asme canım geçmiş olsun umarım bir problem olmadan normal vaktinde alırsın bebişini kucağına içini ferah tut tatlım
Tek dileğim bu şuan .sağlıkla zamanında gelmesi ...sekizinc ayı dolduralım diye dua
ediyorum
ay biz de ctesi gidecez ştellam..havuzlu han hafta içi kaçta açılılıyordu kızlar
bide havuzlu han dışında eminönünde uğramamı önerceğiniz başka yerler var mı
inşallah bi değişiklik olmazsa eşim cuma izin almış sabahtan gidelim diyoruz
havuzlu han hafta içi kaçta açılılıyordu kızlar
bide havuzlu han dışında eminönünde uğramamı önerceğiniz başka yerler var mı
inşallah bi değişiklik olmazsa eşim cuma izin almış sabahtan gidelim diyoruz
herkese slm,cok gecmis olsun canim.Allahin izniyle hic birsey olmaz insaallah.icini ferah tut diyecegim ama elinde degil,su anda patlamak üzeresin tahmin edebiliyorum.bebeginide düsün ama,kiyamam yansimasin ona.selam anneler..çantalar hazırlanmaya başlanmış.Geçmişi okumak pek zor doldurmuşsunuz yine.Ben pek giremiyorum nete birazda canım sıkkın bir aydır. Bebeğin sağ böbreği 12mm olmuş 1.5 hafta sonra hem ürolog hem kendi doktorumla randevum var.Bakalım ne diyecekler amniyo sıvımda azalma olursa erken doğum riski var.takipteyiz yani .2 haftadabir kontrol geçmek bilmiyor.Sıvı azaldı mı var mı bir problem diye kendimi yiyorum meraktan. 27+2 yiz şuan zaman bir geçsede rahatlasam artık diyorum.
ay biz de ctesi gidecez ştellam..
ben de bilmiyom baska neresi gezilir fln.
hatta havuzlu han nerede onu bile bilmiyom sempatiksalakcinni
9 qibi açılıyor cnm
selam anneler..çantalar hazırlanmaya başlanmış.Geçmişi okumak pek zor doldurmuşsunuz yine.Ben pek giremiyorum nete birazda canım sıkkın bir aydır. Bebeğin sağ böbreği 12mm olmuş 1.5 hafta sonra hem ürolog hem kendi doktorumla randevum var.Bakalım ne diyecekler amniyo sıvımda azalma olursa erken doğum riski var.takipteyiz yani .2 haftadabir kontrol geçmek bilmiyor.Sıvı azaldı mı var mı bir problem diye kendimi yiyorum meraktan. 27+2 yiz şuan zaman bir geçsede rahatlasam artık diyorum.
:roflol:kızlar yemekımızı yedık geldıkkk ohhh ama karnm agırlastı sankı yafsss bide herkes bana sevcen sevecn bakıyr hamıelym dıye gıcık olyrmmmm ben yolda tanımadgm her gordugum kişiye tebessummu etmek zorundaym yafsss :S
kızlar yemekımızı yedık geldıkkk ohhh ama karnm agırlastı sankı yafsss bide herkes bana sevcen sevecn bakıyr hamıelym dıye gıcık olyrmmmm ben yolda tanımadgm her gordugum kişiye tebessummu etmek zorundaym yafsss :S
Mısırçarşısının ana kapısından gir sonuna doğru ilerleyince tam karşında bir çıkış ve yanlarda çıkışlar var ya solundaki çıkıştan çık sağa dön ve hiçbiryere sapmadan dümdüz yürü hafif zikzak çizecen tabi ama o şekilde dümdüz yukarı doğru çıkarsan havuzlu han tam karşında olacak. İnan bana en karışık olmayan yol bu. Mısır çarşısının arka kapısından çıkıp ordanda gidilebilinir ben her iki yöntemide denemiş biri olarak ilk anlattığım şekli daha kolay zaten sorarsın herkes tarif ediyor. Havuzlu hanın yakınlarında bebek mağazaları var ben daha öncede dediğim gibi birçokşeyimi İrem bebeden aldım
kızlar yemekımızı yedık geldıkkk ohhh ama karnm agırlastı sankı yafsss bide herkes bana sevcen sevecn bakıyr hamıelym dıye gıcık olyrmmmm ben yolda tanımadgm her gordugum kişiye tebessummu etmek zorundaym yafsss :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?