2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar kalp atışı normalde kaçıncı haftalarda duyuluyo ve ya en geç nezaman duyuluyo?
bizim bebeğin kalbi atmıyo hala 8 haftalık. çok geç değilmi? aceba yaşamicak mı?

canım ya belki geç döllenme flndır normal haftadan geridedir gelişimi..
alttan mı baktı doktor karından mı.. karından daha geç görülüyor çünkü..
doktor ne dedi canım

ya kızlar kalp atışı normalde kaçıncı haftalarda duyuluyo ve ya en geç nezaman duyuluyo?
bizim bebeğin kalbi atmıyo hala 8 haftalık. çok geç değilmi? aceba yaşamicak mı?

kötü haber vermek istemem ama ben 9. haftada kürtaj olmuştum. 5. haftadan sonra alttan, 10. haftadan sonra göbekten ultrason ile duyulması lazım.

üstten net göremeyince alttan baktı. alttan gördü ama küçük göründünü we kalbi atmadığını söyledi. 10 gün sonra gel dedi. kesinleşmesi için. hayırlısı diyor dilim ama kalbim başka...

bu ne ümitsizlik ya
senin kalbin bebeğini kaybetmekmi istiyor
yok öyle bişey tatlım yapma böyle
iyi düşün ki iyi olsun şekerim merak etme
sağ salim duyarsın inşallah bebişinin kalp atışlarını

mutter cim, hayırlısıysa zaten duyulacaktır o kalp atışları.. kalp atışlarını 9. haftada duyan insanlar biliyorum.. o yuzden umudunu kaybetme canım olur mu..

aynen bana da öyle olmuştu. İlk gebeliğimde 5.haftada keseyi gördü 1 ay sonra tekrar gel dedi, ben kalp atışını duymadan "gebesin" demem kimseye demişti doktorum. o zamanlar boşgebelik felan hiç bişi bilmiyordum daha. arabada giderken aklıma birden "hadi kese var da ya içi boşsa" diye bir fikir düştü, ve yarım saat sonra dr aynı cümleyi kullandı. garip ama kadınlık içgüdüsü galiba....Ama bu doğal seleksiyon ve her 100 hamilelikten 17 sin de oluyormuş. Eğer öyle bir durum varsa bile hiç üzülme. İkinci seferde kendini çok daha hazır ve güçlü hissediyorsun. hayatta en fazla tecrübe ettiğim sözlerden biri "HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR"...

bende yarın gidiyorum doktora artık net görürüm bebişimi inşallah
hareketlerini filan ayyyyyyyy ne güzel şimdiden heyecan sardı
bir de testimiz var tabi ikili testimiz rabbim sağlık ve sıhhat versin bebişlerimize inşallah

evet hareket etmeye başladığını görmek çok keyifli..ben geçen hafta gittiğimde 35 mm olmuştu ve ellerini oynatmaya başlamıştı kerata..bayramdan sonra da ikili test için gidicez bakalım..belki cinsiyetini de görürüz dedi doktorum..

amin esmerim.. hadi git bakalım ne kadar büyümüş.. ben en son 8+1 de gitmiştim, dün 10+0 da gittim acayip büyümüştü yaa tam bebek olmuş..
benim de testim haftaya carşamba.. hayırlısı olsun bakalım heyecanlıyım ben de

ayy eve onun hareketlerini ellerini kollarını yerim ben

yeme annesi yeme:))
bugün beni mutlu eden şey; sanırım iştahım açılıyo..şimdiye kadar hiç bulantım olmadı ama aç olsam da pek yiyemiyodum çok iştahsızdım ama bugün doymak bilmiyorum, biraz önce öğle yemeğinden geldim şimdi yine acıktım :)

kızzzz ne kadar içten diyon öyle
heleki senin ona can verdiğin senin nefesinle yaşayan o varlık
rabbimin mucizesi bir doğsun insan ellerinden bırakmak bilmiyo inan

ahh canım sorma yaa.. şimdiden bağlılık oluştu içimde ona karşı.. hele dün gördüm o silüetini, kıpırtılarını falan.. eridim eridim gözlerim doldu yine içime mutluluk doldu..
Allahıma emanet olsun hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin insallah..
biz bekliyoruz böyle ama onların yolculukları daha zor.. içerde ne zor sınavlardan geçiyorlar kimbilir

kıslarrrr bugün evin işi bitmiyoo yarınada kladıııı..toplanıp cabuk bize gelinnn..:sinifsinif:

canım benim çok haklısın inan onların işi bizden daha zor
biz ilk dönemlerimizde bulantılardan şikayet ediyoruz
onlar ise mercimek kadar halleriyle yaşama tutunuyorlar
nefesimizle nefes alıp yediklerimizle besleniyorlar
biz gülünce onlarda mutlu oluyor göz yaşlarımızla onlarda hüzünleniyor
daha ilerki aylarımız da her türlü psikolojik durumumuzu hissedip
ona göre hareket edip bizlere tepki veriyorlar
rabbim sen ne büyüksün nasıl bir güzellik nasıl bir yüce duyguyu bizlere nasip etmişsin

:gitme::gitme:aminnnn

kıslarrrr bugün evin işi bitmiyoo yarınada kladıııı..toplanıp cabuk bize gelinnn..:sinifsinif:

aman kız boşver geç olsun da güç olmasın
hem daha iyi yarın herşeyin biter
öbürgünde kocişin gelir
bayramda rahat rahat oturursun işte daha ne

esmerim biçim biçim yarın sonuclarını bizede yaz...

ayrıcaa biraz daha duygusal konusursanızzz aglamaya baslıcam:gitme:

ben ilk idrar testimde öğrendim hamileliğimi 1 hafta sonra da doktora gittiğimde kese görünmedi. doktor hemen dış gebelik olabilir dedi ( sağolsun çok moral verdi bana)
1 hafta sonra ağrıyla gittim başka bir doktora o da baktı kese görünmedi , gene aynı laflar 1 hafta bekleyelim dış gebelik olabilir

1 hafta sonra gittiğimde keseyi gördük, ama daha sonra başka aksilikler peşimi bırakmadı, ama çok şükür bebeğim hala benimle
sende moralini bozma aklına kötü şeyler getirme hayırlısıyla bebeğin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…