2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dediim gibi kaçırmışım sayfaları :) ama cvplarınız için çok saolun kızlar bu akşam sıcak su torbasını yapıcam ayağıma gece üstümü çok açıorum yanıorum die uyuduum sıradada üşüorum demekki

ayıp ettin güneşim
sana 3 milyarlık olanından alacağım aklinialirimsmile

allh korusn bebeeemı kacırmaya kalkmasnlr araba için bu ne bee pırlantalı falanmı alcn yok yok sen su resmdekını al yetr bana kendıne alırkennn kuşummm :)olumunekankayizsmile

fiyatı da çok ya
ama çok da güzel
piyangodan para çıksın söz bunda alacağım olumunekankayizsmile

aslında işine yarar bişey istiyorsan çok değil fiyatı canım
ikili olupta 300-400 tl olan arabalar var
ama gidip inceledim
sırf bez, çok kullanışlı değil
çok iyileride 1 milyardan başlıyor 2,5-3 e kadar çıkıyor
o nedenle 800 bana orta şeker geldi

hımm zaten zengin bizim o komşular...

bu durumda bende zenginim hihoyyyt

sempatiksalakcinni

hımm sağol zeynep gidip bi yerinde bakacam zor gelirse vazgeçerim zaten
pratik olması önemli

Tamam be gene kızdı yaaa... İki canlıyım ben bana niye kötü davranıyorsunuz ki... :çok üzgünüm:
Söyledim ben işyerindekilere ben 6 da çıkmak istiyorum diye kabul etmediler... Ne yapayım ama...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay bu konuda bende cevap verebilecegim, cok sevindirik oldum sincik haha.
Canim ben Chicco Lite Way almistim. Ilk aylar ya kangeruda yada kucagimda tasirim
3 aylik olunca ona geciririm. Katlaninca baston seklinde oluyor,
surerken de cok hafif o yuzden ben buna karar vermistim.
Fiyati da uygundu,
yani icine ana kucagi koysan bile nekadar uzun koyacaksin ki bebegi icine
o yuzden bende hic oyle bebek arabalarina heves etmeyim direk bunu alayim dedim.

selam hanımlar bende 28 haftalık hamileyim size bişey sormak istiyorum sol kasığımda inceden bir ağrı vardı dün buğün sanki geçti gibi ama yinede korkuyorum sizinde oluyormu kasıklarınızda ağrı birde doğum sancısımı normal rutin bir sancımı nasıl ayırt edicez sancıları

kizlar sizi komacan komacan öpüyorum.inan moralimi düzelttiniz cok sagolun.kendinize cok iyi bakin.opuyorumnanaktan

baston olanları genelde öneriyorlar zaten
baktım fiyatlarına 230 civarı uygun gerçekten
benim 2 li almam şart
ana kucağını araba koltuğu olarakda kullanacağız
sığana kadar kullanır sığmayıncada daha büyük bir araba koltuğuna geçeriz

bende ona bakıyodum şimdi peki o modelin arkası tam yatıyo dimi nasıl bişey yani tekerlekleri hoşuma gitti önde birer arkada ikişer tekerlek manevra rahat olur diye düşünüyorum bende böyle bişey alıp bide oto koltuğu almayı düşünüyorum öyle uyguna geliyo

Canim biz ana kucagini ayri aldik, onu bebek arabasina koymacagim zaten.
Sende o sekilde yapamaz misin. Yani hem bebek arabasi uygun alirsin hem ayriyeten ana kucagi alirsin onu da araba koltugu olarak kullanirsin?

hemen hemen hepimizde var o ağrı . rahim büyüdükçe bağlar geriliyor.

evet kızlar araba koltuğu yasası onaylandı haziran itibariyle bebek ve çocuklar için araba koltuğu artık zorunluluk hatırlatayım dedim

olmaz olurmu sancı bendede oluyo hele bide iltihap oldumki hiç sormayın ama benşm en çok sırtım ve sol göğsümün altı ağrıyo uyuşuyo resmen neden acaba ya sol tarafıma yatamaz oldum

hemen hemen hepimizde var o ağrı . rahim büyüdükçe bağlar geriliyor.

Teşekkür ederim archimim yorumun için .Dün çok yürüyüş yaptım ondanmı oldu acaba diyede korkuyorum artık yürümektende korkuyorum son 3 ay önemli bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…