2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun canım. Uzun süre yüreyince bende de oluyoo o ağrılardan. Öyle heryerimde değil de... Kasıklarımın üstünde falan oluyoo genelde..

uzun zamandır yürümüyorsan hamlamışsındır canım.bir de bebeğin verdiği yük var artık bacaklar taşımıyor bizi

dün çok şanslı bi günümdeydim ben bide bi arkadaşımız var 2 yaşında oğlu var ben odama beşik alıcaktım ya almıycam artık o bana bambu bi beşiği var onu vericek kullanmam için kendiside bebeği olduğunda almıştı onu çok güzel bi beşik hemde sağlıklı bambudan. Bide dün biraz üst alıyım dedim hamile kıyafeti bi kaç tane bedenimizde aynı onunla benim kıyafet aldığımı görünce boşuna para verme o kadar dedi kendi kıyafetlerini verdi hamilelikten kalan çok güzel şeyler var ebru hamileden çoğu yazlık bide hemen hemen epey bi işimi gördü arkadaşım sağolsun

kasıklarımın üstü şeysimin üstü falan ağrı var ama öle aşırı deil ağırlaşıorus sanırım gitgideeyvahedigeldismile

ay ben de yürürken böle karnımı tutma ihtiyacı hissediyorum
hele bazen resmen acı dolu bir başkı hissediyorum karnımın içinde böyle
ama ilk kalktıgımda daha çok oluyo
sonra yürüdükçe düzeliyo sanki
gerçi doktora da o sebepten gittim ama rahim baglarıyla alakalı dedi

Güle güle giy canım ii denk gelmiş maşallah.bebişinde ii gunlerde sağlıkla buyusun eşiğinde

YAAAAA:1shok:

valla açılan tüm topiklerin hepimizn olduuğnu anlatmayaç alıştıı

ahaa her y azdıığmızdan haberdarmıı özellikle o yazıları görmesi için birşey mi yapıyoruzz
yok canım
özelden yazmıştık ona durumu da
onun için oraya genel bir cvp yazmış

cnm sorun yoktr kendını yormussn bide ayakalrınıı sıcak tut sen her ıhtımale karsı sıcak su torbası falan koy ama ayaklarına koy sadece devam ederse doktorada git sen yinede ne olur ne olmazzz

YAAAAA:1shok:

valla açılan tüm topiklerin hepimizn olduuğnu anlatmayaç alıştıı

ahaa her y azdıığmızdan haberdarmıı özellikle o yazıları görmesi için birşey mi yapıyoruzz

canım burası çok büyük bir site
yani her konuya tek tek bakamazlar yani uzun sürmesi açısından
songülle konuşulmuştu bu konu öyle bildirildi kendisine

ama onun dışında özel mesajlarınız dahil, albümleriniz falan
her istediklerine bakabilirler

bencee elh actıgı bebıŞ odalarına herseyı ekleyebılrz kıslr hemde bırsuru topıcle ugrasmms olrz

kendimi bu topiğin hiç birşeyini bilmeyn ilan ediyorumm artık songül kim demeye cesaret edemiyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Güle güle kullan...
Süper olmuş işte...

yaa bence artıkk hazırlıklarımızınbitmiş hallernimi yayınlasak yani odalar yada park yataklar alınmış eşyalar dolapları dizilmişş son hali yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…