kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
böbreklerime de baktı herşeye baktı herşey iyiymiş bir sorun yok çük şükür.
bu defa çok güsel pozlar verdi kızım..
ama bu defa babaya benziyor bayagı :))) maalesef..eheheheh
kilosu 1.141 gr. olmuş. 25+4 de 877 idi.. çok şükür iyi gidiyormuşuz.
boyu da 37 cm. ye yakın..
ay gördüm valla çok iyi geldi..
bu arada balık ve süt için öle kendini kasmana gerek yok dedi. şimdi hamileliğin tadını en cok cıkarman gereken zaman, canının istediğini ye dedi.. öle çok fazla süt de içeyim deme, gereksiz yağ alırsın dedi. yarım yağlı süt, ve günden 1 bardaktan fazla içmene gerek yok dedi.
balık da pek sevmiyorum dedim.
o zaman yeme ne zorluyorsun dedi. sempatiksalakcinni
kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
bu arada balık ve süt için öle kendini kasmana gerek yok dedi. şimdi hamileliğin tadını en cok cıkarman gereken zaman, canının istediğini ye dedi.. öle çok fazla süt de içeyim deme, gereksiz yağ alırsın dedi. yarım yağlı süt, ve günden 1 bardaktan fazla içmene gerek yok dedi.
MasAllah canim yaa.
sağolun kızlar..maşallah yağmura
balık mevzusuna çok sevindim benim doktorda aynısını diyor. havalarda ısındı hiç çekilmez balık
demek aynı babası haa. biz o kadar taşiyalım gitsin babaya benzesinler -tatlicadiarzu-
maşallah Yağmura
ben de kendimi zorluyordum her gün yarım litre süt içiyordum tam yağlısından, bunu duymam ii oldu :dance:
kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
canım sol kasıgım acıyordu birkaç gündür..iyi hadi 40 bin kere maşallahh kızına senin bir sorununmu vardı gittin doktora rutin kontrolmüydü bu arada süt ,yoğurt,hep ya yarım yağlı yada yağsızo lanlardan içmek gerekli ben yağsız sevmiyorum yarım yağlı içiyorum 1 büyük bardak gece yatarken zar zor balıkta yemiyorumm
olumunekankayizsmileMaşallah yağmurada sanada canım benım.Yağmurun kılosuda boyuda çok ii maşallah.Hadi gözün aydın.hihoyyyt hihoyyyt
sempatiksalakcinnikız kiki içersen o kadar yağlı sütü herhalde 16 kg alırsın sempatiksalakcinni
kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
canım sol kasıgım acıyordu birkaç gündür..
özellikle yürürken..
bu sabah hele çok zorlandım wc ye kalkınca fln..
o nedenle korktum da gittim. neyse çok şükür bişi çıkmadı.. rahim kaslarının gerilmesindenmiş.
ben de yarım yaglı süt alacam bundan soora
evet evet maaşallah kızımaHeyoo.. Heyoo.:dance:
Yağmur kız büyümüş kocaman olmuş, maşallah
Gözünaydın Özgecim... İşte bişeyinin olmadığını tahmin etmiştik ama için rahatladı, hem de kızını görmüş oldun... iyi oldu doktora gittiğin...
Yağmur kıza da benden kocaman bi Şeniz
sağolun kızlar..
ya valla sorma
babasına da mms le attım resmi.. aaa tombik yanaklar bana benziyo diyo..
sempatiksalakcinni
bide burnu da düzgün, o nednele bana benzemediği kesin sempatiksalakcinni
ayy bu bebişler bizi hastalık hastası yaptılar . ama bebişi görünce geçmiş anlaşılan sen yoksa yağmuru görcem diyemi hasta oldun şaka bir yana iyi olduğuna sevindimm galiba zorlu günler başlıyor benimde belim çok ağrıyorr.
sempatiksalakcinni
boşuna hayvansal yağ alıyomusuz kız meloş sempatiksalakcinni
o nedenne dondurma yiyelim biz süt yerine bol bol sempatiksalakcinni
maşallah yağmura
balık mevzusuna çok sevindim benim doktorda aynısını diyor. havalarda ısındı hiç çekilmez balık
demek aynı babası haa. biz o kadar taşiyalım gitsin babaya benzesinler -tatlicadiarzu-
he valla önceden ben kocaya bu kdr düşkün deildimKiz hamileligin boyunca cok mu baktin esine, ozaman ona benzer.
Aynaya baksaydin ya sende haha. Benimkini de bir defa gordum
onda da babaya benziyordu ondan sonra sakladi yuzunu birdaha gostertmedi.
Ilk baslarda cinsiyetini sakliyordu o ortaya cikti simdi de suratini sakliyor tosbam. sempatiksalakcinni
yoo var canım annem benim yeni ameliyat oldu oradasorma canım mahvoldum hastanede bi kalabalık bugün sorma bide beklerken doğum odalarının olduğu katı gezdim ukla fena değildi kat olarak sakin aşağıdaki karışıklık yok sanırım 20 odası felan var saydım sempatiksalakcinni bide bişey dikkatimi çekti eskiden kapı süsü oluyodu cinsiyete göre medipol yapıyodu bunu bugün baktım hiç birinde göremedim ben acaba kalktımı yoksa sabah diyemi çünkü kimsenin yoktu senin bi bilgin varmı abinden felan bu konuda
evettabi dondurma sebzeden yapılıyor değil mi kaydirigubbakcemile2
evet archi yaa.. bizimki de aynı babası... ben taşıyorum babasına benziyoo...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?