- Konu Sahibi daemon
-
- #74.221
ayy evet gitmis sorma silacim bende farkettim cok geriden geldigimi,hizli hizli okuyayimda geliyorum hemen.bu arada talar güle güleKanaryam sen geriden takip ediyon mesajlari ama talar slm verdi ikinci mesajdada cikti birazdanda gule gule dicen kesinn talara :roflol:
insaallah canim ama gercekten hic slkinti yapmiyorum sonuctan tam emin olmadigim icin belkide.evet silacim idrarda ve kanda cikmayinca gerek duymuyorlar ama sen yinede yaptir derim ben.tetenoz asisi oldunmu silacim
Pembik buraya daha çok takılsana canım.urda sohbet super gıdıyo valla.Acayıp eğlencelı bugun.Ağrılarla başladı ama ızlar coştu sonradan:lepi:
yaaaaaaaaaaaaa,ösgeeeeeeeeeee ne gülüyosun yettim iste:roflol: :roflol:
Pembik buraya daha çok takılsana canım.urda sohbet super gıdıyo valla.Acayıp eğlencelı bugun.Ağrılarla başladı ama ızlar coştu sonradan:lepi:
sempatiksalakcinniPembik buraya daha çok takılsana canım.urda sohbet super gıdıyo valla.Acayıp eğlencelı bugun.Ağrılarla başladı ama ızlar coştu sonradan:lepi:
anladim canim,benim drda fazla önemsemedi zaten,yaptirabilirsin dedi,asiyi yapacak olan drda kendi druna sor öyle yapayim dedi.neyse 1 saat sonra grs ben geriye döneyim okuyayimYok canim kan uyusmazligi asiri haricinde hic asi olmadim.
Hamilelik suresince oldugum icinde ev doktorum dogumdan sonra yapariz dedi.
koş kıs koş sempatiksalakcinniyaaaaaaaaaaaaa,ösgeeeeeeeeeee ne gülüyosun yettim iste
mafoldumben
sıkıılma canım yaa o ofisteki gudubet tipler yüzünden sıkkınsın demi boşver hepsini
Off sonunda kalan beyannamelerimi de gönderdim. Ama kalkıp ütü yapmam lazım bi de ortalıkğı toparlayayım. Yarın gardroplarımız geliyormuş. Adamlara ayıp olmasın valla heryer heryerde.
Ay bi de yemek yapayım amaniinnn ne çok işim varmış.
Hadi öpüldünüz kızlar... Bana da kolay gelsin...
görüşürüz yiwrum olumunekankayizsmileOff sonunda kalan beyannamelerimi de gönderdim. Ama kalkıp ütü yapmam lazım bi de ortalıkğı toparlayayım. Yarın gardroplarımız geliyormuş. Adamlara ayıp olmasın valla heryer heryerde.
ya melmacim 100 gr yüklemede 201 cikti.ama icime sinmedi tekrar baktiracagim.cünkü gece birseyler yemistim meyve falan.acaba ondanmi yoksa gercekten sekermi ikilemede kaldim.ama yürüken falan bazen gözlerim kararir gibi oluyor,sekerli birsey yiyince kendime geliyorum,normaldede kan sekerim hep düsüktü,calisirken falan cok düserdi hemen sekerli su icince düzelirdim tabiki bu hamilelikte farkli.tekrar baktirinca haber veririm.
kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya
su bile içirmeyin diyorlar
nasıl olacak yazın sıcakta, sadece süt yetecek mi bilmiyorumkismile
Off sonunda kalan beyannamelerimi de gönderdim. Ama kalkıp ütü yapmam lazım bi de ortalıkğı toparlayayım. Yarın gardroplarımız geliyormuş. Adamlara ayıp olmasın valla heryer heryerde.
ya bu şeker testinde 100 lük yükleme 50 de sorun çıkarsa mı yapılyobilmiyorumkismile
ya bu şeker testinde 100 lük yükleme 50 de sorun çıkarsa mı yapılyobilmiyorumkismile
ewet canım benim 50 lik yüksek çıktı dün 100 lük yapıldı ama sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür :teytey::teytey:
Buarada demin gittim tetanoz aşımın 2.sinide oldum geldim oh rahatladım bu haftam hep doktorlarda geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?