Günaydın kızlarrrrrrr. Dün gece tam bir kabustu benim için ağlaya ağlaya uyudum. Sağ yan tarafımdaki acı okadar siddetliydiki bırakın yatmayı otururken bile acıyor. Bu nedenle gecenin bir kısmında salondaki büyük kanepede oturarak uyudum. Sonrasındada annemin odasındaki yatağa destek koyarak uyumaya çalıştım sanırım bundan sonra her gece böyle olacak benim için:gitme:
cosmocum bu konuda yanlız değilsin bende sadece sabahları yazabiliyorum çok sinir oluyorum
günaydın kızlarrr özledım valla sizleri dun doktora gittim bebegım 1095 gr mış biraz geriden gelıyor dedı doktor kafam takıldı ona ama yınede normalmiş sorun yok falan dedı. buarada bnmde kemıklerım agrıyor yaa hele bıde sırt agrısı basladıkı sormayın yatamıyorummm geceleri dogal olark uykudaa yok ofyaaaa nasıl gececek buagrılr buarada dun bebegımden ılk defa korktum parmagımı karnımda gezdırıyordummmm arkadaslrla otururken dalmısım bi baktım içerden bişi dokundu elımı panıkle bı cektımmm sıcradım herkes bısı oldu sandı sevıneyımmı uzuleyımmı bilemedim içerdekiiii bana dokundu resmennnnn hani öle harekketlerı tekmelerı gıbı olmadııııı
MAŞALLAHH SENSııı RAHATLA ARTIK YANı akannehir
bilmiyorum canım ağrımın geçmesini bekliyorum geçmezse dr arıycamGeçmiş olsun canım, ama neden böyle oluyor acaba ya.. Dinlenmen mi lazım acaba...bilmiyorumkismile
Günaydın kızlarrrrr
işe geldim ama sol kasığımda acayip ağrı var :sinifsinif:
zor oturuyorum yerimde tost felan yedim üstünede magnezyum içtim ağrım hala geçmedi
Günaydın kızlarrrrrrr. Dün gece tam bir kabustu benim için ağlaya ağlaya uyudum. Sağ yan tarafımdaki acı okadar siddetliydiki bırakın yatmayı otururken bile acıyor. Bu nedenle gecenin bir kısmında salondaki büyük kanepede oturarak uyudum. Sonrasındada annemin odasındaki yatağa destek koyarak uyumaya çalıştım sanırım bundan sonra her gece böyle olacak benim için:gitme:
cosmocum bu konuda yanlız değilsin bende sadece sabahları yazabiliyorum çok sinir oluyorum
günaydın kızlarrr özledım valla sizleri dun doktora gittim bebegım 1095 gr mış biraz geriden gelıyor dedı doktor kafam takıldı ona ama yınede normalmiş sorun yok falan dedı. buarada bnmde kemıklerım agrıyor yaa hele bıde sırt agrısı basladıkı sormayın yatamıyorummm geceleri dogal olark uykudaa yok ofyaaaa nasıl gececek buagrılr buarada dun bebegımden ılk defa korktum parmagımı karnımda gezdırıyordummmm arkadaslrla otururken dalmısım bi baktım içerden bişi dokundu elımı panıkle bı cektımmm sıcradım herkes bısı oldu sandı sevıneyımmı uzuleyımmı bilemedim içerdekiiii bana dokundu resmennnnn hani öle harekketlerı tekmelerı gıbı olmadııııı
Canım benimde oluyo aynı şey ama her gece değil... Geçen gece ben de oturur vaziyette uyudum, uyumak denirse ama dün gece daha rahattım mesela.. Geçmiş olsun... Çok şiddetliyse doktoruna bi sor istersen...a.s.
qünaydın cnmm bizde seni özledikk opuyorumnanaktan
bebeğine maşallah canım takma kafana dr normal diorsa normaldir annesi
bebeğinide hissetmen çok qüzel
senin onu sevdiğini hissediyor ve sana tepki veriyor işte :1hug:
Güneşim gözün aydın anacım olumunekankayizsmile
Sorun yokmuş şükür sevndm sizin adınızaa boshayallersmile
Bende korkuyom kızımın hareketlerinden , çığlık atıp kaçasım geliyo nereye kimden kaçıcaksam kaydirigubbakcemile3
ah maşallah oğluşaaa normaldir canım benim kızda geriden geliyo sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilll bende kızımda artık birbirimize dokunuyoz benim cadı kızım sabahları sakin ama geceleri coşuyoooogünaydın kızlarrr özledım valla sizleri dun doktora gittim bebegım 1095 gr mış biraz geriden gelıyor dedı doktor kafam takıldı ona ama yınede normalmiş sorun yok falan dedı. buarada bnmde kemıklerım agrıyor yaa hele bıde sırt agrısı basladıkı sormayın yatamıyorummm geceleri dogal olark uykudaa yok ofyaaaa nasıl gececek buagrılr buarada dun bebegımden ılk defa korktum parmagımı karnımda gezdırıyordummmm arkadaslrla otururken dalmısım bi baktım içerden bişi dokundu elımı panıkle bı cektımmm sıcradım herkes bısı oldu sandı sevıneyımmı uzuleyımmı bilemedim içerdekiiii bana dokundu resmennnnn hani öle harekketlerı tekmelerı gıbı olmadııııı
Mayıs da dağıtıcam geliphavuzlu hanı cleooooo sempatiksalakcinni
vereliniortakKızlar siz evde keyif yaparken biz çalışmak zorundayız, lütfen bunu nispet yapar gibi anlatmayın
Güneşim gözün aydın anacım olumunekankayizsmile
Sorun yokmuş şükür sevndm sizin adınızaa boshayallersmile
Bende korkuyom kızımın hareketlerinden , çığlık atıp kaçasım geliyo nereye kimden kaçıcaksam kaydirigubbakcemile3
Canim benim bebek takviminde sey yaziyor; 27inci haftadan sonra
artik bebeginle kucuk oyun oynayabilirsin elini karnina koydugunda
rahatla ve dinlen elin oldugu yere vurucak sonra hafif kaydir elini
baska yere bebegin de oraya vurucak diye yaziyordu. sempatiksalakcinni
Canim ya demir eksikligim var demir hapini da yutamiyorum
okadar halsizlestiriyor ki bu durum da beni istahimi kapatiyor
yani inan hic halim olmuyor. Dun okadar uyku ile biraz olsun telafi ettim.
Dun doktorumu aradim da birde yemekten sonra gunduz icmeyi dene dedi
bakalim oyle denicem birde fark edicek mi.
Aaa ciddi misin, cok sevindim canim benim gozun aydin.
Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insAllah.
Cinsiyeti belli oldu mu? opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar, geçmiş olsun. Sanırım 3.trimester iice kendini hissettirmeye başladı eyvahedigeldismile
Maşallah Ömür bebeğe güneşim.
Kızlar siz evde keyif yaparken biz çalışmak zorundayız, lütfen bunu nispet yapar gibi anlatmayın
Canim benim bebek takviminde sey yaziyor; 27inci haftadan sonra
artik bebeginle kucuk oyun oynayabilirsin elini karnina koydugunda
rahatla ve dinlen elin oldugu yere vurucak sonra hafif kaydir elini
baska yere bebegin de oraya vurucak diye yaziyordu. sempatiksalakcinni
Canim ya demir eksikligim var demir hapini da yutamiyorum
okadar halsizlestiriyor ki bu durum da beni istahimi kapatiyor
yani inan hic halim olmuyor. Dun okadar uyku ile biraz olsun telafi ettim.
Dun doktorumu aradim da birde yemekten sonra gunduz icmeyi dene dedi
bakalim oyle denicem birde fark edicek mi.
Günaydın kızlar, geçmiş olsun. Sanırım 3.trimester iice kendini hissettirmeye başladı eyvahedigeldismile
Maşallah Ömür bebeğe güneşim.
Kızlar siz evde keyif yaparken biz çalışmak zorundayız, lütfen bunu nispet yapar gibi anlatmayın
saol pembikimmgünaydın kızlar..forumda neler oluyor böyle herkesin bir yerleri mi ağrıyor geçmiş olsun zeynep ve ukla..başka varsa göremedim ağrısı olan ona da geçmiş olsun.güneşim gözünaydın canım son aylarda toparlar merak etme az da değil kg su bence.iyi yani..
saol canımmmm
evet ya zaten ağrım var bu halde bile işe geliyorummmm siz uyuyoruz yatıyoruz dedikce ben deli oluyommmm....akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?