2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
11 canım sen ikili test yaptırcam yarın ama aç tok karnın farketmiyo dimi ayriyetten kan tahlilide yapıyolarmıişya

daemoncım niye pes ediyosun ki rapor al bir süre ayrıca stellanın dediği gibi hamileliğini bahane edemezler doğum paranı al hiç değilse bebeğinin rızkını o pisliklere yedirme.çıkarırlarsa da istifa dilekçesi yazmanı isterlerse kesinlikle yazma ve hiçbiryere imza atma yoksa tazminat paranı da kaybedersin işsizlik paranı da alamazsın.biz gurur yaptıkça o çakalların işine geliyo hakkını ara canım

günaydın kızlar buqün doktora qidicem 2li test sonuçlarımı qöstercem inşallah hayırlısı olur

ayy kıslar birazdan evi temizlemeye baslıcazz..işallah yardıma gelen kadın evi görünce geri kacmazkaydirigubbakcemile3..bende yatak odamla ugrascamm cok işim var bugün..ayy bana dua edin cabuk bitsin şimdiden sıkılmaya basladım

hepinizi öpüyom

kizlar sizde de bole bi batil inanis var mi ki,hamilelikte cekirdek fazla citlanirsa bebek cok aglagan ve zevzek olur kaydirigubbakcemile3

onu duymamıştım ama beni de geçen gün bi arkadaşım aradı dediki, bir bütün narı hiçbir tanesini ziyan etmeden yersem bebeğim çok güzel olurmuş çünkü narın içindeki tanelerden bi tanesi nurluymuş ve o nurlu taneyi kaçırmamak için hepsini yemek gerekiyomuş..bi de ayva yiyince bebeğin cildinin güzel olduğunu söylüyolar.. :sm_confused:

ben qidiorum kızlar dua edin .. hadi qörüşürüz.. hastaneden döndüğümde yazarım.. size hoşsohbetler..

aa bu arada dün kendime waikikinin çocuk reyonundan hamile kıyafeti aldım! böle de ters bi insanım işte :icecream:

hadi hayırlı haberlerle gel tatlı cadı

günaydın recep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…