyorum . Neyse doktordan gelince yazarım sizlere muhakkak
öpüyorum hepinizi
özge blog this pot değil şikayet edeceksen kötü içeriğe basacaksındelikafadulden
tamam iyi haberlerini bekliyoruz.
peki alternatıf olarak eger randevu alamazsam onerebılecegın bır doktor varmı? aynı hastanede yanıKendisi çok yoğun bi doktor ama ilgisiz bi doktor değil yani o yoğunlukta bile detaylı muayene ediyo ben hastası olduğum için sıralı randevu veriyo ama en son gittiğimde geçen hafta yeni hasta kabul edemiyorum en erken mayıs ortası felan diyodu çok yoğun olduğundan hastane fena değil doğum bölümü çok yoğun ilgi çok büyük
Çok sağolun kızlar şimdi eşimi aradım geliyor memoriale git dedi doktorum hemen gidicem. Ben hiç böbrek sorunu yaşamadım idrar testimde yani yapıldı bir sorun yok zaten dediğim gibi ağrı değil bu orası acayip acıyor ezilmiş gibi benim hala öksürüğüm geçmedi ya acaba ondanmı oldu diye düşünüyorum . Neyse doktordan gelince yazarım sizlere muhakkak
öpüyorum hepinizi
senın yazının sag ust tarafında yazan kotu ıcerıge tıkladım olmusmudurlülülülülülü
bence süper oldu
bak kızımda sinirlendi mesaneme takme atıyor
valla altıma edeceğim az sonra bilmiyorumkismile
aa doğru kötü içerikti be bilmiyorumkismile
aha onada bastımaklinialirimsmile
ben geldiiim evde olmamın tadını cıkardım kızlar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?