2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
stella sen aşı oldunmu tetanoz ya kuzenimde hamile o olmadı ben tırsıyorum yaa eyvahedigeldismile

tırsma balım kavanozum hiç korkulcak bişey yok. ayrıca sabahtan beri yazamadım sana hadi gözün aydın sonuçların iyi çıkmış maaşallah

kızlar doktorum bana aşı ol falan demedi..bide biz zaten küçükken olmadıkmıygı bu tetanoz aşısını..tekrar mı olmak lazımmışbilmiyorumkismile

gunesim, Zynpmrt, ukla+, bal kavanozu, mhtp+, Kanarya, ozgecay+, marya, pembemavimasal, nc757010, celineee, hsbsnd, minervabs, cosmopoli, leach, melmea (bilen yazsın kızlar lütfennnnnnnnnnnnnnn) senağlama

neyı balık olayınımı yiwwrumm balık bayat deılse bişi olmazzz mesela ben haftada 1 balık yıyorumyaaa öglen yemekelrınde yanndada ayran içiyorum her nekdr kocam kızsadaa

aman yaa sen hissetmiyorsundur yiuruu o oynuyordur içerdeeesositososito

neyı balık olayınımı yiwwrumm balık bayat deılse bişi olmazzz mesela ben haftada 1 balık yıyorumyaaa öglen yemekelrınde yanndada ayran içiyorum her nekdr kocam kızsadaa

yaaaaaa akannehir içim rahatladı şimdikk

Bence 32 den sonra iznini kullanmayip rapor almak istiyosan ki bence zor bir durum...kadin dogum doktorundan calisabilir raporu alicaksin ve sigortaya vereceksin, ondan sonra baska bir branstan parca parca 2-3 kere rapor alacaksin... ama en dogrusu doktorundan agir islerde calisamaz diye rapor al, mudurunun suratina da onu vur cunku hamilelik doneminde kanunda geciyor, agir islerde calisamiyacagim

Canım benım o arkadaşın durumuna gore cevap verdım.Şimdi atıyorum aramızda doğumdan önce 2 ay rapor alan oldu.Sonra bu raporluyken 1 ay oncesınden doğurdu.Hop o 1 ay yanıyo.Çocuk doğdu dıye kalan 2 ayı kullanman gerekıy arakadaş daha acıklayıcı yazsa derdını anlatıcam.Onun demek istedğini anladım ama kaç haftalık gorunuyo yapmak ıstedığı tam olarak ne.Ona gore değişir herşey.Ama 32 haftada rapor aldın çalışcan dıye 3 hafta kala ayrıldın.O arada doğsa bıle kaybın çok olmaz mesela ben onu anlatmak ıstedım.

zeynep geçmiş sayfalarda bununla ilgili link attı, o yazıyı oku istersen
geçen haftaki kontrolümde de doktorum dedi
artık bebek hareketlerini takip et diye
ama bazı yoğun çalışan anneler iş temposundan falan anlamıyorlarmış
mesela bu akşam uzan koltuğa, öyle say hareketlerini
[/QUOTE]

Yapayım evet ya.. yarın da ararım doktoru...bilmiyorumkismile

kızlar doktorum bana aşı ol falan demedi..bide biz zaten küçükken olmadıkmıygı bu tetanoz aşısını..tekrar mı olmak lazımmışbilmiyorumkismile
bana da demedi ama ben sağlık ocağında gidip oldum riske atmadım kendimi
10 yıl geçtiyse aradan kesin olman lazım canım

hadiya azmı oluyorrr tühhh bnde o paraya guvenyrum beee

Tetanoz aşısının koruma süresi genelde 10 yıl kabul edilir, muhtemelen daha da uzundur. ...Yüksek riskli yaralanmalarda (bunlar ezilmeler, yanıklar, ateşli silah yaralanmaları gibi ağır yaralanmalardır) tedbir olarak son aşıdan sonra 5 yıl da geçmiş olsa bir doz aşı yapılır
Alıntı

buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

aman yaa sen hissetmiyorsundur yiuruu o oynuyordur içerdeeesositososito

Öyle olabilir... Ben ilk defa hareketini de 24.haftada falan hissettim zaten... Hissiz olduğum kanıtlı yani. sempatiksalakcinni
Ama gene de korktum valla...benneyaptımki

bu doğum ücretleri ssk primlerimizin brüt ücret kısmında yazan tutarın 3/2 siymiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…