Kızlar ben de mi küssem size yaww.. alsanaalsanasmile
Bişi sordum bi cevap vermediniz ama... ağlamak istiyorum ama ya...
Herkes pompa aldı mı....
suyunu da sütten alır ki o bilmiyorumkismile
aynen öyle silacim bazen alinganligimiz tutuyor.silacim bende yurt disindayim ve ayni ülkedeyiz.ama ben yaptirdim.yükleme yaptilar.kendi drum gerek duymadi aslinda.kanda ve idrar testinde hep temizdi.ben icime sinsin diye yükleme yaptirdim hatta tekrar yaptiracagim kesin sonucu almak icin
Kızlar bişi sorucam, benim doğum 9 Haziran gibi.Ama sezeryan olsursa Haziran başı olcak. Hastane için gecelik alcamda,sizce uzun kollu mu almalıyım kısa mı? Acaba üşürmüyüm, doğumdan sonra vücut direnci düşüyor ya, bi de havalar serin olursa, üşünür heralde.. Üfff, naapmak lazım acepbilmiyorumkismile
zeynepcim 100 gr yüklemede 201 mg cikti.drun dedigi 180 e kadar iyimis.biraz dikkat et dedi.normalde kan ve idrar testim iyi cikiyordu.hatta kendi drum gerek bile duymadi.gecede birseyler yemistim.12 saat önce yememek lazimdi ama dayanamadim meyve yedim.o yüzden bunun da etkisi olabilirmi diye tekrar yükletecegim bakalim.ben görmedim canım sorduklarını ben birtane dr. braunun biberonundan aldım gaz yapmayan yeni doğan için uygun . Birtenede avent alıcam ama küçük boyu yoktu daha alamadım. Nuk için iyi diyorlar cammış bide emzikte kesinlikle nuk al diyorlar tecrübeli arkadaşlar ama ben avent almış bulundum
Kız sen strese girme eşini önceden uyarda vıdı vıdı yapmasın diye diyorm benimki beynimi yedide seninkide öyle yapmasın diye dedim
maaşallah kızına
ben görmedin ne çıktı sonuçlar birdaha yazsana kuşum
benim kızımıda koca dana diye seversiniz artık 2 kilo oldu benim toraman
Kızlar bişi sorucam, benim doğum 9 Haziran gibi.Ama sezeryan olsursa Haziran başı olcak. Hastane için gecelik alcamda,sizce uzun kollu mu almalıyım kısa mı? Acaba üşürmüyüm, doğumdan sonra vücut direnci düşüyor ya, bi de havalar serin olursa, üşünür heralde.. Üfff, naapmak lazım acepbilmiyorumkismile
kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya
su bile içirmeyin diyorlar
nasıl olacak yazın sıcakta, sadece süt yetecek mi bilmiyorumkismile
Kızlar ben de mi küssem size yaww.. alsanaalsanasmile
Bişi sordum bi cevap vermediniz ama... ağlamak istiyorum ama ya...
Herkes pompa aldı mı....
duydugumu söyledim tatlim,hatta okul birincisi falan olduklarini.ama icmek yinede zararli bencekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı öyle şey mi olur kız?
Canim anne sutu yeterki su vermeye gerek yok ama istersen arada cay kasigiyla verirsin tabi agzina.Ben ogluma 6 ay boyunca vermemistim hic su.Ama cay iciriyordum gazini rahat cikartmadi icin
slm talarbi slm verdik alan yokmu ya?
evet bak ilerde günese sorariz,cocugun durumunuKardeşim aventin dediğim biberonuna döndüğü anda bebişinin gaz problemi bıçak gibi kesildi. Test edildi onaylandı yani avent benim için de işte BPA free neyse araştırmadım tam o kafamı kurcaladı benim sadece.
Obbbaaaaa desenize güneşimin çocuk genius olcak.
bencede gerekmez canım ama doğum yaklaştıkça her kafadan bir ses çıkmaya başladı
yavaş yavaş çocuk doktorunu araştırmaya başlayacam
en sağlıklı bilgiyi o verir
slm talar
Canim herkesi bebegi farkli ve her bebek ayni sekilde buyucek diye birsey yok.
Ben ilk oglumda öyle tecrubesizdimki nasil kucagima alicami bile bilmiyordum.Burdada yanlizim kimsem yok inan bana rabbim öyle yardim ettiki sanki kirk yillik anne gibi baktim bebegime.Sen kendine guvendikten sonra bebegini senden iyi anlayan olmaz canim.
Sakin cekinmeyin acaba biyerine bisey olur veya yanlis bisey yaparim diye bebeginizi sizden daha iyi anlayan olamaz :ecrin_bebek:
:roflol: :roflol:Kanaryam sen geriden takip ediyon mesajlari ama talar slm verdi ikinci mesajdada cikti birazdanda gule gule dicen kesinn talara :roflol:
ben aldım..
medela mini elektrikli ve pilli pompa..
bize eşimin iş arkadaşı verecek
ama o vermeseydi kendimize alacaktık
Ben fuardan aldim..Medela Freestyle..pahali biraz
maasallah zeynepcim.ayyyyy o nekadar tatli olur.yanaklarindan tutup slktirmasi.saglikli olsunda canim gerisi önemli degil.valla korkumdan yemek yemicem nerdeyse iri bebek iyi değil sonuçta ama bizimkisi yapısalmış doktorum senin yediğinle içtiğinle alakası yok sen normal beslenmene devam et dedi. Ama ekstra takviye şeyler yemiyorm süttü pekmezdi muzdu falan hiç tükeetmedim ben.
ösgeeeeee sen beni sevmiyon ben anladım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?