ya bence vücut yapısıyla alakalı..
kimse benim kadar tuzlu yemek yemiyordur emin ol
acayip tuzlu şeyelr tüketiyorum , tatlı şeyleride çok tüketiyorum
ama ne şekerim çıktı nede ufacık bi şişkinlik oldu
hiç bişi yok bendebilmiyorumkismile
ya bence vücut yapısıyla alakalı..
kimse benim kadar tuzlu yemek yemiyordur emin ol
acayip tuzlu şeyelr tüketiyorum , tatlı şeyleride çok tüketiyorum
ama ne şekerim çıktı nede ufacık bi şişkinlik oldu
hiç bişi yok bendebilmiyorumkismile
Şişkinliklerden bahsetmişiniz.Ben de kaç ay once başlamıştı .Sebebi kesinlikle tuz arkadaşlar.Ben azalttım geçti benımki.Tabı tamemen kesmedım ama azalttım.ve bır numaralı sebebi turşu.Artık yemeyın kızlar bu aydan sonra tehlıkelı aklınızda bulunsun.Özellikle denedım.Azıcık bıle turşu yedığım zaman ayaklarım davul olmuştu.
Maşallah de kendnelmaz:
Tamam senın vucuduna bı etkısı olmuyo olabılır ama şişen arkadaşlar olarak tuza dıkkat etmek zorundayız.benım doktorum ozellıkle soyledı.Kesınlıkle tuzu azalt ve şalgam suyu turşu gıbı şeylerı ağzına sokma.Tabı bunye meselesı ama eğer şişlik oluyosa bıde bunları tuketıyosan daha kotu oluyo.
yok kız ben 2 haftadır kestim tuzuBenimde canım ya... Eve gidiyorum ayaklarım tombul tombul oluyoo... Ayak bileklerim de iki katına çıkıyo....
Şimdi tuzu kestim sayılır, belki biraz iner şişme olayı...kaydirigubbakcemile5
yok kız ben 2 haftadır kestim tuzu
inme minme yok sempatiksalakcinni
ama tatlıdan oluyosa bilemem sempatiksalakcinni
günaydın herkese 100 grlık şeker yüklemesi için gittim demin doktora açlık kanımı aldı eğer değerler normalse içiceksin şekerli su dedi eyvahedigeldismile off moralim bozuldu dua edin bana ya ne olur bugün bişey çıkmasın şekerimde
bozma moralini canımm inşallah çıkmaz şekerin falann:Saruboceq:günaydın herkese 100 grlık şeker yüklemesi için gittim demin doktora açlık kanımı aldı eğer değerler normalse içiceksin şekerli su dedi eyvahedigeldismile off moralim bozuldu dua edin bana ya ne olur bugün bişey çıkmasın şekerimde
Maşallah de Clo kendine...
Ondan oluyosa benimkiler de inmez o zaman...sempatiksalakcinni
günaydın herkese 100 grlık şeker yüklemesi için gittim demin doktora açlık kanımı aldı eğer değerler normalse içiceksin şekerli su dedi eyvahedigeldismile off moralim bozuldu dua edin bana ya ne olur bugün bişey çıkmasın şekerimde
gunaydın kızlar sabah 6 da hergun ayaktayım uyuyamamak sınır edıyor beni.
gunaydın kızlar sabah 6 da hergun ayaktayım uyuyamamak sınır edıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?