Aha kızlarr cİcler topİĞİnde o Şeylerİ yazan curly kİm
kızlar merhabaa
bişey sormak istiorum ben c.tesi günü çok uzun yürüdüm şeyimin üstü bacaklarım belim sırtım her yerim ağrıo dünde önce hava sıcaktı akşamda yağmura yakalandık o ara üşüttüm sanırım gece boyunca inledim sancılar girdi karnıma şimdide ara ara hafif oluo bi sıkıntı yoktur dimi yaw bi size soriim dedim
sizi hep okuorum ama çokhızlı ilerliosunuz yetişemiceemden yazamıorum
kızlar merhabaa
bişey sormak istiorum ben c.tesi günü çok uzun yürüdüm şeyimin üstü bacaklarım belim sırtım her yerim ağrıo dünde önce hava sıcaktı akşamda yağmura yakalandık o ara üşüttüm sanırım gece boyunca inledim sancılar girdi karnıma şimdide ara ara hafif oluo bi sıkıntı yoktur dimi yaw bi size soriim dedim
YAAAAA:1shok:buraların sahibi sempatiksalakcinni
valla açılan tüm topiklerin hepimizn olduuğnu anlatmayaç alıştııNE YAZMIS BEN MALUM KISINN ACTIGI BUTUN TOPICLERDEN CIKTGM ICIN BİŞİ GÖRMUYRM YAFS:d
ahaa her y azdıığmızdan haberdarmıı özellikle o yazıları görmesi için birşey mi yapıyoruzzsiteyi kuran erkek yöneticilerden biri
dün çok şanslı bi günümdeydim ben bide bi arkadaşımız var 2 yaşında oğlu var ben odama beşik alıcaktım ya almıycam artık o bana bambu bi beşiği var onu vericek kullanmam için kendiside bebeği olduğunda almıştı onu çok güzel bi beşik hemde sağlıklı bambudan. Bide dün biraz üst alıyım dedim hamile kıyafeti bi kaç tane bedenimizde aynı onunla benim kıyafet aldığımı görünce boşuna para verme o kadar dedi kendi kıyafetlerini verdi hamilelikten kalan çok güzel şeyler var ebru hamileden çoğu yazlık bide hemen hemen epey bi işimi gördü arkadaşım sağolsun
yok canımYAAAAA:1shok:
valla açılan tüm topiklerin hepimizn olduuğnu anlatmayaç alıştıı
ahaa her y azdıığmızdan haberdarmıı özellikle o yazıları görmesi için birşey mi yapıyoruzz
kızlar merhabaa
YAAAAA:1shok:
valla açılan tüm topiklerin hepimizn olduuğnu anlatmayaç alıştıı
ahaa her y azdıığmızdan haberdarmıı özellikle o yazıları görmesi için birşey mi yapıyoruzz
yok canım
özelden yazmıştık ona durumu da
onun için oraya genel bir cvp yazmış
Güle güle giy canım ii denk gelmiş maşallah.bebişinde ii gunlerde sağlıkla buyusun eşiğinde
canım burası çok büyük bir site
yani her konuya tek tek bakamazlar yani uzun sürmesi açısından
songülle konuşulmuştu bu konu öyle bildirildi kendisine
ama onun dışında özel mesajlarınız dahil, albümleriniz falan
her istediklerine bakabilirler
dün çok şanslı bi günümdeydim ben bide bi arkadaşımız var 2 yaşında oğlu var ben odama beşik alıcaktım ya almıycam artık o bana bambu bi beşiği var onu vericek kullanmam için kendiside bebeği olduğunda almıştı onu çok güzel bi beşik hemde sağlıklı bambudan. Bide dün biraz üst alıyım dedim hamile kıyafeti bi kaç tane bedenimizde aynı onunla benim kıyafet aldığımı görünce boşuna para verme o kadar dedi kendi kıyafetlerini verdi hamilelikten kalan çok güzel şeyler var ebru hamileden çoğu yazlık bide hemen hemen epey bi işimi gördü arkadaşım sağolsun
kendimi bu topiğin hiç birşeyini bilmeyn ilan ediyorumm artık songül kim demeye cesaret edemiyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?