2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman kız boşver geç olsun da güç olmasın
hem daha iyi yarın herşeyin biter
öbürgünde kocişin gelir
bayramda rahat rahat oturursun işte daha ne

öyle umud ediyosss..ya ben persembeyi bayram biliyodum meger cumaymısssositososito

kıslar kuaförlük işlerinizi gördünüz mü ben daha gidemedim persembeye erteledimzemuszemus

canım benim çok haklısın inan onların işi bizden daha zor
biz ilk dönemlerimizde bulantılardan şikayet ediyoruz
onlar ise mercimek kadar halleriyle yaşama tutunuyorlar
nefesimizle nefes alıp yediklerimizle besleniyorlar
biz gülünce onlarda mutlu oluyor göz yaşlarımızla onlarda hüzünleniyor
daha ilerki aylarımız da her türlü psikolojik durumumuzu hissedip
ona göre hareket edip bizlere tepki veriyorlar
rabbim sen ne büyüksün nasıl bir güzellik nasıl bir yüce duyguyu bizlere nasip etmişsin

evet yaa anneciğimi şimdi daha iyi anlıyorum..
annelik nasıl yüce birşeydir yaa.. içinde bir can taşıyorsun.. içindeyken bile tüm sorumlulugu sana ait.. herşeyini onu düşünerek yapmalısın..
içinde 2 kalp birden atıyor.. Allahımm düşününce nasıl büyük bir mucize bu... İnsanın aklı almıyor..

evet yaa anneciğimi şimdi daha iyi anlıyorum..
annelik nasıl yüce birşeydir yaa.. içinde bir can taşıyorsun.. içindeyken bile tüm sorumlulugu sana ait.. herşeyini onu düşünerek yapmalısın..
içinde 2 kalp birden atıyor.. Allahımm düşününce nasıl büyük bir mucize bu... İnsanın aklı almıyor..

ben size yeter demedim misenağlama

Slm kizlarr ne hizlisiniz ya masallah ben daha yeni kahvalti ettim ...

Halsizligim hala devam ediyor benim anlamadigim kahvaltidan sonra daha cok agirlik basiyor ve yatana kadar devam ediyor.Kusmaya da devam ediyorum 3 ayim doldu hala kusuyorum ya ve her gecen gun kilo veriyorumm hamile kaldigimda 59.5 kiloydum dun tartildim ve 56.8 kiloydum.
Benim gibi asiri halsizlik yasayan ve 3 ayini doldurupta hala bulanti yasayan varmi ???

neyse bn kactım kıslarrrr

bugünde türkan şoray gibi duygusala bağlamışsınız sayın anneler
oturup ne duygusallaşıyosunuz kalkıp göbek atın anne oluyorum diye
ben oynayamıyorum benim yerime de oynayın

kıslarr allah iyiliğinizi versin..
duygusallaşmadık yaa..
nası büyük bi mucize yaşadığımızı idrak etmeye calışıyoz..
yoksa ben fırsat buldukça kalkıp oynuyom zaten kaydirigubbakcemile3
dee ben cok kilo alcam galiba yaa, bulantım da hiç olmadı, iştah aldı başını gidiyor.. bakalım naapcaz

kıslarrrr bugün evin işi bitmiyoo yarınada kladıııı..toplanıp cabuk bize gelinnn..:sinifsinif:

Ev isimi oda ne ben yaklasik 2 aydir elimi surmuyorum dosru durust esim supurge yapiyo evde bense miskin miskin oturuyorumm ne zaman biticek bu halsizlik Allahim yaasenağlama

diri vücüüdümü kaybediyom yavas yavas..
ama eskiden küçük olan göğüsler şimdi bomba.. kaydirigubbakcemile3 o bakımdan çok memnunum delikafadulden

duygusallaşmadık yaa..
dee ben cok kilo alcam galiba yaa, bulantım da hiç olmadı, iştah aldı başını gidiyor.. bakalım naapcaz

Canim ne guzel iste keske benimde istahim olsa ya ben ne yesem tad alamiyorum zaten 1 saat demeden de cikiyo geri laelaelaelaelae

duygusallaşmadık yaa..

hah şöyle ya , tv de acıklı programlar burada acıklı anneler
dayanamıyorum valla
korkma almazsın bende ayı yogi gibi yiyorum kilo almamışım şok oldum
birde akşama kadar yatıyorum düşün yani , hiç bir hareket belirtisi yok
nereye gidiyo o yemekler anlamadım

ben 3 kilo aldım valla.. hatta 3 gündür tartılmadım belki 4 olmuştur kaydirigubbakcemile3

esmerim biçim biçim yarın sonuclarını bizede yaz...

ayrıcaa biraz daha duygusal konusursanızzz aglamaya baslıcam:gitme:

yazarım tabi
inanın birimizin heyecanı hepimizin heyacanı olmuş durumda
ağlamaya agelince ağla tabi en güzel duygu annelik sen ağlamıycanda kim ağlauacak kızz

ben de 3,5 kg aldım. İlk 3 ay 1-2 kg diyorlar. Şimdiden böyle olursa bu işin sonu nasıl gelecek merak içerisindeyim...
ahh ahh bu iştahla ben 30 kilo alırım herhalde... zaten boy uzun heybetliyiz, bide kilolar kilolar, dev gibi dolaşırım ortada

ben 3 kilo aldım valla.. hatta 3 gündür tartılmadım belki 4 olmuştur kaydirigubbakcemile3

ben de 3,5 kg aldım. İlk 3 ay 1-2 kg diyorlar. Şimdiden böyle olursa bu işin sonu nasıl gelecek merak içerisindeyim...

allah allah ya ben kusmuyorum da
ee niye kilo alamıyorum, gideyim yemek yiyeyim bari kıskandım sizin kiloları

allah allah ya ben kusmuyorum da
ee niye kilo alamıyorum, gideyim yemek yiyeyim bari kıskandım sizin kiloları

senin bünye yakıyo demekki kızz.. oturma konusunda da bir farkımız yok.. ben de işyerinde bütün gün oturuyorum.. 3 ay bitsin her gece zorla yürüyüse götürcem benim adamı..
yok olmayacak böyle yani
aksamları da yemekten sonra malak gibi yatıyom..
hamilelikten önce de belki çok yesem alırdım kilo, ama aclıga dayanabilirdim o zaman ve çok yemezdim..
ama şimdi açlıga dayanamıyorum yaaa saat başı midem kazınıyo offf...
keşke hamileler için tok tutucu bişiler fln cıkarsalar

Kızlar elevitle arası iyi olan varmı? Çok büyük geliyo ben yutamıyorum. Kırarak içeyim dedim şimdide pisikolojikmidir nedir bilmem daha görünce midem kalkmaya başlıyo. Ben nasıl içecem bu vitamini bana bi yol gösterin :(

valla canım ben alıştım artık elevite herhalde..
öncesinde biraz su içiyorum boğazım kayganlaşıyo hemen arkasından bol suyla birlikte onu yuvarlıyorum..
sonra da bol bol su içiyorum..

tabii kırarak içtiysem tüm tadını almışsındır çok fenai kokusu da fena zaten..

aa yoksa elevit mi açıyo bu kadar iştahımı yaa bak hiç düşünmemiştim

Back
X