D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #7.301
hiiççç sıkma canını daemoncum, her işte bir hayır vardır kesinlikle, buna inan..
herıste vardır bı hayır dıye avutuyorum kendımı bende. ama dah aonemlısı su ki bu ısyerıne bosuna o kadar emek vermısım bı ıdare edemedıler yanı. 3 gun ıse gelmedım dıye ıs goremez oldum sankı ınsanın zoruna gıdıyo ya..
sözde patronum benı dusunuyor. gecen hafta hasta oldugumdan gelemdım ya bu persembede ıkılı testımı hazırlattım persembe sabahı gec gelıcem dıye. o da el konusalım dedı konustuk ama sadece sunu soyledı. sen calısırken zorlanıyosun artık dedı. bene evet zorlanıyorum üşüyorum eskısı gıbı degılım dedim. o da o zamn bız baskasına bakalım sende 1 hafta 15 gun daha ıdare et dedı. zaten onlar kararını vermısler. hıc ıdare edelım falan yok. oncekı performansımı beklıyolar benden. bende nolur bıraz daha kalayım mı mı dıycektım. haklısınız ben ayrılıyorum eleman bulun gostereyım yapacaklarını bı sure sonra gıdeyım evıme dedım..
ama kızlar bu durum bızı cok zorlıycak.. en azından mart ayına kadar kredımız var o zamnı cıkaralım dıyorduk..
evde bılgısayar uzerınden ne ıs yapabılırım aklım ahıc bısey gelmıyor. morelımı bozmayım dıyorum ama elımdede degıl acıkcası.. ne yapıcagımı sasırdım esımede soylemedım daha. hıcte soylemek ıstemıyorum kımseye..
iyiki varsınız kızlar..
canım sıkma canını.herşeyde bi hayır vardır.
internet üzerinden alım-satım yapılabiliyomuş sanıyorum.çok net bilgim yok,bi arkadaşım yapıyodu eşiyle.
öle bişiler bak istersen.
eşimle konustum şimdi sıkma canını zaten bende ıstemıyorum bu halde calısmanı dedi. ama planlarımıza gore marta kadar kalıcaktım. ben uzulmıyım dıye boyle konustu bılıyorum. ama yapıcak bısey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?