2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yaa Allahım sağlıkla doğmalarını da nasip etsin..
benim ikili testim de haftaya çarşamba günü gel yapalım dedi doktor

çok acıktım kahvaltımı edeyim
zynpmrt bende bugün çok geç kalktım nedense
gözümü açamadım uykudan, bu gece ilk defa da rahat bir uyku uyudum zaten çok mutluyum

kızlar merhabalar...nasılsınıuz...
benim misafirlerim vardı giremedim hiç....
sizde ne var ne yok...

ya ben hala ikili test yaptıramadım.....

Ben 7 de kalktım işe geldim ama ayılamıyorum bir türlü. Uykularım rahat ama tuhaf rüyalar görüyorum dizi film şeklinde sizdede oluyomu kızlar. Bide her gece en az 3 defa tuvalete kalkış şart. (gerçi başlarda daha fazlaydı üçe düşmüş olması bile iyi :))

aynen normarlde çok nadir rüya gören ben, artık tüm gece rüyalarımda atraksiyonlu filimlerin içinde buluyorum kendimi

mehtap ben tam 12+2 de yaptırcam testimi bence sende 1-2 güne gün al geç olmadan yaptır

canım geçmişe bakamadım..sen ikili test yaptırdın mı??

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım gene baya kaynatmışınız gece sağtarafıma döndümmü yumurtalıklarıma kramp giriyo gibi oluyo bazen sizdede varmı

benim uyku hali ve yoğun rüyalar geçen haftaydı, bu hafta iyiyim çok şükür..ama geceleri sık tuvalete kalkıyorum hala..
buarada 12. haftasında olanlar bu haftanın en önemli olayı bebeğin ses tellerinin oluşmasıymış:) bol acı yiyelimki sesleri güzel olsun kaydirigubbakcemile3

yarın için dr randevu aldım...bakalım sıpamız geçen haftadan beri ne durumda....

Yaptırdım canım . İyi çıktı çok şükür hatta üçlüyede gerek duymadı. Sormak istediğin bişey varsa anlatabilirim.

saol canım ....ben biliyorum testi de biraz geciktim onun için sordum...neyse yarın gidicem...
maşallah kuzuna..iyi çıkmış..sağlıkla gelicek...

gunaydin kizlar.ben sbh erkenden yine poliklinige gidip idrar,seker testi ve kan sayimi verdim.ac karina cok kotu ya.sbh 2 kere cikardim. 1haftam kaldi,dr diyor gecicek bi haftaya kusmalarin
insallah gecer

aynen normarlde çok nadir rüya gören ben, artık tüm gece rüyalarımda atraksiyonlu filimlerin içinde buluyorum kendimi

Aynen canim ya tipki bende oyleyim hic ruya gormezken artik devamli macerali macerali ruyalar goruyorum her gece.

ya bende bu hafta çok kustum...offff...kanı gördükçe kusuyorum...zayıfladım herhalde....sinir oluyom....

gunaydin kizlar.ben sbh erkenden yine poliklinige gidip idrar,seker testi ve kan sayimi verdim.ac karina cok kotu ya.sbh 2 kere cikardim. 1haftam kaldi,dr diyor gecicek bi haftaya kusmalarin
insallah gecer

Senin mi bir haftan kaldiii, ay bende benim 1 haftam kaldi diye sevinirken demek benim 2 haftam kalmis. :bbo:

günaydın,

Sabah sağlık ocağına uğradım kaydımı yaptırdım. Tansiyonum 9-5 çıktı. Hamilelikten mi düşüyo acaba. Bir de ne zaman istersen uğra 4. aydan sonra bebeğini dinleriz dedi. O zamana daha var ama her istediğimde kalp sesini duyabilecek olduğuma sevindim. :)

günaydın kızlar benim bulantılarım çok azdı yine ne yapacağımı şaşırdım yaa hani 12 dolunca geçiyordu tek tesellim buydu o da yok oldu korkum 9 ay boyunca bulantılarımın devam etmesi allah esirgesin

inşallah geçer kısa zamanda bulantılarım
bende de şöyle oluyor sol tarafıma yatınca bulantım azalıyor , sağ tarafıma yatınca daha da artıyor
belki sende de bulantının azaldığı bir yön vardır, hiç denedin mi bunu
bende komşumdan duymuştum işime yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…