2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bezi en son ayımda alacağım. şimdilik acelesi yok. zaten çok fazla almayı düşünmüyorum sonra kullanamıyorlar

ewet bide alerji felan olursa diye korkuyorm belkş marka değiştirmek zorunda kalıcam elimde kalsın istemiyorum .

Dün migrosta dalinin bebekler için olan sıvı çamaşır deterjanı indirimdeydi ondan aldım 2 tane bide ama aslında annem en iyi hacışakir diyo granül olan neyse ilk bunla yıkıycam herşeyi sonra hacışakir alıcam

ya mesela bende bişey almadımdaha biz 30.haftada gider herşeyi toplu bi yerden alırız diyoruz.yani şimdilik öyle düşünüyoruz...sende fikir ver eşine? şöyle yapalım böyle yapalım de.erken değil de hazır olmak lazım filan de

hacışakir granullu sabun kyafetlerin üzerinde kalabiliyor. Özellikle A plus makine kullananlar için söylüyorum. O makineler az su kullandığı için kyafetlerin üzerinde deterjan tortusu kalabiliyor haberiniz ola. Bu arada bende dün migrosta gördüm ama bir hafta önce başka bir marketten almıştım çok sinir oldum 15.9 a almıştım migrosta 12 küsürdü. 20 Nisana kadar fiyatı bu şekilde kalacakmış haberiniz olsun.

aman bi insan kafası calısmaynca calısmıyor sanıyorkı herkes bıseyımızı alcak annesıgıl falan alır dıyee beklıyor ama onlrda kılını kpırdatmıyorlar neyse bakalım ben kendı kendıme halltcem ugrasamıcam onunla

hadi ya o zaman bu dalinlerden biraz stok yapalım biraz peki yumşatıcısını aldınmı ben yumşatıcı kullanmayı düşünmüyorm kıyafetlerinde sadece uyku seti nevresim takımında felan kullanabilirm belki yerimseniben

kızlar cevap yazılmış yani biiz bundan sonra elhamranın listesine ekleriz cicilerimizi

migrosa koşalım hemen

bende yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. yıkayıp ütüleyeceğim sadece.

benim aldığım markette dalinin yumuşayıcısı yoktu bende yumoşun bebekler için olanını aldım genelde sıvı deterjan yumuşatıcı gerektirmez ben siyahlarımıda sıvı deterjanla yıkıyorum ama biraz yumuşatıcı koyuyorum yinede . bunuda deneyerek görücem

Gunesim aynen bizim herif.
Ne acelesi var bir gunde cikar hepsini alir geliriz diyor.
Hee okadar kolaydi dimi. alsanaalsanasmile

gunesim aynen bizim herif.
Ne acelesi var bir gunde cikar hepsini alir geliriz diyor.
Hee okadar kolaydi dimi. Alsanaalsanasmile

okdr kolay olsaydı bu kdr ayda bınkere yapılmıştı bu işler bakıyorum kıslara her dafsnda baska seyler alıyorlar hala bıtmedı demekkı neymıs 1 gunluk iş diil saf bu adamlr yaaa odeıl toplu para verınce daha içi gideck benm kocamın meselaaa parca parca alsydı cok koymayacktı onaaa hep anneme guvenyr aslnda butun kıyafetlerını annem almıs gelırken getırecek yaaa ohh ne gusel yaaa

Aha kızlarr cıcler topıĞınde o Şeylerı yazan curly kım

kızlar 20 Mart-20 Nisan arasında migroslarda bebek günleriymiş. Bu tarihler arasında bebekler için olan ürünlerde indirim var ben dün çıkarken tesadüfen kasadaki broşürlerde gördüm. Bebeklere özel broşür yapmışlar bebek küvetleri bile satılıyor bu tarihlerde 17 TL bilginizeee

kızlar seminerde kesinlikle yumuşatıcı kullanmayın denildi
bebekler için olanını bile
önermiyorlar

kızlar merhabaa

bişey sormak istiorum ben c.tesi günü çok uzun yürüdüm şeyimin üstü bacaklarım belim sırtım her yerim ağrıo dünde önce hava sıcaktı akşamda yağmura yakalandık o ara üşüttüm sanırım gece boyunca inledim sancılar girdi karnıma şimdide ara ara hafif oluo bi sıkıntı yoktur dimi yaw bi size soriim dedim

sizi hep okuorum ama çokhızlı ilerliosunuz yetişemiceemden yazamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…