2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın...benımde ılk 50 mg'ta ki sonucum 146 idi. 2 gun sonra yapılan 100 mg da hepsı cok cok dusuk cıktı o yuzden hıc endıselenme senınde oyle cıkacaktır emınım. opuyorumnanaktan

qünaydn canımm hadi qözün aydınn :1hug:
darısı bal kavanozunun başınaa :Saruboceq:

17. nisanda bende 7.ayımı doldurmuş olcam ozaman bilmiyorumkismile32. haftam oluyor çünkü
senin sat 17 eylül mü bilmiyorumkismile

kız benim sat 14 eylül..
ben 14 nisanda 7 ayımı doldurdum diyeceğim sempatiksalakcinni

evet canım allah yardımcımız olsun yaa
sana tekrardan qeçmiş olsun inşallah biran önce ağrın qeçer
doğumumuza çok bir zaman kalmadı bebeklerimiz için sabredicez artık boshayallersmile

bismillah aha yine başladık hesaplamalara
achi qörse bizi kovalardı şimdi sempatiksalakcinni

29 hafta = 6,66954697 ay yanı tam hesap bu. 6,5 ayı geçtıkten sonra artık 7 aylıgım dıyoruz, yanı 29 haftada kı bırı ben 7 aylıgım 8. ayıma gırmek uzereyım demeli bence bilmiyorumkismile

zeynep senin tam nerende o acı yaa..
benim sol kasıgımda böyle yürürken fln bir acı oluyor..
bugün sabah bayagı acıdı kalkıp yürüdüğüm zaman..
doktora gidip bi soracam bugün..

hmm bak şimdi aklıma geldi acaba idrar yollarıyla ilgili bir durum olabiler mi

29 hafta = 6,66954697 ay yanı tam hesap bu. 6,5 ayı geçtıkten sonra artık 7 aylıgım dıyoruz, yanı 29 haftada kı bırı ben 7 aylıgım 8. ayıma gırmek uzereyım demeli bence bilmiyorumkismile
bence de sempatiksalakcinni

5 aylül yiurummm benim satboshayallersmile
kuklam sen 7 nisanda 7 ayımı bitirdim diyebilirsin.. 8. ayıma girdim de diyebilirsin..
bak 7 mayısta 8 ayın bitecek
8 haziranda da 9 ayın bitecek..

e 9 ay 10 gün desen hamilelik süreci..

10 gün de artık gün sempatiksalakcinni

İnşallah öle olacak canım ama ben bazen kendimi tutamıyorum bugün sanırım yine öle bir güne uyandım sebepsiz yere göz yaşları ve trafımda kimseyi istememe durumu tek duam allahım bu emeklerimizi hiç etmesin hepimizin bebeğini kucağına lamayı nasip etsin . .Artık ufacık şeyler bile bana batar oldu .

şimdide kum dökmeye başlamışım doktor günde 3 lt su iç başka birşey yapmaa gerek yok dedi.

Günaydın Güzel Hamişler
qünaydın cnm hoşqeldinn

ben son adet tarihimden hesaplıyorum canım
son adet tarihim 28 ağustos..
her ayın 28inde diğer ayımı dolduruyorum diye hesaplıyorum.
bu ayın 28inde 7 ayımı doldurcam 8 ayımdan qün alcam :teytey:

Canım benim sağ tarafımda kaburga kemiklerimin bittiği yerde böbrek hizzasında bana dün idrar tahlili kan tahlili yapıldı yapıldı böbreklerimin ve safrakesemin ulturasonu çekildi bişey çıkmadı doktor bebeğimin sağ üstteki rahim kaslarına baskı yaptığını birazda böbreklerimi sıkıştırdığını söyledi bütün ağrım o yüzdenmiş. Umarim seninde enfeksiyon falan değildir

gunaydın hanımlar cok sukur moralım duzelıyo seker ıcın dahılıye gıttım oda son uc aylık seker durumum ıcın test yaptı bıde aclık baktı sonuc almadım daha.persembeye alıcam.dıyetısyene gonderdı dıyet verdı uyguluyorum aynı zamanda da seker olcumu yapıyorum .sonuclar hep 100 un altında yarın aksama kadar olcucem.galıba dıyetle duzelıcek benımkısı.ıns yarın aksama kadar da devam eder bu ıyı sonuclar.:dance::teytey:

kuçukken hep yaşımı buyutrdum, 9. yaşgunumde 10 bıttı artık ben 11 oldum derdım mesela. zamanla yaşlar yerınde saymaya başladı şimdı gerıye mı gıtse falan dıye duşunuyorum, gebelıkte de böyle aslında bır önce bıtmesını buyumesını ıstıyoruz, 8 aylıgım demek rahatlatıyor sanırım. az kaldı dıye telkın edıyor bızı.

qeçmiş olsun cnm bilmiyorumkismile

15 günüm var ozamannnn

5 aylül yiurummm benim satboshayallersmile

benim sat da 4 eylül ama benim geç döllenme olmuştu... Şimdi sata yaklaştı diyo doktor... Ayy anlamadım ben ya... Neyse, doktor söyleyecek nasılsa ne zaman doğuracağımı... hhehe:))sempatiksalakcinni

inşallah canımm

öyle qerçekten yaa
biran önce bebeklerimize kavuşmak isteğinden olsa qerek
zaman hemen qeçsin artık bitsin istiyoruz
yani ben öle istiom şahsen sempatiksalakcinni

hayır canım aynı agrı bendede var ben sordum dr olur dedı baglar gerılıyor ya artık normal dedı

ben de şöyle hesaplıyorum şu an normal doguma 85 gun kaldı ama sezeryan 10 gun önce oluyor ortalama. yanı dogumuma 75 gun kaldı 30*2=60 ay eder 15 gun yarım ay yanı 2,5 ay sonra dogum var kısmetse. hep kalan sureyı hesaplıyorum.

benim sat da 4 eylül ama benim geç döllenme olmuştu... Şimdi sata yaklaştı diyo doktor... Ayy anlamadım ben ya... Neyse, doktor söyleyecek nasılsa ne zaman doğuracağımı... hhehe:))sempatiksalakcinni

benimde qeç döllenme olmuştu cnm
ilk dr qittiğimde bebeğim 6 haftalık olması qerekirken
daha kesesi bile olmuşmamıştı kan testindede 3 haftalık çıkmıştı bebeğim
ama zamanla o aradaki farkı doldurduk hatta şuanda sat tarihimden 2 hafta önde qidioz
ben çok hormonlu şeyler yiom qaliba
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…