günaydın kızlarr..
bugün benimde sol kasıgımda bir ağrı var ama ağrı değil de batma gibi sanki..aslında bayagıdır vardı da bugün daha çok gibi.. özellikle ayaga kalkıp yürürken fln daha çok acıyor sanki.. bilmiyorumkismile gece wcye 2 kere fln kalktım, yürürken böyle karnımın içinde o kasık kısmım acıdı.. ne olabilir ki acep.. bilmiyorumkismile
bide belimde de inceden bir sızlama var.. korksam mı bilmiyorumkismile
Ayyy hemde 10 gündür var o ağrı bende
ayakları şişen varmı davul gibi özellikle sağ bacağım akşamları
annem yalancı doğum sancıları bunlar normaldir dio
ama ben yinede korkuyorum çünkü bazen şiddetleniyorbilmiyorumkismile
günaydın cnm
yok bende henüz hiç biyerimde şişkinlik falan başlamadı
günaydın kızlarr..
bugün benimde sol kasıgımda bir ağrı var ama ağrı değil de batma gibi sanki..aslında bayagıdır vardı da bugün daha çok gibi.. özellikle ayaga kalkıp yürürken fln daha çok acıyor sanki.. bilmiyorumkismile gece wcye 2 kere fln kalktım, yürürken böyle karnımın içinde o kasık kısmım acıdı.. ne olabilir ki acep.. bilmiyorumkismile
bide belimde de inceden bir sızlama var.. korksam mı bilmiyorumkismile
5 qün sonraa 8.ayıma qiriyorum kıslarrr:dance:
bilmiyorumkismileeyvahedigeldismileAyhhhh dime be eyvahedigeldismile
benim ayaklar davul resmen az sallayım şişiyoo
günaydın yiivrum...Benimde geçen hafta oldu... Böyle adet sancısı gibi sol kasığımda, işte batma gibi ama ani böyle... Ogün de doktora gitmiştim, sordum. kaç kere oluyoo dedi saatte.. Benim o gün iki kere olmuştu sadece.. İşte dikkat et saatte 4,5 kereden fazla oluyorsa ara beni dedi...
Korkulacak bişi olduğunu sanmıyorum.. Bebekler büyüdü ve artık aşağıya doğru terleşiyorlar ve baskı yapıyorlar sanırım... Ama çok canın acıyorsa bi telefon et doktoruna..
Günaydın canım bu arada...Şeniz
bende öle yavrum yaa..Korkma Ösgemmmm :teselli: Sağında olsa gaz olablr dicem ama solunda nedir bilemedim :uhm: Üşüttün falan nmı acaba :uhm:
Ben geceleri uyanmıyorum ama her sabah 05.30 da fiks ayaktayım akannehir
günaydın abcdefghıi.... sempatiksalakcinniKızlar gunaydınnnnnnn
günaydın yiivrum...
evet bi sorayım bakayım ne diyecek dr. bakalım..
zaten birkaç kaç üstümde dr. sempatiksalakcinni bugün bir uğrarım olmazsa sempatiksalakcinni
hem bebeği de görerim sempatiksalakcinni
bu arada akşamları benim ayak bileklerim şişmiş oluyooo
günaydın abcdefghıi.... sempatiksalakcinni
Şişkinliklerden bahsetmişiniz.Ben de kaç ay once başlamıştı .Sebebi kesinlikle tuz arkadaşlar.Ben azalttım geçti benımki.Tabı tamemen kesmedım ama azalttım.ve bır numaralı sebebi turşu.Artık yemeyın kızlar bu aydan sonra tehlıkelı aklınızda bulunsun.Özellikle denedım.Azıcık bıle turşu yedığım zaman ayaklarım davul olmuştu.
bende öle yavrum yaa..
son tuvalete kalkışımdan sonra uyuyamıyorum.. o da 5.00-5.30 gibi işte..
uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum maalesef..
izne bi çıkayım zaten doya doya günlerin tadını cıkaracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?