arkadaşlar benim bebeğim 29+3 günlük.1620 gr.normalmi sizce?
archimim gerçekten burda gördüklerim şaşırtıyobeni mesela kadının bi tanesiyle görüştük sezeryanla kısa arayla 3 doğum yapmış.O yüzden ufak tefek bebekle ilgili sorunları çok büyütmemek lazım.Bu arada paylaşımın için teşekkürler istanbula geldiğimde eminönüne gitcem havuzluhana sokak cadde ismi falan varmı yoksa direkt bulabiliyomuyuz?
Maşallah canım bebişine.Doktorun normal dedıyse normaldır canım benım.Tombul doğcaktır belkı nekadar guzel ya.Kız hemşiresin bide bızemi soruyon normalmi diye
canım doktor 12 gün önde dedi.sizinkilerle karşılaştırayım dedim.ondan sordum
asagıda ısımler gorunmuyo ne sınır ya..
canım doktor 12 gün önde dedi.sizinkilerle karşılaştırayım dedim.ondan sordum
seninki daha bile fazla olur benimkinden canım.aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil benim için.
ben zaten kendi çalıştığım hastanede doğum yapacğm.sezeryan istediğimi söyledim doktora.tamam dedi.ben normal doğumdan çok korkuyorum.yan tarafımda doğum salonu var.sürekli bağrıltı duyuyorum.kötü etkilendim anlıyacağın.....
ultrason yaşı kaç çıkıyo peki?benim 31+2 çıktı.aslında 29+3 üm....ay sağlıklıaı bir kucağıma alsam dünyalar benim olcak.ya ben haftaya izmite gitmeyi düşünüyorum.otobüsle 8 saat.gitsemmi acaba doktorumada soramadım henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?