2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 7400. sayfaya bir yazı kopyaladım faydalı bilgiler içeriyor okudunuzmu ????? Görmediyseniz hatırlatayım dedim

Okudun canım, sayıyorum şimdi 13:04'ten beri 7 oldu.

ama tanımıyorumki yolda yemekte herkesın bana sırıtasıı gelmiş sıkıldım valla bennnn öleee cok sevımli bişi diilm yaaa bugun ilkdefa bukdr cok farkettım buolayııı

aksiler daa tatlı olur :teselli:

cnm boşver bende bu cumleye kızdım soncta bende calısyrm ama takmaa soncta olayı tatlıya bagldm kım suclu hepmz biliyrz deılmııı boşverrrrr

gördüler sonunda,Allaha sükür slm melmacim ama litfennnnnnnnnnn bizide görün arada sirada bizde hamileyiz,bizimde bebegimiz olcek,bizde hazirlik yapiyoz,bizimde hormanlar degisiyor,bizimde....................................yani sizlere birlik olmaya ihtiyacimiz var o yüzden buradan uzaklastirmayin bizi.
dimi yaa(onlar bizi sevmiyomu nee
evet tatlim ya,aslinda cok candandirlar,ama bazen böyle kendi aralarinda kaptiriyorlar iste.

ayy bebişimde mutlu oldu bakın şimdii.içimde inşaat çalışmlarına başladı gene.kıpır kıpır manşallahh.sizinkiler nasıl bakimm

http://www.bebeceyizsarayi.com/icerik.asp?is=117q10q10q1ilq10q10q10q10

bu linkten bakabilrsiniz kızlar.. havuzlu handaki bi dükkanın int sitesi.. çoğu şeyi bu mağazadan aldım ben. hem yol tarifi var, hem de kroki var bu sitede...
Biz nimet abla nın ordan girdik.. dümdüz yürüdük, ataları falan geçtik... irem bebenin orada sorduk havuzlu hanı, hemen bulduk valla..
ne uzun anlattım ya....

Şeniz

ama siz de kendinizi kenara çekmeyin, dalın hemen muhabbetin içine olumunekankayizsmile

senin kara kaşına kara gözüne yapmıyorlar zaten kuşum bebeğinin hatrına o bakışlar . Demekki güzel bir hamile olmuşsun negüzel işte tadını çıkar. etrafındakilerin mal mal bakmasından iyidir

yaaaaaaaaaaaa aman ne bıleym komık hıssttm bıan kendımı öleee

cok suratsızm cok annem hep kızar suratına bakan kacar dıyeee gerçi ben bunun farknda deılım daha annemn solemsyle farkdyrmdaa cokda kavgacıymdrrr yolda bana carpana satasırmmm dusun okaaaaaa yanlş kişiyeeee bakıyorlar yaneee sempatiksalakcinni

arabayla gitces canım yaa..
bilmiyorumkismile
işten 1 de çıkcam işte
2 gibi gideriz..

klava:

canım o zaman en iyi ihtimal saat 15:00 civarı havuzlu hana ulaşmış olursunuz söyleyeyim

ya benimki başlamadı daha hareketlerine uyuyor sanırım ben daha sayamadım

sölleeeeee kuşum kanaryaammmmmm sen anlat dalarız biz sohbetee:)
ya günesimmmmm,inan suraya geliyorum kisme görmüyoo,dünde geldim ama neyse ya,olsun hamileyiz ya arada alinganligimiz tutuyor iste.dalamiyom ki,cünkü siz coktan muhabbeti koyulastirmis oluyorsunuz.neyse saglik olsun bende okurum artikin

canım o zaman en iyi ihtimal saat 15:00 civarı havuzlu hana ulaşmış olursunuz söyleyeyim
yaw biz evlilik dönemi de gitmiştik okadar aşırı oyalanmamıştık valla..
şarkhan a gitmiştik o zaman galiba..
neyse artık kısmet naapalım
yürürüz biraz

bizde o otoparka koyacağız ama dediğin gibi haftasonu çok kuyruk oluyor
sabahtan bişey olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…