2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu araba hakkında fikri olan var mı bilmiyorumkismile

ben o gün baktım
maxi cosi mi bu
hafifmiş bayagı öyle dedi adam
o ana kucağı arabaya, arabanın kendi kumaş kısmı çıkarılmadan ters oturtuluyor
bildiğim kadarıyla 2 yönlü kullanılmıyor
ve katlatınca tuhaf bir şekli oluyordu
adam araba da fln çok yer kaplıyor gibi bişi demişti
bilmiyom

eğer oysa tabi

bu araba hakkında fikri olan var mı bilmiyorumkismile

kraftınmı bu araba stella ben bakmıştım sanki ama buda chicconunkiyle aynı para nerdeyse sanırım

bu arada beşik çok güzel güle güle kullan ben bu beşiği dastinide sormuştum 165 lira demişti fiyatıda iyiymiş. Banada arkadaşım verdi bambu beşik o olmasaydı bende böyle bişey alıcaktım.

kanarya geçmiş olsun üzülme yediklerine dikkat et birşeyin kalmaz.
sagol canim.insaallah öyle yapicam.dikkat etmemde lazim zaten.isin komik yani,ben yeme düzenine girince esimde girdi.önceden ben ne yersen onu yiyiyordu simdi oda programa uyuyor.

güzel modeli var ama ben hafifliğine bakıyorum canım nasıl acaba

sagol canim.insaallah öyle yapicam.dikkat etmemde lazim zaten.isin komik yani,ben yeme düzenine girince esimde girdi.önceden ben ne yersen onu yiyiyordu simdi oda programa uyuyor.

canım üzülme az bi zaman kaldı zaten yemene dikkat ettinmi bi problem çıkıcağını zannetmiyorum

Markasi ne canim? Guzel birseye benziyor eger agirlik yonunden cok agir degilse.

fikrim sadece görünüş olarak çok güzel .markası ne ? ne kadar ? hiç bilmiyorum

güzel modeli var ama ben hafifliğine bakıyorum canım nasıl acaba

https://www.sevimlibebek.com/productDetail.aspx?lngProductID=108&name=Kraft+Twist+Travel+Sistem+-+3042%2f051

Kraft Twist Travel Sistem - 3042/051

ay kızlar artık önce fiyatına bakıyorum sonra özelliklerine
çok masraflı oluyor bu bebişler

stellanın gönderdiği araba maxi cosy sanırım
fiyatı ne bunun acaba ??

Kanarya ÜsÜlme cnmmmm geÇmİŞ olsun dİkkat et bİrass İnŞallahhhh geÇer cnmmmmmmmmmmm
sagol canim.suanda ölcümlerde iyi,ama ilerde bebek büyüdükce artabilir,bunu icin programa uyuyorum simdiden.herhalde dogurduktan hemen sonra,baklavaya,kebaplara saldiririm.zaten kendimi trye sakliyorum.eylülde trdeyim Allahin izniyle.

Bu arada geçen haftalarda beni dövmek isteyen arkadaşlar!!! Bakın hala burdayım.. Cuma günü bu saatte çıkmış oluyodum çoktan.. Şimdi daha çıkmamıza yarım saat var

klava:klava:klava:klava:klava: hala yarım saat var diyo yaaa yine bizden önce çıkıyon hepimiz 6 da çıkıyoa ki ben 6 da bile çıkamıyom o ayrı hala hepimizden erken çıkıyon sus azcık delüüüüüüüüüüüü

bu arada beşik çok güzel güle güle kullan ben bu beşiği dastinide sormuştum 165 lira demişti fiyatıda iyiymiş. Banada arkadaşım verdi bambu beşik o olmasaydı bende böyle bişey alıcaktım.

sende güle güle kullan canım

karar vermediğim tek araba olayı kaldı
bakıyorum bakıyorum ama iyi modeller çok pahalı
orta şeker fiyatta ve kullanışlı bişey istiyorum
çok şey istiyorum biliyorum sempatiksalakcinni

güneşimmm nerdesünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyy bizim orti gene kaçtı demiiiii özasfa dedi tüydüüüüüüüüüüüüü

Bu arada geçen haftalarda beni dövmek isteyen arkadaşlar!!! Bakın hala burdayım.. Cuma günü bu saatte çıkmış oluyodum çoktan.. Şimdi daha çıkmamıza yarım saat var

seni her şartlarda döverim aklinialirimsmile
5 te çıkılır mı beee

bende anakucagı =oto koltugu ve bebek arabsı bu ay kı maaşmla gıdıp alcm ama 2 parcnn 500 u falan gecmemesı gerekıyor fazla pahalı bişi alamıcm sanrm peşinde guzel bişi bulrm dıye dusnuyrm ama karasızm fıkrı olan varmı benm içinde cıft yonlu mu olsn bastonmu bılemedm bırsuru cest var yaaa neye dıkkt etmem lazım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…