2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doğum şekliyle ilgili bişey söylüyormu artık doktorlarınız, yoksa daha belli olmaz mı ??

akşam yemek saati herkes kaçıyo biz kızlarımla çoktan yedik yemeğimizi

herkese selam kıslar nasılsınız ben 3 gündür kötüyüm 20 sinde kontrolüm vardı vede suyum fazlaymış vede bebeğim 1 hafta önden gidiyomuş bugün ayrıntılı dopler yapıldı bebeğime çok şükür iyi bişey çıkmadı ama erken dogum riski varmış suyun fazla olmasından dolayı çok canım sıkkın 26 haftadayım 1148 gr bebeğim ya normalmi varmı böle bişey yaşayan arkadaşlar

slm kızlar geçmişi okudum biraz maaşallah çoğunuz giysiler,takımlar her şeyi tamamlamışınız yazık benim bebişimin daha hiç bi şeyi yokmardin midyattayız bi kaç haftadan istanbula gitcez kısmetse ordan bakcam geçen akşamda yazmıştım istanbulda nerelerden alışveriş yaptınız gidince bende direkt oralara bakayım?

bende 28 haftalıkken doktora gittim 1.5 kiloydu sana doktor niye önden gidiyosun dediki anlamadım

talar bende 27 haftalıkken gitmiştim 1kilo 50 gr dı senin bebeğin 1 kilo 500 gr mmı anlamadım eğer öyleyse maaşallah bebeğine

evet canım birbuçuk kilo dedi doktorum ayrıca çok uzun bacakları varmış bu gidişle doğuma kadar 4 kiloyu geçer

27 mayıs'a verıyorlar leyla hanım ıcın evet sımdı aradım yenıden uzuldum bu duruma...
yardımların ve ılgın ıcın tesekkur ederım..:a015:

eğer illada medipole gidicem diyosan seval patayı bi deneyebilirsin bi arkadaşımda ona gidiyodu iyi diyodu güleryüzlü bi kadın

kilosu biraz fazla olcak demekki yoksa olumsuz bi durum olsa biliyosun hemen söylüyolar seninkide normal bence. Bizde her doktora gidişimizde yüreğimiz ağzımıza geliyo ne dicek diye.Biz mardin midyattayız nurdaki kadınların çoğu 10 çocuktan aşağısı yok nerdeyse çok da sağlıklılar bazen onlara bakıp güç alıyorum:)

kimler var kıslarrrrrrrrrrr

iii akşamlar,
nesınır ya aşağıda kımler olduğu gorunmuyo

biz 1 taneyi zor doğuruyoruz dediğin gibi oradaki insanlar doktor yüzü görmeden bir sürü çocuk yapıyorlar.hepside tosun gibi oluyor
biz mi çok paniğiz bilmiyorum

bu arada istanbula gelecekmişsin
eminönündeki havuzlu hana uğra. bebek eşyalarının en ucuzu orada

ay allam ne sıkıcı bı gun ya.Benım bugun tam bı pazertesı gıbı geçtı .Çok gıcık oluyorum artık herşeye.ızne çıksakta kurtulsak ya

archimim gerçekten burda gördüklerim şaşırtıyobeni mesela kadının bi tanesiyle görüştük sezeryanla kısa arayla 3 doğum yapmış.O yüzden ufak tefek bebekle ilgili sorunları çok büyütmemek lazım.Bu arada paylaşımın için teşekkürler istanbula geldiğimde eminönüne gitcem havuzluhana sokak cadde ismi falan varmı yoksa direkt bulabiliyomuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…