2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya sormaya korkuyorum.gitme derse naparım.çok gitmek istiyorum.gerçi izmitte olurda sancım tutarsa naparım...tanımadığım doktora gitmek zorunda kalcam..allah korusun

Bu arada bebişim 9 günde 150 gram almış 1.950 gram olmuş. Nöbetçi kadındoğumcu sat tarihimi öğrenince ulturasondaki değerlere inanamadı ulturasona göre 31+4 gözüküyormuşuz ve o haftanın bile üst sınırındaymış. Sonra ben baştan beri böyle olduğumuzu şeker problemimiz olmadığını ve gebeliğimi Prof. Rıza Madazlının takip ettiğini söyleyince kadının içi rahatladı :)

benim bebeğimde 2 hafta önde qidiyor
inşallah fazla erken doğurmam yaa
8 ayıma qirmeme az kaldı opuyorumnanaktan

kızlar bende şeker problemi çıktı 50lik yaptırdım sonuç 150 sınır dedi yani var ve yine 100lük istedi bugün yaptırdım ama fenalaştım istifal falan ettim iptal oldu yarın yine yaptırıcam ve bişey daha sormak istiyorum benim bebeklerimin birini besleyen damarlarda tıkanıklık söz konusuymuş eğer yediğime içtiğime dikkat etmezsem bebekte gelişme geriliğine yol açar dedi yani tuzlu yemek hamur işleri yemek şekerli gıdalar yemek hayal oldu artık ama bebeğim sağlıklı doğsunda ben yemesemde olur sebzelerde çaremiz ...birde 7 kilo almışım drum kilomun çok olduğunu şimdiye kadar 3 kilo almam gerktiğini söyledi hızlı kilo alıyormuşum bu problemlerle nasıl başa çıkıcam bilemiyorum allahım yardımcımız olsun

Geçmiş olsun zeynepcim.Allahtan kotu bişey yokmuş.Sevındım canım.

İyi geceler kızlar öpüyorum.Tatlı ruyalar hepinize bol tepiklerkaydirigubbakcemile3

qeçmiş olsun canım benim..
kaç haftalıksın ki sen
ben 10 kilo aldım şimdiye kadar dr kilomun iyi ilerlediğini sölüo bilmiyorumkismile

Canım benim öncelikle stres yapmıcaksın bu durum için şekerin yüksekse zaten seni bir diyet programına alıcaklar ona tamamen uyacaksın ve böylece bebişinin beslenmesindede sorun kalmayacak. Sakın üzme kendini kilo içinde neden 7 kilo çok dedi anlamadım ben 10 kilo aldım doktorum ters bişey söylemedi bile. Sen içini ferah tut kuşum

Geçmiş olsun zeynepcim.Allahtan kotu bişey yokmuş.Sevındım canım.

teşekkür ederim tatlım

senin adına çok sevindim cnaım :1hug:

ya sormaya korkuyorum.gitme derse naparım.çok gitmek istiyorum.gerçi izmitte olurda sancım tutarsa naparım...tanımadığım doktora gitmek zorunda kalcam..allah korusun

olsun canım izmitte üniversite hastanesi var
benim eşimin yenqesi bütün doğumlarını orda yaptı
çok memnun çok ilqileniyorlarmış
ama inşallah ters bi durumla karşılaşmazsın yinede

iyi geceler arkadaslar hepinize.ben çıkıyorum.hastanedeyim ve nöbetçiyim çooooook yoruldum......

canımçok saol uyrılarıniçin bu arada sanada geçmişolsun bendede 3 gün önce sancılarım oldu ve apar topar hastaneyegittik kan,idrar tahlilleri ve NST ye bağlandım tüm tetkiklerden sonra sonuçta idrar yolu enfeksiyonu çıktı bazı ilaç ve antibiyotik verdişimdiçok iiiim allahıma şükür ama problemler bitmek tükenmek bilmiyoişte hayatın olumsuzlıkları olsa gerek

qeçmiş olsun canım benim..
kaç haftalıksın ki sen
ben 10 kilo aldım şimdiye kadar dr kilomun iyi ilerlediğini sölüo bilmiyorumkismile

çok saol canım ben 25+2 yim büyüyoruz ama büyüdükçe problemlerde büyüyo inş. yarın sabah şeker yüklemem iii geçerde değerler düşük çıkar şimdiden başladı osuyu içmek vede 3sat beklemek korkusu

kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler bende çok yorgunum uyucam. boncuk sanada iyi şanslar umarım 100 lük sonuç iyi çıkar ve için ferahlar ama yindede diyetine dikkat et aburcubur ve sağlıksız şeyler yok artık herşey bebişlerimiz için sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…