2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgeeeeee arabaylamı gideceniz bence gitmeyin ama başka türlü olmaz diyosanız park yeri zor canım.Ticaret odasının yanındaki otoparka bırakın ama söyleyeyeim o otoparkın kuyruğu yenicamiinin önünden başlıyor nerdeyse otoparka girebilmek yarım saatten fazla sürüyor sen işçıkışı gidecen sanırım bide trafiği hesaba kat kuşum

:roflol::roflol: sevgi kelebeee güneşim

sormaa çokk kelebek oldumm yaaa bide bugun bebekli tişört gıydım ondnmıdr nedirr herkss bana tebessum sıkıldm yurucektm yurumedım valla girdim binayaguclubacismile

sormaa çokk kelebek oldumm yaaa bide bugun bebekli tişört gıydım ondnmıdr nedirr herkss bana tebessum sıkıldm yurucektm yurumedım valla girdim binayaguclubacismile

kız delüüüü negüzel işte herkes sana pozitif bakıyor hoşuna gideceğine sıkılmış bide

kızlar 7400. sayfaya bir yazı kopyaladım faydalı bilgiler içeriyor okudunuzmu ????? Görmediyseniz hatırlatayım dedim

kız delüüüü negüzel işte herkes sana pozitif bakıyor hoşuna gideceğine sıkılmış bide

ama tanımıyorumki yolda yemekte herkesın bana sırıtasıı gelmiş sıkıldım valla bennnn öleee cok sevımli bişi diilm yaaa bugun ilkdefa bukdr cok farkettım buolayııı

puhahahahahahhsempatiksalakcinni

gülmee güneşim yaa.bunu göz ardı edemem.söylemezsem duramam.bana çok dokundu.ve kırmak istemediklerimi kırdım ve yanlış anlaşıldım.sen hala o konudamısın demeyin bana evet hala ordayım çünkü çok üzüldüm

arabayla gitces canım yaa..
bilmiyorumkismile
işten 1 de çıkcam işte
2 gibi gideriz..

dimi yaa(onlar bizi sevmiyomu nee
klava:

ama tanımıyorumki yolda yemekte herkesın bana sırıtasıı gelmiş sıkıldım valla bennnn öleee cok sevımli bişi diilm yaaa bugun ilkdefa bukdr cok farkettım buolayııı

senin kara kaşına kara gözüne yapmıyorlar zaten kuşum bebeğinin hatrına o bakışlar . Demekki güzel bir hamile olmuşsun negüzel işte tadını çıkar. etrafındakilerin mal mal bakmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…