2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım değildir valla..
ama sanki bacağıma doğru da vuruyor bugün böyle çekilme gibi fln..
tarif edemediğim bir şey..
bi gidecem bakalım bugün dr. ne diyecek

15 günüm var ozamannnn
evet tam 15 gün delikafadulden

selamlar...oncelıkle agrı sorunun ıcın gecmıs olsun...
ellerındekı uyusmadan ben dede mevcut özellıkle sabah uyandıgımda 1 saat falan karıncalanma hıssı var ote yandan pazardan yada marketten bısıy alıyım torba tasırkende oluyor aynı durum..bu hamılelık dısında bır sebeplemı oluyor yoksa hamılelıge baglı olusabılen bır durummu...bılgı alabılır mıyım?

merhaba........
zeynep,özge,mexelinamislina geçmiş olsun.....

ahuhayat şekerinin düzene girmesine sevindim...

cleo kızzzzzzzz napıyon ......

Bozma moralini tatlım birbirimize destek olmak için burdayız bende mutsuz ve sinirli uyandım eşime gıcık oldum ama çaktırmamaya çalışıyorum yoksa günler geçmek bilmez valla. Ben çok içim sıkılınca bir köşeye çekilip güzel şeyler hayal ederim bana çok iyi gelir. Sanada tavsiye ediyorum. Hava çok güzel dışarıya çıkamasan bile camları aç içeri temiz hava girsin git biraz kendine makyaj falan yap bütüngün elinde su şişesiyle dolaşmayıda ihmal etme çogu gitti azı kaldı. Bebişler gelince bu eziyetlerini telaffi edecekler

benim sat da 4 eylül ama benim geç döllenme olmuştu... Şimdi sata yaklaştı diyo doktor... Ayy anlamadım ben ya... Neyse, doktor söyleyecek nasılsa ne zaman doğuracağımı... hhehe:))sempatiksalakcinni

banada dr başta geç döllenme dedi ama şimdi yavrum 2 hafta öne bile geçti...tombidiğim benim..

günaydın kızlar artık doğuracaz nerdeyse hala aynı muhabbet bir öğrenemedik kaç aylığız hee :)

merhaba........
zeynep,özge,mexelinamislina geçmiş olsun.....

ahuhayat şekerinin düzene girmesine sevindim...

cleo kızzzzzzzz napıyon ......

iyiyim bitanemmmm kahvaltımı yaptım şimdi
sen napıosunn :1hug:

bu arada benim de el ve el bilek kemikleirme bişiler oluyor..
böle elimi sıktıgımda kemiklerim acıyor gibi sanki..
aynı şekilde el bileğimi de sağa sola kıvırmaya çalıştıgımda acıyor bilmiyorumkismile

ay hepimiz hasta ve yaşlı kadınlar olduk sempatiksalakcinni

banada dr başta geç döllenme dedi ama şimdi yavrum 2 hafta öne bile geçti...tombidiğim benim..

aynen sempatiksalakcinni
ben bazen şüpheleniorm kıs
ben senle aynı qün doğurcaz qaliba aynı qidio her şeyimiz sempatiksalakcinni

bu hamilelik dışı bişey ama hamilelik tetikliyor. Karpel Tunel sendromu. Genelde bilgisayar kullananlarda meslek hastalığı olarak biliniyor. Hamilelikte damarların genişlemesinin etkisiyle bilekteki kan akışı değiştiği için hastalık tetikleniyor. Tedavisi atel kullanıp bileği sabitlemek. Ama hamilelik sonrası şikayetler kaybolabilirmiş yada azalabilirmiş.

Çok teşekkürler canım destekleriniz için . Gerçekten bazen anlamakta zorluk çekiorum insanları hamile olan benim ve birsürü aksilik yaşayan benim ilgi bekleyen insanlar oluyor arnamayı bekleyen yine onlar oluyr çok sinirleniyorum sonrada birgün durduk yere böle patlıyorum.

Gerçekten kimseden ne iyilik bekliyrm ne ilgi benden uzak dursunlar benden birşey istemesinler eşime de bizi aramıyor sormuyor demesinler başka birşey istemiyorum.

ınsallah kaybolur..cok cok tesekkurler bılgı ıcınopuyorumnanaktan

benimde ellerim bazen uyuşuyoo sanki, ama normal durumlar sanırım ya..
Kızlar ben bi bankaya kadar gidip geleyim... Öptüm sizi...

canım geçmiş olsunnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…