2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç canım napayım eleman arıyorlar ıste bır gelınce bıkac gun ıs gostercem sonrasında evdeyimm..

senin bünye yakıyo demekki kızz.. oturma konusunda da bir farkımız yok.. ben de işyerinde bütün gün oturuyorum.. 3 ay bitsin her gece zorla yürüyüse götürcem benim adamı..
yok olmayacak böyle yani
aksamları da yemekten sonra malak gibi yatıyom..
hamilelikten önce de belki çok yesem alırdım kilo, ama aclıga dayanabilirdim o zaman ve çok yemezdim..
ama şimdi açlıga dayanamıyorum yaaa saat başı midem kazınıyo offf...
keşke hamileler için tok tutucu bişiler fln cıkarsalar

yaa ben bi de sporumu hiç aksatmadım. haftada 3 kez mutlaka gittim, ama dediğin gibi acıkınca gözüm dönüyor resmen ve bu acıkmalar fazla sık oluyor :) ne görsem canım istiyor. Dün akşam kapalı çarşı dizisini izliyordum, orda bi sahnede küçük bir kız lokantada peynirli maydonozlu makarna yiyordu, tuttum kendimi ama bir kaç sahne sonra yine bir makarna tabağı çıkınca ortaya kendimi mutfağa zor attım. peynirli makarna sevmem ama tv de öyle gördüm yaa aynısından yapıp yedim.
tek ümidim mide bulantıları gibi bu yan etkininde 3. ayda bitmesi :)

hiç canım napayım eleman arıyorlar ıste bır gelınce bıkac gun ıs gostercem sonrasında evdeyimm..
hayırlısı olsun canım.. ama hamileyken işten cıkaramazlardı onu bir araştırsaydın.. bir de tazminatını yedirme sakın..

yaa ben bi de sporumu hiç aksatmadım. haftada 3 kez mutlaka gittim, ama dediğin gibi acıkınca gözüm dönüyor resmen ve bu acıkmalar fazla sık oluyor :) ne görsem canım istiyor. Dün akşam kapalı çarşı dizisini izliyordum, orda bi sahnede küçük bir kız lokantada peynirli maydonozlu makarna yiyordu, tuttum kendimi ama bir kaç sahne sonra yine bir makarna tabağı çıkınca ortaya kendimi mutfağa zor attım. peynirli makarna sevmem ama tv de öyle gördüm yaa aynısından yapıp yedim.
tek ümidim mide bulantıları gibi bu yan etkininde 3. ayda bitmesi :)
yaa valla ben daha artarak devam etmesinden korkuyorum.. kurt gibiyim kurtt

ben 7aydır burda calıısyorum. işten cıkaramayacaklarını bılıyorum ama bu dusuncedekı ınsanlarla calısmaya devam edemem.. aslında beni kımse susturamaz ama bebegımın hatrına artık sesımı yukseltmiyorum kımseye.. ben onlara soyleyecek yapackalrı cok ıyı bılıyorum esasında haklarımıda... onlar kendılerı utansın ınsanlıklarından.. tazmınat hakkımda yok maalesef. maasımı alıp cıkcam bu kadar.

Özgecim zannetmiyorum iştahını arttıracağını. Gebelik bulantısı olmayanlarda iştah arttıran bişey zaten az ve sık yemek şart.
Bana doktor geçen pazartesi verdi eleviti daha 3 kere içebildim kendimi çok suçlu hissediyorum :(

ben 7aydır burda calıısyorum. işten cıkaramayacaklarını bılıyorum ama bu dusuncedekı ınsanlarla calısmaya devam edemem.. aslında beni kımse susturamaz ama bebegımın hatrına artık sesımı yukseltmiyorum kımseye.. ben onlara soyleyecek yapackalrı cok ıyı bılıyorum esasında haklarımıda... onlar kendılerı utansın ınsanlıklarından.. tazmınat hakkımda yok maalesef. maasımı alıp cıkcam bu kadar.

bence şikayet et firmanı madem tazminat hakkın yok
şu anda suç işliyorlar bilmiyorum farkındalar mı :oklava:

Özgecim zannetmiyorum iştahını arttıracağını. Gebelik bulantısı olmayanlarda iştah arttıran bişey zaten az ve sık yemek şart.
Bana doktor geçen pazartesi verdi eleviti daha 3 kere içebildim kendimi çok suçlu hissediyorum :(

işte sık yiyorsun da az olmuyor her zaman kaydirigubbakcemile3

daemon işten cıktıktan sonra mahkemeye versen, ya birsürü tazminat ya da işe iade falan alırsın yaa.. bu tiplerle uğraşmak lazım aslında.. bunlar böyle iyilikten anlayan tipler olmazlar, insanlıklarını falan sorgulamazlar..
yeni gelen tipoz da başlarını yakar inşallah mumla ararlar seni

kızlar boşta olanlardan biri başvursun daemon un işyerine kaydirigubbakcemile3
sonra herşeyi karıştırsın çıksın..
pislik yapalım şu adamlara kaydirigubbakcemile3

:) haklısın ugrasmak lazım kı eskı ben olsam ugrasıırmda. Ama arkadasım vasıtasıyla gırmıstım ona bı laf solesınler ıstemıyorum o baglıyo elımı kolumu. Bırde ınanın gucum yok onlara edecegın bı cıft laf yetecek onlara.

arkadaşlar birşey soracağım
ben 1 aydır evde yattım ya maaşımı şirket mi sigortadan alıp yatıracak, yoksa ben sigortaya mı gidip maaşımı alacağım
bu konuda bilgisi olan var mı ??

arkadaşlar birşey soracağım
ben 1 aydır evde yattım ya maaşımı şirket mi sigortadan alıp yatıracak, yoksa ben sigortaya mı gidip maaşımı alacağım
bu konuda bilgisi olan var mı ??

sen gıdıp sigortadan alacaksın..

sen sigortadan alıyorsun diye biliyorum canım..
bide namussuz ssk maaşının 3/4 ünü mü ne yatırıyormuş.. kesinti yapıyor yani.. ama sen onu aslında işyerinle bir konussana..
eğer şirketle anlaşırsan, şirket sana tam maaşını veriyor, sen de sskdan aldıgını onlara veriyorsun

yoksa dediğim şey doğumlarda mı öyleydi ben de daha tam araştıramadım

sen gıdıp sigortadan alacaksın..

sen sigortadan alıyorsun diye biliyorum canım..
bide namussuz ssk maaşının 3/4 ünü mü ne yatırıyormuş.. kesinti yapıyor yani.. ama sen onu aslında işyerinle bir konussana..
eğer şirketle anlaşırsan, şirket sana tam maaşını veriyor, sen de sskdan aldıgını onlara veriyorsun

amanın ben nasıl gidip alacağım akannehir
bende zannediyorum onlar alıp bana verecekler
şimdi çok kötü oldu bu durum

selam kızlar biz geldik, hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için, doktora gittim bugün bebiş iyi çok şükür, dr görünürde bi sorun yok dedi, ama sen yine de dikkatli ol dedi ve her ihtimale karşı progestan verdi günde bir tane kullancam sadece, bu arada dr gideli daha 6 gün olmuştu maşallah ne kadar hızlı büyüyo veletlerimiz 29.6mm iken 42.1mm olmuş dr gidince içim rahatladı...

feride çok sevindim canım.. ağır işler yapma dinlen bol bol olur mu

Back
X