günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlarr..
bugün benimde sol kasıgımda bir ağrı var ama ağrı değil de batma gibi sanki..aslında bayagıdır vardı da bugün daha çok gibi.. özellikle ayaga kalkıp yürürken fln daha çok acıyor sanki.. bilmiyorumkismile gece wcye 2 kere fln kalktım, yürürken böyle karnımın içinde o kasık kısmım acıdı.. ne olabilir ki acep.. bilmiyorumkismile
bide belimde de inceden bir sızlama var.. korksam mı bilmiyorumkismile
burnunuzdaki tıkanıklık devam edio mu sizin kızlarbilmiyorumkismile
8. aymı??? 32. hafta da 8 giriyoruz canım5 qün sonraa 8.ayıma qiriyorum kıslarrr:dance:
Evet bu yüzden dudaklarım çatladı hep ağzım açık uyuyorum sempatiksalakcinni
Günaydın gül kurusu bende 5.30 nöbetindeyim her daimlmaz:
canım çok geçmiş olsun işler yoğun tam okuyamıyorum geçmişigünaydın kızlar,
Balkavanozu 144 ççok aşırı yüksek bir değer değil benimki 159 çıkmıştı ama 100 lük ogt sonucum iyi çıktı umarım seninde öyle olur
8. aymı??? 32. hafta da 8 giriyoruz canım
drum şuan 6.ayını yeni tamamdın dedi 28+3 üm üstelikbilmiyorumkismile
canım çok geçmiş olsun işler yoğun tam okuyamıyorum geçmişi
iyi olmana sevindimmma.s.
offf hayat ıyıce çekılmez oldu, çok erken uyuyorum gece 3 gıbı kalkıp tur atıyorum anca 4 gıbı tekrar uyuyabılıyorum sabah 6 da da ayaktayım. dudaklarım çatlamaktan kanayıp duruyor, belım sureklı ağrıyor ve karnım hep aççççç :umursamaz:
butun bunların ustune evımde tadılat var. hergun aynı kahvaltıyı etmekten bıktım, saglıksız şeyler yemeyı özledım, saçlarımın içi sivilce doldu, göebgım kıllandı ve çatladı, gögus uçlarım siyah oldu ve genişeldı, kendımı çırkın hıssedıyorum :umursamaz:
ama butun bunların hepsının geçecegını bılıorum, onu bır kere koklamak butun bunları unutturucak, sadece sabır göstermem gerektıgını kendıme tekrarlayıp duruyorum opuyorumnanaktan
yok o martın 28 inde 7. ayı doldurmuş oluyor ya o yüzden 8 e giriyorum demiştir benimde öyle normal ay hesabı yapınca 28 inden 28 ine takip ediyorum 28 martta tam 7 ay bitmiş olup 8 e gitmiş olucaz. Ama bu 7 aylık hamile olduğumuz anlamına geliyor tabi o ayrı
off tuvalet derdi benide öldürüyor yaaa
kalkınca uyuması mümkün değil hafta sonu uyuyayım azcık diyorum 6,30 da ayaktayım sempatiksalakcinni
17. nisanda bende 7.ayımı doldurmuş olcam ozaman bilmiyorumkismile32. haftam oluyor çünküyok o martın 28 inde 7. ayı doldurmuş oluyor ya o yüzden 8 e giriyorum demiştir benimde öyle normal ay hesabı yapınca 28 inden 28 ine takip ediyorum 28 martta tam 7 ay bitmiş olup 8 e gitmiş olucaz. Ama bu 7 aylık hamile olduğumuz anlamına geliyor tabi o ayrı
off tuvalet derdi benide öldürüyor yaaa
kalkınca uyuması mümkün değil hafta sonu uyuyayım azcık diyorum 6,30 da ayaktayım sempatiksalakcinni
29 hafta = 6,66954697 ay eder, yanı 7. ayına gırmiş sayılırsın uklacım
sağolun kızlar 9.30 da gidicem şimdi tekrar bakalım işte normal çıkarsa içicekmişim glikozu off 144 çıkmıştı 50lik değerim çokmu sizce
17. nisanda bende 7.ayımı doldurmuş olcam ozaman bilmiyorumkismile32. haftam oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?