Slm kislar bende bi agirlik halsizlik varki anlamadim gitti neden ?
Hergun yataktan zor kalkiyorum ve aksama kadar hic bi yapmadan oturuyorum o halde sanki dunyanin butun isini yapmis gibi yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi.Bulantilarim hala gecmedi bide o var tabi ustunee...
Gece 11-12 gibi yatiyor sabah 11-12 ye kadar uyuyorumm...
Disariya ciksam 10 dk yurudukten sonra nefesim daraliyo ve halim kalmiyo hic o yuzden eve kapandim kaldim iyicee ...
heh şimcik gidiyom bebeği görmeye kızlaarr.. doktor çıkmış müdahaleden.
görüşürüük öptüm
heh bizde tam onu konusuoduk canımhepimizde aynı durum var meraklanma kaydirigubbakcemile her bi yanım uyuşukkkkkkkk kafamçokkarıştı bunun sebebinide açıklıyayım.. bi sitede okumuştum.. diyor ki..
'' siz ne kadar kendinizi normal qörsenizde içinizde bir fabrikanın çalıştığını unutmayın kaydirigubbakcemile3 bebek siz farkında olmadan sizden beslendiği için qücünüzü ve vitamininizi alıyor ve bu durumlarda sizi yorqun düşürüyor bu çok normal'' :CüvCüv: aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz çekeriz dimi kızlar anne olmak kolay mıı :CüvCüv:
sende şimdi haftaya qittikden sonra senide 1 ay sonra çağırcak bundan sonra çok büyük bi problemimiz olmadığı sürece ayda bir qidip meleklerimizi qörücez ne qıcık bi durumbıraksalarda hep onu izlesem mafoldumben
Artık İŞsİzİm
kızlar ben geldiimm.. anam maaşallah bu mercimek nasıl da büyümüüş.. kıpır kıpır içerde sıpa..
şu an sat a göre 10+0 ama ultrasonda 10+1 çıktı.. boyu 3.18 cm olmuş.. kalbi hala dk.da 176 atıyo..
ay ben onu yeriim yaa tam adam olmuş adam, tipini yerim onun..
bu arada kızlar haftaya çarşamba ikili test için çağırdı, o zaman 11+3 olacak
poponu kasıda nazar değmesinnkaydirigubbakcemile3
maasallah bebgıne buyuyo bu essek sıpaları vallahii.. her hafta dahada bı buyuyolar ben onların santım satım buyuyuslerını yerimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?