- Konu Sahibi daemon
-
- #78.041
bende bezi en son ayımda alacağım. şimdilik acelesi yok. zaten çok fazla almayı düşünmüyorum sonra kullanamıyorlar
tabiki ben çeyizini bile dizdim bir tek yatak odası takımı kaldı sempatiksalakcinni
onu da bezden sonra alırım
NEE DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BıR TARıHMıı BEN KOCAMA SURAYA Bı GıDLEM BAKALIM DEDGMDE NE ALCZ ACELESI YOK COCUK DOGUNCADA HALLEDILIR BıKAÇ SAATLIK ıŞ DIYORBEN COK ABARTIYORMUSUM HEM HERKES ALIYORMUS ANNEM VS ORTADA BıŞı YOK INANIRMISINE VIME GELSEN SUNU ALDIM DIYE GOSTEREBILECEGIM BıŞı YOK DAYISINI SUPRIZ YOLLADIGI SALINCAKTN BASKAAA BENDE DUN ONLA DALGA GECTIM SALINCAGIMIZ VARYA YETER COCUK DOGSADA PROBLEM YOK ARTIK DIYEklava:
ewet bide alerji felan olursa diye korkuyorm belkş marka değiştirmek zorunda kalıcam elimde kalsın istemiyorum .
Dün migrosta dalinin bebekler için olan sıvı çamaşır deterjanı indirimdeydi ondan aldım 2 tane bide ama aslında annem en iyi hacışakir diyo granül olan neyse ilk bunla yıkıycam herşeyi sonra hacışakir alıcam
ya mesela bende bişey almadımdaha biz 30.haftada gider herşeyi toplu bi yerden alırız diyoruz.yani şimdilik öyle düşünüyoruz...sende fikir ver eşine? şöyle yapalım böyle yapalım de.erken değil de hazır olmak lazım filan de
hacışakir granullu sabun kyafetlerin üzerinde kalabiliyor. Özellikle A plus makine kullananlar için söylüyorum. O makineler az su kullandığı için kyafetlerin üzerinde deterjan tortusu kalabiliyor haberiniz ola. Bu arada bende dün migrosta gördüm ama bir hafta önce başka bir marketten almıştım çok sinir oldum15.9 a almıştım migrosta 12 küsürdü. 20 Nisana kadar fiyatı bu şekilde kalacakmış haberiniz olsun.
Özasfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz
hacışakir granullu sabun kyafetlerin üzerinde kalabiliyor. Özellikle A plus makine kullananlar için söylüyorum. O makineler az su kullandığı için kyafetlerin üzerinde deterjan tortusu kalabiliyor haberiniz ola. Bu arada bende dün migrosta gördüm ama bir hafta önce başka bir marketten almıştım çok sinir oldum15.9 a almıştım migrosta 12 küsürdü. 20 Nisana kadar fiyatı bu şekilde kalacakmış haberiniz olsun.
hadi ya o zaman bu dalinlerden biraz stok yapalım biraz peki yumşatıcısını aldınmı ben yumşatıcı kullanmayı düşünmüyorm kıyafetlerinde sadece uyku seti nevresim takımında felan kullanabilirm belki yerimseniben
hadi ya o zaman bu dalinlerden biraz stok yapalım biraz peki yumşatıcısını aldınmı ben yumşatıcı kullanmayı düşünmüyorm kıyafetlerinde sadece uyku seti nevresim takımında felan kullanabilirm belki yerimseniben
migrosa koşalım hemen
hihoyyythihoyyyt ewet ben gidiyim yine alıyım
gunesim aynen bizim herif.
Ne acelesi var bir gunde cikar hepsini alir geliriz diyor.
Hee okadar kolaydi dimi. Alsanaalsanasmile
Aha kızlarr cİcler topİĞİnde o Şeylerİ yazan curly kİm
Aha kızlarr cİcler topİĞİnde o Şeylerİ yazan curly kİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?