umarım değildir valla..Canım benim sağ tarafımda kaburga kemiklerimin bittiği yerde böbrek hizzasında bana dün idrar tahlili kan tahlili yapıldı yapıldı böbreklerimin ve safrakesemin ulturasonu çekildi bişey çıkmadı doktor bebeğimin sağ üstteki rahim kaslarına baskı yaptığını birazda böbreklerimi sıkıştırdığını söyledi bütün ağrım o yüzdenmiş. Umarim seninde enfeksiyon falan değildir
evet tam 15 gün delikafadulden15 günüm var ozamannnn
kızlar artık hergün ayrı bir yakınmamız olacak ama gülkurusunun dediği gibi bebeklerimizi bir koklucaz hepsini unutucaz Allahın izniyle. Benim sağ yantarafımdaki acı devam ediyor dün akşam iğne yapmışlardı geçti ama şimdi yine var kımıldamadığım sürece sorun yok. Ellerimdeki uyuşuklukta iyice arttı doktor dayanabildiğin kadar dayan demişti olmazsa noroloğa görünüp atel kullanmam gerekiyomuş. Ama ben atel kullanmak istemiyorum o zaman nasıl çalışıcamişte hepimizin ayrı ayrı yada birbirine benzer dertleri başladı allah yardımcımız olsun dişimizi sıkmaktan başka çare yok
İnşallah öle olacak canım ama ben bazen kendimi tutamıyorum bugün sanırım yine öle bir güne uyandım sebepsiz yere göz yaşları ve trafımda kimseyi istememe durumu tek duam allahım bu emeklerimizi hiç etmesin hepimizin bebeğini kucağına lamayı nasip etsin . .Artık ufacık şeyler bile bana batar oldu .
şimdide kum dökmeye başlamışımdoktor günde 3 lt su iç başka birşey yapmaa gerek yok dedi.
olumunekankayizsmilehayır canım aynı agrı bendede var ben sordum dr olur dedı baglar gerılıyor ya artık normal dedı
benim sat da 4 eylül ama benim geç döllenme olmuştu... Şimdi sata yaklaştı diyo doktor... Ayy anlamadım ben ya... Neyse, doktor söyleyecek nasılsa ne zaman doğuracağımı... hhehe:))sempatiksalakcinni
merhaba........
zeynep,özge,mexelinamislina geçmiş olsun.....
ahuhayat şekerinin düzene girmesine sevindim...
cleo kızzzzzzzz napıyon ......
banada dr başta geç döllenme dedi ama şimdi yavrum 2 hafta öne bile geçti...tombidiğim benim..
selamlar...oncelıkle agrı sorunun ıcın gecmıs olsun...
ellerındekı uyusmadan ben dede mevcut özellıkle sabah uyandıgımda 1 saat falan karıncalanma hıssı var ote yandan pazardan yada marketten bısıy alıyım torba tasırkende oluyor aynı durum..bu hamılelık dısında bır sebeplemı oluyor yoksa hamılelıge baglı olusabılen bır durummu...bılgı alabılır mıyım?
günaydın kızlar artık doğuracaz nerdeyse hala aynı muhabbet bir öğrenemedik kaç aylığız hee :)
Bozma moralini tatlım birbirimize destek olmak için burdayız bende mutsuz ve sinirli uyandım eşime gıcık oldum ama çaktırmamaya çalışıyorum yoksa günler geçmek bilmez valla. Ben çok içim sıkılınca bir köşeye çekilip güzel şeyler hayal ederim bana çok iyi gelir. Sanada tavsiye ediyorum. Hava çok güzel dışarıya çıkamasan bile camları aç içeri temiz hava girsin git biraz kendine makyaj falan yap bütüngün elinde su şişesiyle dolaşmayıda ihmal etme çogu gitti azı kaldı. Bebişler gelince bu eziyetlerini telaffi edecekler
merhaba........
zeynep,özge,mexelinamislina geçmiş olsun.....
ahuhayat şekerinin düzene girmesine sevindim...
cleo kızzzzzzzz napıyon ......
iyiyim bitanemmmm kahvaltımı yaptım şimdi
sen napıosunn :1hug:
bu hamilelik dışı bişey ama hamilelik tetikliyor. Karpel Tunel sendromu. Genelde bilgisayar kullananlarda meslek hastalığı olarak biliniyor. Hamilelikte damarların genişlemesinin etkisiyle bilekteki kan akışı değiştiği için hastalık tetikleniyor. Tedavisi atel kullanıp bileği sabitlemek. Ama hamilelik sonrası şikayetler kaybolabilirmiş yada azalabilirmiş.
bu arada benim de el ve el bilek kemikleirme bişiler oluyor..
böle elimi sıktıgımda kemiklerim acıyor gibi sanki..
aynı şekilde el bileğimi de sağa sola kıvırmaya çalıştıgımda acıyor bilmiyorumkismile
ay hepimiz hasta ve yaşlı kadınlar olduk sempatiksalakcinni
Teşekkürler canım :) sen nasılsın ?
canım geçmiş olsunnnnnnnnnnİnşallah öle olacak canım ama ben bazen kendimi tutamıyorum bugün sanırım yine öle bir güne uyandım sebepsiz yere göz yaşları ve trafımda kimseyi istememe durumu tek duam allahım bu emeklerimizi hiç etmesin hepimizin bebeğini kucağına lamayı nasip etsin . .Artık ufacık şeyler bile bana batar oldu .
şimdide kum dökmeye başlamışımdoktor günde 3 lt su iç başka birşey yapmaa gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?