2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asme canım geçmiş olsun umarım bir problem olmadan normal vaktinde alırsın bebişini kucağına içini ferah tut tatlım

esmer80 Alıntı:
.

asme canım çok çok geçmiş olsun
içini ferah tut tatlım
allahın izniyle sağlıkla alırsın meleğini kucağına inşallah

Tek dileğim bu şuan .sağlıkla zamanında gelmesi ...sekizinc ayı dolduralım diye dua ediyorum

havuzlu han hafta içi kaçta açılılıyordu kızlar

bide havuzlu han dışında eminönünde uğramamı önerceğiniz başka yerler var mı
inşallah bi değişiklik olmazsa eşim cuma izin almış sabahtan gidelim diyoruz

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hihoyyyt
NAPIYOSUNUZZ...

ay biz de ctesi gidecez ştellam..
ben de bilmiyom baska neresi gezilir fln.
hatta havuzlu han nerede onu bile bilmiyom sempatiksalakcinni

9 qibi açılıyor cnm

Gittim geldim kızlar..
Ben gene bişi beğenmedim... İndirimde çok fazla ürün kalmamış zaten... Çok kalın şeyler var.. Çoğu da pijama takım... E lastikli belleri.. Onlara hiç bakmadım zaten... gecelikleri de beğenmedim ben... yeni sezon güzel bir iki şey beğendim onlarda 64 liraydı... e pahalı bence... neyse yürümüş oldum...
sempatiksalakcinni

herkese slm,cok gecmis olsun canim.Allahin izniyle hic birsey olmaz insaallah.icini ferah tut diyecegim ama elinde degil,su anda patlamak üzeresin tahmin edebiliyorum.bebeginide düsün ama,kiyamam yansimasin ona.

kızlar yemekımızı yedık geldıkkk ohhh ama karnm agırlastı sankı yafsss bide herkes bana sevcen sevecn bakıyr hamıelym dıye gıcık olyrmmmm ben yolda tanımadgm her gordugum kişiye tebessummu etmek zorundaym yafsss :S

deme sen önce gitsen alırdım tüyoları senden
çaktırma yerini bende bilmiyorum ama buluruz
ıvır zıvır eşyalar için çok dolaşmayacam bi dükkandan halledecem,
bebek şekeri için biraz bakınırım,
bide beşik tarzı şeyler için belki

9 qibi açılıyor cnm

sağol canım
dokuzda orda olalım o zaman

1-2 hafta daha geçse sanki gidemiyecem gibi geliyor
heryerim ağrıyor
bi an önce bitsin şu alışveriş

asme canım çok geçmiş olsun dualrım seninle canım inşallah sağlıcakla zamanında kucağına alırsın bebişini

Geçmiş olsun asme, biraz sakin ol, bebişi de strese sokma.

ay hakikaten, biraz araştıralım bakalım nasıl buluruz

:roflol:

:roflol::roflol: sevgi kelebeee güneşim

Mısırçarşısının ana kapısından gir sonuna doğru ilerleyince tam karşında bir çıkış ve yanlarda çıkışlar var ya solundaki çıkıştan çık sağa dön ve hiçbiryere sapmadan dümdüz yürü hafif zikzak çizecen tabi ama o şekilde dümdüz yukarı doğru çıkarsan havuzlu han tam karşında olacak. İnan bana en karışık olmayan yol bu. Mısır çarşısının arka kapısından çıkıp ordanda gidilebilinir ben her iki yöntemide denemiş biri olarak ilk anlattığım şekli daha kolay zaten sorarsın herkes tarif ediyor. Havuzlu hanın yakınlarında bebek mağazaları var ben daha öncede dediğim gibi birçokşeyimi İrem bebeden aldım

ya kıskandım muhabbetinizi bizim gıcık net bu aralar delirdi giidp geliyoo çoklardır giremiyorum..bide neden hepiniz izmirdesiniz yaa..yada ben niye orda deilim.mafoldumben

hmmm :bbo:
tmam :bbo:
ben bu anlatımın bir çıktısını aliimm... sempatiksalakcinni

çok tatlı bir hamiş olmuşşun demek kizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…