2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3eşim de diyorki galiba kızdan önce sana bez almaya başlıcaz

:roflol::roflol:

küçükünü yapında sorun yok büyük yapmayın ortalıklardasempatiksalakcinni

eee o zaman bizi bez de kurtarmaz çarşaf bağlamak lazım altımızaaklinialirimsmile

kızlar bende cıkıyorummmmmmm kendınızee ii bakın yarın sabah erkenden doktora gıdyorumm aralrda gırerıım neteeeeeeeeeeeeeeee inşallahhhh optum siziiiiiiiiiiiiii kendınızee bebişlere iyi bakınnnn

kızlar bende cıkıyorummmmmmm kendınızee ii bakın yarın sabah erkenden doktora gıdyorumm aralrda gırerıım neteeeeeeeeeeeeeeee inşallahhhh optum siziiiiiiiiiiiiii kendınızee bebişlere iyi bakınnnn

hadi güzel haberlerle dön güneşimopuyorumnanaktan

annemin bi lafı var
biriyle laf yarıştırınca
-sidik yarıştırma kız
diyo
biz iki anlamdada sidik yarıştırıyoz valla kk da:roflol:

ben kaçtım kızlar
herkese hayırlı akşamlar ossun

elhimm gule gule kusuumm...

mexe nbr yivrumm

kımse kalmadı galıba asgaıda ısımlerdfe gorunmuyo..

yine kimler var görünmüyo arkadaşlar, bir çiş muhabbeti başlamış gidiyor bari ben de size eşlik edeyim kaydirigubbakcemile3 benimki biras daha farklı kaçıyo :bbo: ben tuvalette çişimi yaparken bitti sanıp kalkıyorum bi de bakıyorum ki donum sırıl sıklam oluyor, şimdi çözdüm ama sorunumu 5 dk fazladan bekliyom çişim belki bitmemiştir daha diye, gülerken, öksürürken kaçırmadım daha ama his kaybı var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…