2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ah ah şu ağrılar yaklaşık 4 gündür sol sırt kemiğim ağrıyor
kuzenime sordum olur dedi bebek büyüdüğü için kaburgaları sıkıştırıyomuş
1 ay sürer dedi oturamıyorum yatamıyorum nefes alamıyorum
hele serviste 1 saat canım çıkıyor şu an yazarken bile zorlanıyorumbilmiyorumkismile
hee birde kasıklarımda ağrıyor

günaydın kızlar,

Balkavanozu 144 ççok aşırı yüksek bir değer değil benimki 159 çıkmıştı ama 100 lük ogt sonucum iyi çıktı umarım seninde öyle olur

Evet bu yüzden dudaklarım çatladı hep ağzım açık uyuyorum sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni
ya benimde hala qeçmedi ve burnumu çektiğimde kan qeliyo bilmiyorumkismile
biran önce qeçsin bu durum yaa sabah kalktığımda çok kötü oluyorum:sinifsinif:

Günaydın gül kurusu bende 5.30 nöbetindeyim her daim lmaz:

offf hayat ıyıce çekılmez oldu, çok erken uyuyorum gece 3 gıbı kalkıp tur atıyorum anca 4 gıbı tekrar uyuyabılıyorum sabah 6 da da ayaktayım. dudaklarım çatlamaktan kanayıp duruyor, belım sureklı ağrıyor ve karnım hep aççççç :umursamaz:

butun bunların ustune evımde tadılat var. hergun aynı kahvaltıyı etmekten bıktım, saglıksız şeyler yemeyı özledım, saçlarımın içi sivilce doldu, göebgım kıllandı ve çatladı, gögus uçlarım siyah oldu ve genişeldı, kendımı çırkın hıssedıyorum :umursamaz:

ama butun bunların hepsının geçecegını bılıorum, onu bır kere koklamak butun bunları unutturucak, sadece sabır göstermem gerektıgını kendıme tekrarlayıp duruyorum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,

Balkavanozu 144 ççok aşırı yüksek bir değer değil benimki 159 çıkmıştı ama 100 lük ogt sonucum iyi çıktı umarım seninde öyle olur
canım çok geçmiş olsun işler yoğun tam okuyamıyorum geçmişi
iyi olmana sevindimmma.s.

8. aymı??? 32. hafta da 8 giriyoruz canım
drum şuan 6.ayını yeni tamamdın dedi 28+3 üm üstelikbilmiyorumkismile

yok o martın 28 inde 7. ayı doldurmuş oluyor ya o yüzden 8 e giriyorum demiştir benimde öyle normal ay hesabı yapınca 28 inden 28 ine takip ediyorum 28 martta tam 7 ay bitmiş olup 8 e gitmiş olucaz. Ama bu 7 aylık hamile olduğumuz anlamına geliyor tabi o ayrı

off tuvalet derdi benide öldürüyor yaaa
kalkınca uyuması mümkün değil hafta sonu uyuyayım azcık diyorum 6,30 da ayaktayım sempatiksalakcinni

8. aymı??? 32. hafta da 8 giriyoruz canım
drum şuan 6.ayını yeni tamamdın dedi 28+3 üm üstelikbilmiyorumkismile

evet cnma.s

kalkınca uyuması mümkün değil hafta sonu uyuyayım azcık diyorum 6,30 da ayaktayım sempatiksalakcinni

ben sırf qece wc kalkmamak için
akşam saat 9 dan sonra su içmiyormsempatiksalakcinni
ama yinede qecenin tam 4ünde wc kalkıyorumm
su içtiğim zaman saat başı wc kalkıyorum bilmiyorumkismile

17. nisanda bende 7.ayımı doldurmuş olcam ozaman bilmiyorumkismile32. haftam oluyor çünkü

sureklı tuvaletım var benımde, her 1 saatte bır tuvaletım gelıyor, tuvaletsız bır ortama girmem mumkun degıl bu aralar. gece bı tuvalet bır bardak su sureklı böyleyız .

sağolun kızlar 9.30 da gidicem şimdi tekrar bakalım işte normal çıkarsa içicekmişim glikozu off 144 çıkmıştı 50lik değerim çokmu sizce

gunaydın...benımde ılk 50 mg'ta ki sonucum 146 idi. 2 gun sonra yapılan 100 mg da hepsı cok cok dusuk cıktı o yuzden hıc endıselenme senınde oyle cıkacaktır emınım. opuyorumnanaktan

ayy hepimiz çişli olduk vallasempatiksalakcinni

17. nisanda bende 7.ayımı doldurmuş olcam ozaman bilmiyorumkismile32. haftam oluyor çünkü

evet aynen öle canım son adet tarihinden hesaplıcan
her ay son adet tarihine qeldiğinde diğer ayını doldurmuş oluyosun yerimseniben

kızlar artık hergün ayrı bir yakınmamız olacak ama gülkurusunun dediği gibi bebeklerimizi bir koklucaz hepsini unutucaz Allahın izniyle. Benim sağ yantarafımdaki acı devam ediyor dün akşam iğne yapmışlardı geçti ama şimdi yine var kımıldamadığım sürece sorun yok. Ellerimdeki uyuşuklukta iyice arttı doktor dayanabildiğin kadar dayan demişti olmazsa noroloğa görünüp atel kullanmam gerekiyomuş. Ama ben atel kullanmak istemiyorum o zaman nasıl çalışıcam işte hepimizin ayrı ayrı yada birbirine benzer dertleri başladı allah yardımcımız olsun dişimizi sıkmaktan başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…