stella sen aşı oldunmu tetanoz ya kuzenimde hamile o olmadı ben tırsıyorum yaa eyvahedigeldismile
ilkini oldum ikincisini cuma günü olacam
sen ilk aşını yaptırdığında da böyle panik yapmıştım
rahat ol canım, artısı var eksisi yok bu aşının
hepsi bebeklerimizin bizim iyliğimiz için
zeynep geçmiş sayfalarda bununla ilgili link attı, o yazıyı oku istersen
geçen haftaki kontrolümde de doktorum dedi
artık bebek hareketlerini takip et diye
ama bazı yoğun çalışan anneler iş temposundan falan anlamıyorlarmış
mesela bu akşam uzan koltuğa, öyle say hareketlerini
gunesim, Zynpmrt, ukla+, bal kavanozu, mhtp+, Kanarya, ozgecay+, marya, pembemavimasal, nc757010, celineee, hsbsnd, minervabs, cosmopoli, leach, melmea (bilen yazsın kızlar lütfennnnnnnnnnnnnnn) senağlama
Afiyet olsun bizim eleman hala gelecek, akşama gelir heralde kaydirigubbakcemile3
aman yaa sen hissetmiyorsundur yiuruu o oynuyordur içerdeeesositosositogerçekten mi stella ya... Beniki hiç öyle bişi yapmıyoo.. ben hisetmiyorum hiçç.. Günde 10 kere ya hissediyorum ya hissetmiyorum.. Panik yaptım şimdi...
Ama hep böyleydi. geçen hafta doktora gittiğimde de böyleydi. doktor da bişi demedi hiç.. Ayy arasam mı yaa.. eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
neyı balık olayınımı yiwwrumm balık bayat deılse bişi olmazzz mesela ben haftada 1 balık yıyorumyaaa öglen yemekelrınde yanndada ayran içiyorum her nekdr kocam kızsadaa
aman üstüne ılık su içmeye unutma haaa kaydirigubbakcemile5
Kız sen nasıl İzmirlisin balığın yanında en çok yoğurtlu patlıcan ezme yapılır İzmirde hertrlü balık restoranında mezeler yoğurtludur onuda geç en baş meze beyaz peynir ayrıca öğlen yediğin şeyin akşama bişeyi kalmaz ki hepsini geç bayat balıkla birlikte sütlü ürün tüketilmez onun dışında bir sorun yok canım
Canım 32. haftadan sonra alına rapor direk izni başlatıyor çünkü bu zaten çalışamayacağın anlamına geliyor
hımmm,
işte bu benim sorumun cevabı oldu tam anlamıyla,
kahretsin ya,
ya sürüne sürüne gelicem, ya da 32 haftada izne çıkıcam demekki.
Yöneticimden nefret ediyorum.
bunlar vicdanlarıyla başbaşa kalınca neler yaşıyorlar çok merak ediyorum ya...
Benim bildigim 32. haftada doktora gidip rapor aliyorsun 37. haftaya kadar calismasinda sorun yoktur diye ve yani beklenen dogum tarihinden 3 hafta oncesine, daha sonra bebegin dogum tarihiyle birlikte bir rapor daha aliyorsun dogum gerceklesti diye..
bana da demedi ama ben sağlık ocağında gidip oldum riske atmadım kendimikızlar doktorum bana aşı ol falan demedi..bide biz zaten küçükken olmadıkmıygı bu tetanoz aşısını..tekrar mı olmak lazımmışbilmiyorumkismile
Kız sen nasıl İzmirlisin balığın yanında en çok yoğurtlu patlıcan ezme yapılır İzmirde hertrlü balık restoranında mezeler yoğurtludur onuda geç en baş meze beyaz peynir ayrıca öğlen yediğin şeyin akşama bişeyi kalmaz ki hepsini geç bayat balıkla birlikte sütlü ürün tüketilmez onun dışında bir sorun yok canım
canım ben balık sevmiyorum hele şu tavuk balığını hiç sevmiyorum eşim baskıyla yediriyor o yüzden balıkla ilgli öyle geniş kapsamlı bilgim yok
ilkini oldum ikincisini cuma günü olacam
sen ilk aşını yaptırdığında da böyle panik yapmıştım
rahat ol canım, artısı var eksisi yok bu aşının
hepsi bebeklerimizin bizim iyliğimiz için
haklısın ya ne biliym ben yaptırdım ya herkes yaptırsın istiyorum çevremde ben yaptırmadım diyen oldum mu tırsıyorumbilmiyorumkismile
Canım 32. haftadan sonra alına rapor direk izni başlatıyor çünkü bu zaten çalışamayacağın anlamına geliyor
evet canım normal maaşımız ama tam olarak aynı paraya gelmiyor biraz daha aşağısına geliyor bildiğim kadarıyla
kızlar doktorum bana aşı ol falan demedi..bide biz zaten küçükken olmadıkmıygı bu tetanoz aşısını..tekrar mı olmak lazımmışbilmiyorumkismile
hımmm,
işte bu benim sorumun cevabı oldu tam anlamıyla,
kahretsin ya,
ya sürüne sürüne gelicem, ya da 32 haftada izne çıkıcam demekki.
Yöneticimden nefret ediyorum.
bunlar vicdanlarıyla başbaşa kalınca neler yaşıyorlar çok merak ediyorum ya...
ya işte 32. haftadan önce parça parça rapor kullan ıstıyosan sende.32 haftadan sonra yapması zor ıstedığını.ama ondan once yapabılırsın
aman yaa sen hissetmiyorsundur yiuruu o oynuyordur içerdeeesositososito
tırsma balım kavanozum hiç korkulcak bişey yok. ayrıca sabahtan beri yazamadım sana hadi gözün aydın sonuçların iyi çıkmış maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?