2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl tokatlıyorsun ?? bize de öğretiver hayrına

ya bende ezelden beri alışkanlık özelilkle banyo sonraları ve aklıma gelen hergün ( son günlerde her gün) bacaklarımı kalçalarımı işte selülüt bölgeleri olan her yerimi arka arkaya orta şiddetle vuruyorum bu aralar düzenli vuruyorum bilmiyorum yapıdanda kaynaklanıyor olabilir ama ben yaparım bunu bide fil gibi su içiyorum yıllardır tabi bide aklında olsun tuvalet ihtiyacın olduğunda ve o an etrafında wc olmadıığnda nasıl tutarsın sıkarsın ben kalçalarmı öyle hep sıkarım oturduğum yerde bunlar sanırım etkendir

seksi karu seniiiiiiiiiiiiiiii

benim selülitler aldı başını gitti tüm mahalleli tokatlasa ancak geçer
neyse uygulayayım bunları bakarsın bende de işe yararyerimseniben

seksi karu seniiiiiiiiiiiiiiii

ayy ne demezssin koca göbekli seksi biliyormusun bu topiğin rekor kilosu bendeee şuan kaçım bilmiyorum amaa 16 kg aldım ben düşün 20 gün önce tartıldım hemidee

slm kızlar yaptırdım şeker yüklememi 5 de çıkıcakmış sonuç 4 saat hastanedeydim mahvoldum ya açlık bi yandan susuzluk bi yandan akannehir

slm kızlar yaptırdım şeker yüklememi 5 de çıkıcakmış sonuç 4 saat hastanedeydim mahvoldum ya açlık bi yandan susuzluk bi yandan akannehir

ahh canım :teselli:
100 lük test mi yaptırdın ??
50 lik glikoz da beni mahvetti tüm yemek borum tahriş oldu. 100 lüğü düşünemiyorum

benim selülitler aldı başını gitti tüm mahalleli tokatlasa ancak geçer
neyse uygulayayım bunları bakarsın bende de işe yararyerimseniben

seni direk hanelere yolluyalım yaban pınarı devamlı tokatlıyor nede olsa arada sanada bir kaç tokat atarr dersin basen bölgeme vurr. şimdi şu doğum i znime çıkayım düzenli yürüyüş yapcam benim kilo vermem lazım yada hiç almam lazımm offffff

Sonuc guzel çıkar canım ınş.Baya yorulmuş ve acıkmışındır ya.Nasıl dayanabıldın helal olsun

ayy ne demezssin koca göbekli seksi biliyormusun bu topiğin rekor kilosu bendeee şuan kaçım bilmiyorum amaa 16 kg aldım ben düşün 20 gün önce tartıldım hemidee

ben de sabah tartıldım 16 kg olmuş, ama naapiim koyverdim artık, doğumdan sonra veririz artık

inşallah sonucun güzel çıkar canım.

benim 50 lik sınırdaydı neredeyse onu verene kadarda canım çıktı 100 lükden sıyrıldım ama çok şükür

ben şimdiden başladım yürüyüşlere işe yürüyerek gidip geliyorum
yarım saat sürüyor zaten . ağır vasıta gibi gidiyorum ama ne yapayım akşama kadar hareketsizim şimdi de yürümezsem bir daha yerimden kalkamam
..

ahh canım :teselli:
100 lük test mi yaptırdın ??
50 lik glikoz da beni mahvetti tüm yemek borum tahriş oldu. 100 lüğü düşünemiyorum

ewet maalesef 100 grlık bilmiyorumkismile ya bazen düşünüyorum masus yapıyo olabilirlermi benim 144 çıktı bi kız vardı o da yaptırıyodu onunda 145 çıkmış özel hastane ya acaba para için masus değerleriyle oynuyo olabilirlermi ?

16 kilo oldumu canım hakkat ben rekor kimde hiç takip etmedim vallaha.

bende 10. kilomdayım bir şekilde gidecektir elbet kilolar sağlıkla gelsin bebişlerdeeeeeee

ben de sabah tartıldım 16 kg olmuş, ama naapiim koyverdim artık, doğumdan sonra veririz artık

cididmisin sana sarıla bilirmiyimmm olumunekankayizsmile demek tek ben değilmişimm gerçi 20 günde 2 kg almışımdır kesin ama olsunn demek hızlandı kilo alımlarıı ben sabitlemem lazım az önce ne güzel sadece bir kase yoğurt yemiştim bir arkadaş simit dedi canım çekti gittim yedim boğazım durmuyorr

neyse kurtuldun sonundaabilmiyorumkismile

sorma canım mahvoldum hastanede bi kalabalık bugün sorma bide beklerken doğum odalarının olduğu katı gezdim ukla fena değildi kat olarak sakin aşağıdaki karışıklık yok sanırım 20 odası felan var saydım sempatiksalakcinni bide bişey dikkatimi çekti eskiden kapı süsü oluyodu cinsiyete göre medipol yapıyodu bunu bugün baktım hiç birinde göremedim ben acaba kalktımı yoksa sabah diyemi çünkü kimsenin yoktu senin bi bilgin varmı abinden felan bu konuda

aynen bende tüm gün bilg başında oturuyorum. eşim kapıdan alıp kapıya bırakıyor yürtüme payımda yok ofis içinde yürüyorum ben ama sabır 10 gün sonra inş daha iyi olcak

o kadar da insafsız değillerdir herhalde
sen hangi hastaneye gidiyorsun?? medipol muydu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…