Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar kalp atışı normalde kaçıncı haftalarda duyuluyo ve ya en geç nezaman duyuluyo?
bizim bebeğin kalbi atmıyo hala 8 haftalık. çok geç değilmi? aceba yaşamicak mı?
üstten net göremeyince alttan baktı. alttan gördü ama küçük göründünü we kalbi atmadığını söyledi. 10 gün sonra gel dedi. kesinleşmesi için. hayırlısı diyor dilim ama kalbim başka...
üstten net göremeyince alttan baktı. alttan gördü ama küçük göründünü we kalbi atmadığını söyledi. 10 gün sonra gel dedi. kesinleşmesi için. hayırlısı diyor dilim ama kalbim başka...
evet hareket etmeye başladığını görmek çok keyifli..ben geçen hafta gittiğimde 35 mm olmuştu ve ellerini oynatmaya başlamıştı kerata..bayramdan sonra da ikili test için gidicez bakalım..belki cinsiyetini de görürüz dedi doktorum..
ayy eve onun hareketlerini ellerini kollarını yerim ben
kızzzz ne kadar içten diyon öyle
heleki senin ona can verdiğin senin nefesinle yaşayan o varlık
rabbimin mucizesi bir doğsun insan ellerinden bırakmak bilmiyo inan
ahh canım sorma yaa.. şimdiden bağlılık oluştu içimde ona karşı.. hele dün gördüm o silüetini, kıpırtılarını falan.. eridim eridim gözlerim doldu yine içime mutluluk doldu..
Allahıma emanet olsun hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin insallah..
biz bekliyoruz böyle ama onların yolculukları daha zor.. içerde ne zor sınavlardan geçiyorlar kimbilir
ahh canım sorma yaa.. şimdiden bağlılık oluştu içimde ona karşı.. hele dün gördüm o silüetini, kıpırtılarını falan.. eridim eridim gözlerim doldu yine içime mutluluk doldu..
Allahıma emanet olsun hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin insallah..
biz bekliyoruz böyle ama onların yolculukları daha zor.. içerde ne zor sınavlardan geçiyorlar kimbilir
kıslarrrr bugün evin işi bitmiyoo yarınada kladıııı..toplanıp cabuk bize gelinnn..:sinifsinif:
ya kızlar kalp atışı normalde kaçıncı haftalarda duyuluyo ve ya en geç nezaman duyuluyo?
bizim bebeğin kalbi atmıyo hala 8 haftalık. çok geç değilmi? aceba yaşamicak mı?