2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah canım bebişine.Doktorun normal dedıyse normaldır canım benım.Tombul doğcaktır belkı nekadar guzel ya.Kız hemşiresin bide bızemi soruyon normalmi diye

arkadaşlar benim bebeğim 29+3 günlük.1620 gr.normalmi sizce?

doktorun sorun yok dediyse gelişimi gayet normaldir.
biz şimdi ne desek boş. ama kilosu gayet iyi gibi geldi

canım bende hiç gitmedim annem aldı oradan eşyaları.
ama eminönüne gidip sorsan gösterirler

Maşallah canım bebişine.Doktorun normal dedıyse normaldır canım benım.Tombul doğcaktır belkı nekadar guzel ya.Kız hemşiresin bide bızemi soruyon normalmi diye

:roflol::roflol:

canım doktor 12 gün önde dedi.sizinkilerle karşılaştırayım dedim.ondan sordum

asagıda ısımler gorunmuyo ne sınır ya..

canım doktor 12 gün önde dedi.sizinkilerle karşılaştırayım dedim.ondan sordum

olsun doktorun bişey demedi ama demi sonuçta.İyi yani.Bı çok arkadaşın burda ılerde cıkıyo ve doktorları normal dıyyuzden meraklancak bışey yok.Ama doktora sordunmu canım benım

canım doktor sağlıklı dedi.sadece ters duruyo dedi.normal doğum yapamayabilirsin dedi.seninki kac gr hsbnd?

Canım bak bende gecen hafta gıtmıştım 27+1 di sanırım 1286 çıktı canım.Benımkıde ılerde.Ama benım yumurtalama donemını tam hatırlamıyodum ben.canım benımkıde ılerde gıdıyo.Ama tombışmı olcak yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum bılmıyorum.Ama tombiş sağlıklı bebeklerımız olsun ınş.Doktorunda normal demiş neguzel.Belkı bende 29. haftada senın kadar cıkar belki.Allah hepimize sağlıklı bebiş versin inş.

kimsecıkler yok sanırım ofyaAAA

Bıde benım doktorum nasıl durduğunu soylemıyo bıle.Daha çok erken dıyo canım.Dönebılır yani.Bence takma kafana.Gercı donse bıle bıze donmedı deseler nerden anlıcaz sankı demi?Ben akışına bıraktım herşeyı.Normalmi sezaryanmı yıpratmak ıstemıyom kendımı.Sağlıkla doğsunlar bızde sağlıklı olalım yeter.Gerek yok fazla düşünmeye

seninki daha bile fazla olur benimkinden canım.aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil benim için.

ben zaten kendi çalıştığım hastanede doğum yapacğm.sezeryan istediğimi söyledim doktora.tamam dedi.ben normal doğumdan çok korkuyorum.yan tarafımda doğum salonu var.sürekli bağrıltı duyuyorum.kötü etkilendim anlıyacağın.....

seninki daha bile fazla olur benimkinden canım.aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil benim için.

İşte ama benım kesın değil ya sat tarıhı ondan bışey diyemıyorum.Gecen gıttığımde sordum doktora.Oda aynı seyı soyledı.Sat tarıhın kesın değil dedı.Bıde herşeyı guzel gıdıyo maşallah onemlı olan bu dedi.Sağlıklı olsunlarda canım boylu poslu olsun yada mınyon olsun önemli değil bencede.Bızdede baba çok iri ve uzun boylu ona çekmiş olabılır benım kızzemuszemus

evet normal doğumdan bende çok korkuyorum.Ama sezaryandan sonra başımıza neler gelcek bakalım.Sezaryanda çok zor dıyolar.Hayırlısı olsun

ultrason yaşı kaç çıkıyo peki?benim 31+2 çıktı.aslında 29+3 üm....ay sağlıklıaı bir kucağıma alsam dünyalar benim olcak.ya ben haftaya izmite gitmeyi düşünüyorum.otobüsle 8 saat.gitsemmi acaba doktorumada soramadım henüz...

iyi qecelerrr napıonuss kıslarrrrrrr kaydirigubbakcemile2

ben sürekli sezeryanlı hastalara bakıyorum.ameliyat sonrası 2 saat bizim serviste kalıyolar.çokta korkulcak bişey yok..spinal yapılıyo zaten..

28+5 çıkmış canım 27+1 iken.Yolculukda doktoruna sor derım.28.hafatadan sonra iyi değil diye okumuştum ınternetten ama sen doktoruna sor canım bence

Kızlar ben geldim hastaneden ancak 9 da çıkabildik herşeyime baktılar detaylı böbreklerimden şüphelendiler hem nöbetçi kadındoğumcu hemde genel cerrah baktı böbrek ve safrakesemin ulturasonu ve dopleri çekildi herşey normalmiş bebek iyiymiş suyum iyiymiş.Plesentadada bir sorun yokmuş. Ama benim sıpam sağ taraftaki rahim kaslarına baskı yapıyormuş acımın sebebi bıymuş. Bir iğne yaptılar şimdi gayet iyiyim. Sızısı devam ediyor ama o dayanılmaz acı hafifledi sizlere haber vereyim dedim. MErak edilcek bişey yokmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…