kızlar ben bu sabah bir türlü uyanamıyorum üstelik akşam çok da erken yattım daha doğrusu uyuya kaldım diyebilirim :) nezaman geçicek bu uyku hali yaa
şaka maka büyüttük bebekleri, kese göründü mü kalbi attı mı derken 2 li testlere sıra geldi
iyi haberlerle gelirsin umarım
Ben 7 de kalktım işe geldim ama ayılamıyorum bir türlü. Uykularım rahat ama tuhaf rüyalar görüyorum dizi film şeklinde sizdede oluyomu kızlar. Bide her gece en az 3 defa tuvalete kalkış şart. (gerçi başlarda daha fazlaydı üçe düşmüş olması bile iyi :))
canım geçmişe bakamadım..sen ikili test yaptırdın mı??
Yaptırdım canım . İyi çıktı çok şükür hatta üçlüyede gerek duymadı. Sormak istediğin bişey varsa anlatabilirim.
aynen normarlde çok nadir rüya gören ben, artık tüm gece rüyalarımda atraksiyonlu filimlerin içinde buluyorum kendimi
gunaydin kizlar.ben sbh erkenden yine poliklinige gidip idrar,seker testi ve kan sayimi verdim.ac karina cok kotu ya.sbh 2 kere cikardim. 1haftam kaldi,dr diyor gecicek bi haftaya kusmalarin
insallah gecer
günaydın kızlar benim bulantılarım çok azdı yine ne yapacağımı şaşırdım yaa hani 12 dolunca geçiyordu tek tesellim buydu o da yok oldu korkum 9 ay boyunca bulantılarımın devam etmesi allah esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?