2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kislar bende bi agirlik halsizlik varki anlamadim gitti neden ?

Hergun yataktan zor kalkiyorum ve aksama kadar hic bi yapmadan oturuyorum o halde sanki dunyanin butun isini yapmis gibi yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi.Bulantilarim hala gecmedi bide o var tabi ustunee...

Gece 11-12 gibi yatiyor sabah 11-12 ye kadar uyuyorumm...

Disariya ciksam 10 dk yurudukten sonra nefesim daraliyo ve halim kalmiyo hic o yuzden eve kapandim kaldim iyicee ...

heh bizde tam onu konusuoduk canım hepimizde aynı durum var meraklanma kaydirigubbakcemile her bi yanım uyuşukkkkkkkk kafamçokkarıştı bunun sebebinide açıklıyayım.. bi sitede okumuştum.. diyor ki..
'' siz ne kadar kendinizi normal qörsenizde içinizde bir fabrikanın çalıştığını unutmayın kaydirigubbakcemile3 bebek siz farkında olmadan sizden beslendiği için qücünüzü ve vitamininizi alıyor ve bu durumlarda sizi yorqun düşürüyor bu çok normal'' :CüvCüv: aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz çekeriz dimi kızlar anne olmak kolay mıı :CüvCüv:

heh şimcik gidiyom bebeği görmeye kızlaarr.. doktor çıkmış müdahaleden.
görüşürüük öptüm

Canim guzek haberlerle gelirsin insallah hersey yolundadir bebisin icinn :Saruboceq:

Tabiki canim bebegim iyi olsun saglikli olsunda cekicez tabiki baska cere yok.Ama benim ikinci hamileligim ilkinde hic böle oldugumu hatirlamiyorum tamam bulantim kusmam vardi ama böle halsizligim hic yoktu ya o yuzden de biraz saskinim...
Bende okumustum bi sitede halsizlik 4 ay dolana kadar devam ediyormus.Insallah 4 aydan sonra bari rahat bi hamilelik geciririz hepimiz kislarr :Saruboceq:

kızlar ben geldiimm.. anam maaşallah bu mercimek nasıl da büyümüüş.. kıpır kıpır içerde sıpa..
şu an sat a göre 10+0 ama ultrasonda 10+1 çıktı.. boyu 3.18 cm olmuş.. kalbi hala dk.da 176 atıyo..
ay ben onu yeriim yaa tam adam olmuş adam, tipini yerim onun..

bu arada kızlar haftaya çarşamba ikili test için çağırdı, o zaman 11+3 olacak

kızlar ben geldiimm.. anam maaşallah bu mercimek nasıl da büyümüüş.. kıpır kıpır içerde sıpa..
şu an sat a göre 10+0 ama ultrasonda 10+1 çıktı.. boyu 3.18 cm olmuş.. kalbi hala dk.da 176 atıyo..
ay ben onu yeriim yaa tam adam olmuş adam, tipini yerim onun..

bu arada kızlar haftaya çarşamba ikili test için çağırdı, o zaman 11+3 olacak

bende bebişimi qörmek istiorum yaaaaaa senağlama qeçen ay qittiğimde dr 1 ay sonra çağırdı uf yaa senağlama daha bebişimi qörmeme 3 hafta var senağlama

Son düzenleme:
ben de en son 2 hafta önce görmüştüm.. ne kadar da büyümüş..
doktor diyor ki işte vatandaş orada kaydirigubbakcemile3

sende şimdi haftaya qittikden sonra senide 1 ay sonra çağırcak bundan sonra çok büyük bi problemimiz olmadığı sürece ayda bir qidip meleklerimizi qörücez ne qıcık bi durum bıraksalarda hep onu izlesem mafoldumben

işten mi çıktınnnnn delikafadulden

evt ya öyle dedi, sonrasında ayda bir rutin kontrollere gelirsin artık dedi..
sorma benim de eve ultrason alasım geliyo.. :)))
aman sağlıklı olsunlar da, biz az görelim naapalım..
gerçi ben doktoru kafalarım arada bi özledim diye gideiblirim :))

poponu kasıda nazar değmesinnkaydirigubbakcemile3

maasallah bebgıne buyuyo bu essek sıpaları vallahii.. her hafta dahada bı buyuyolar ben onların santım satım buyuyuslerını yerimm..

poponu kasıda nazar değmesinnkaydirigubbakcemile3

maasallah bebgıne buyuyo bu essek sıpaları vallahii.. her hafta dahada bı buyuyolar ben onların santım satım buyuyuslerını yerimm..

aman amann maaaşallahhh hepimizinkilere 41,5 keree

sözde patronum benı dusunuyor. gecen hafta hasta oldugumdan gelemdım ya bu persembede ıkılı testımı hazırlattım persembe sabahı gec gelıcem dıye. o da el konusalım dedı konustuk ama sadece sunu soyledı. sen calısırken zorlanıyosun artık dedı. bene evet zorlanıyorum üşüyorum eskısı gıbı degılım dedim. o da o zamn bız baskasına bakalım sende 1 hafta 15 gun daha ıdare et dedı. zaten onlar kararını vermısler. hıc ıdare edelım falan yok. oncekı performansımı beklıyolar benden. bende nolur bıraz daha kalayım mı mı dıycektım. haklısınız ben ayrılıyorum eleman bulun gostereyım yapacaklarını bı sure sonra gıdeyım evıme dedım..

ama kızlar bu durum bızı cok zorlıycak.. en azından mart ayına kadar kredımız var o zamnı cıkaralım dıyorduk..

aaa kızlar site yine ağır gibi yada ben daha uyanamadım kız ne sigarası ben hamiş olduğumu öğrendiğim gün bıraktım sigarayı kokusuna bile tahammül edemiyorum heeee uyudum çok güzeldi sizde rüyanızda yaprak sarması yeseydiniz sizde uyanmazdınız tabağımı sıyırıp öyle uyandım

hiiççç sıkma canını daemoncum, her işte bir hayır vardır kesinlikle, buna inan..

slm kızlar ben geldim nasılsınız ben bugün biraz temizlik yapayım dedim ev leş olmuştu ondanmıdır acaba belim acayip ağrıyo ya bide ben hala çok iştahsızım çok yorfu bu durum beni merak ediyorum siz neler yiyosunuz

benim ticker kafayı sıyırmış ben 12+1 bugün haberiniz olsun kızlar benim bulantılarım geçti diye düşünürken yine azdı açılışıda kapanışıda lavabodan yapıyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…