2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanaryam sen geriden takip ediyon mesajlari ama talar slm verdi ikinci mesajdada cikti birazdanda gule gule dicen kesinn talara :roflol:
ayy evet gitmis sorma silacim bende farkettim cok geriden geldigimi,hizli hizli okuyayimda geliyorum hemen.bu arada talar güle güle

Son düzenleme:
insaallah canim ama gercekten hic slkinti yapmiyorum sonuctan tam emin olmadigim icin belkide.evet silacim idrarda ve kanda cikmayinca gerek duymuyorlar ama sen yinede yaptir derim ben.tetenoz asisi oldunmu silacim

Yok canim kan uyusmazligi asiri haricinde hic asi olmadim.
Hamilelik suresince oldugum icinde ev doktorum dogumdan sonra yapariz dedi.

Pembik buraya daha çok takılsana canım.urda sohbet super gıdıyo valla.Acayıp eğlencelı bugun.Ağrılarla başladı ama ızlar coştu sonradan:lepi:

ah be güzelim işteyim ben her dakika takip edemiyorum bazen saatlerca bakamıyorum bile sayfaya sempatiksalakcinni

Yok canim kan uyusmazligi asiri haricinde hic asi olmadim.
Hamilelik suresince oldugum icinde ev doktorum dogumdan sonra yapariz dedi.
anladim canim,benim drda fazla önemsemedi zaten,yaptirabilirsin dedi,asiyi yapacak olan drda kendi druna sor öyle yapayim dedi.neyse 1 saat sonra grs ben geriye döneyim okuyayim
cevap veren arkadaslarima cevap yazayim.

Off sonunda kalan beyannamelerimi de gönderdim. Ama kalkıp ütü yapmam lazım bi de ortalıkğı toparlayayım. Yarın gardroplarımız geliyormuş. Adamlara ayıp olmasın valla heryer heryerde.
Ay bi de yemek yapayım amaniinnn ne çok işim varmış.

Hadi öpüldünüz kızlar... Bana da kolay gelsin...

sıkıılma canım yaa o ofisteki gudubet tipler yüzünden sıkkınsın demi boşver hepsini

yok canım ya onlar beni ancak birkaç dakika için sinir edebilirler hiçbirini taktığım yok ama bazen hepsini boğasım geliyor o ayrı tabi sempatiksalakcinni genel bir sıkılma canım bugün çalışmak istemiyor valla eve gidesim var uyku modundayım havadan olabilir

görüşrz cnm koly gelsn sanaaaaa

ya bu şeker testinde 100 lük yükleme 50 de sorun çıkarsa mı yapılyobilmiyorumkismile

görüşürüz yiwrum olumunekankayizsmile

bişey mi yedin??? benim doktor 50'lik yüklemeye bile aç çağırdı, ben de saat 10'dan sonra hiçbirşey yemedim. bence bi daha yaptır sen testi

kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya
su bile içirmeyin diyorlar
nasıl olacak yazın sıcakta, sadece süt yetecek mi bilmiyorumkismile

ya ben de o konuda kararsızım, su kadar yararlı bişey olur mu yaaa? Bazıları verin bazıları vermeyin diyor. Ben su vereceğim galiba.

Canım benımde elımde beyannameler var ama takılıp kaldım valla.Ben de bıtırsemde kurtulsam.hadi gözun aydın.Beyanname stresı yanında ütü hoş kalır canım boşver.Hadi kolay gelsinolumunekankayizsmile

ya bu şeker testinde 100 lük yükleme 50 de sorun çıkarsa mı yapılyobilmiyorumkismile

ewet canım benim 50 lik yüksek çıktı dün 100 lük yapıldı ama sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür :teytey::teytey:

Buarada demin gittim tetanoz aşımın 2.sinide oldum geldim oh rahatladım bu haftam hep doktorlarda geçti

Ben hala tetanoz falan olmadım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…