2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsunn

Canim benim bebek takviminde sey yaziyor; 27inci haftadan sonra
artik bebeginle kucuk oyun oynayabilirsin elini karnina koydugunda
rahatla ve dinlen elin oldugu yere vurucak sonra hafif kaydir elini
baska yere bebegin de oraya vurucak diye yaziyordu. sempatiksalakcinni

MAŞALLAHH SENSııı RAHATLA ARTIK YANı akannehir

Canim ya demir eksikligim var demir hapini da yutamiyorum
okadar halsizlestiriyor ki bu durum da beni istahimi kapatiyor
yani inan hic halim olmuyor. Dun okadar uyku ile biraz olsun telafi ettim.
Dun doktorumu aradim da birde yemekten sonra gunduz icmeyi dene dedi
bakalim oyle denicem birde fark edicek mi.

Günaydın kızlarrrrr
işe geldim ama sol kasığımda acayip ağrı var :sinifsinif:
zor oturuyorum yerimde tost felan yedim üstünede magnezyum içtim ağrım hala geçmedi

Günaydın kızlar, geçmiş olsun. Sanırım 3.trimester iice kendini hissettirmeye başladı eyvahedigeldismile

Maşallah Ömür bebeğe güneşim.

Kızlar siz evde keyif yaparken biz çalışmak zorundayız, lütfen bunu nispet yapar gibi anlatmayın

günaydın kızlar..forumda neler oluyor böyle herkesin bir yerleri mi ağrıyor geçmiş olsun zeynep ve ukla..başka varsa göremedim ağrısı olan ona da geçmiş olsun.güneşim gözünaydın canım son aylarda toparlar merak etme az da değil kg su bence.iyi yani..

Ayy canım süper bence yaa... Bide bebeğin kilosu normal bence, çok öyle kafaya takılacak kadar zayıf falan değil.. Zaten öyle olsa doktorunda bişiler söylerdi... Söylememiş.. O yüzden kafana takma... Bak sen kafana taktın üzüldün diye, bebişin dokunmuş sana... "iyiyim annecim ben, üzülme" demiş... :1hug:

saolun kıslaarr ama ilk defaaa böle bişi oldu hanı herzamn harekt eder elımı koyarm hıssederm ama budefa neresıyse parmak ucumla resmen birbirimize dokundukkkk cok kuvvetlıydııı neyse işte bu arada doktor 4 boyutluda fotolarını cekcektı ya benım sıpaaaa yıne ellerını yuzune kapamıs oda yetmıyormus gıbı kordonda suratındayydııı ayy öle igrenc bi gorntu cıktı kı ortaya bagrsak gıbı doktor dedı sans ısı uzlme yakalayamadık ıns bıdahakıne dedı yınede okotu gorntuyu verdı bakamıyorm bıleee bişeye benzemıyor cunku:)

ah maşallah oğluşaaa normaldir canım benim kızda geriden geliyo sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilll bende kızımda artık birbirimize dokunuyoz benim cadı kızım sabahları sakin ama geceleri coşuyoooo

kaydirigubbakcemile3

gerçektenmi işte aynen öle oldu benmde kıss sıcradım cektım sonra bı cesaret elımı bidaha koydumm bi baktım kayıyor orda dokunyrr ama yıne urktum hala dusnnce oandakı kalp carpıntımı dusunemıyormmm :)

Aaa ciddi misin, cok sevindim canim benim gozun aydin.
Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insAllah.
Cinsiyeti belli oldu mu?
opuyorumnanaktan

evet canım 4,5 aylık şimdik
dr kız dedi :) ama nisan 15 te kesinleşcek bakalım hayırlısı
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
bellimi cinsiyet

güneşim bu arada çok güldüm yaa
bebişinden mi korktun kız..

uklam geçmiş olsun, az daha bekle de ara mutlaka dr.unu..

saol canımmmm
evet ya zaten ağrım var bu halde bile işe geliyorummmm siz uyuyoruz yatıyoruz dedikce ben deli oluyommmm....akannehir

Okadar fena mı aşkım ya? Ben sık sık takip edemiyom ya bilmiyodum senin kansızlığının olduğnu :teselli:

saol teyzesıııı
efet kızlar yaaaaa bende zatn ofıste yalnızım bugun hıc vakıt gecmıcekkkkk nıspert yapmayın yafsssklava:

saol pembikimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…