- Konu Sahibi daemon
-
- #74.021
SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hihoyyyt
NAPIYOSUNUZZ...
:roflol::roflol: sevgi kelebeee güneşim
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burda bizde variz heeeeeeeeeee,ask olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok tatlı bir hamiş olmuşşun demek kizemuszemus
sormaa çokk kelebek oldumm yaaa bide bugun bebekli tişört gıydım ondnmıdr nedirr herkss bana tebessum sıkıldm yurucektm yurumedım valla girdim binayaguclubacismile
napalım.biz çalışıyoruz.çalışmayanlarda bizim yerimize uyuyor işte :umursamaz:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burda bizde variz heeeeeeeeeee,ask olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
dimi yaa(onlar bizi sevmiyomu nee
sempatiksalakcinninapalım.biz çalışıyoruz.çalışmayanlarda bizim yerimize uyuyor işte :umursamaz:
kız delüüüü negüzel işte herkes sana pozitif bakıyor hoşuna gideceğine sıkılmış bide
puhahahahahahhsempatiksalakcinni
arabayla gitces canım yaa..Özgeeeeee arabaylamı gideceniz bence gitmeyin ama başka türlü olmaz diyosanız park yeri zor canım.Ticaret odasının yanındaki otoparka bırakın ama söyleyeyeim o otoparkın kuyruğu yenicamiinin önünden başlıyor nerdeyse otoparka girebilmek yarım saatten fazla sürüyor sen işçıkışı gidecen sanırım bide trafiği hesaba kat kuşum
ama tanımıyorumki yolda yemekte herkesın bana sırıtasıı gelmiş sıkıldım valla bennnn öleee cok sevımli bişi diilm yaaabugun ilkdefa bukdr cok farkettım buolayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?