bu araba hakkında fikri olan var mı bilmiyorumkismile
Şenizhee gülümmmmmm
bu araba hakkında fikri olan var mı bilmiyorumkismile
burdayımnireye kayboldunnnn
sagol canim.insaallah öyle yapicam.dikkat etmemde lazim zaten.isin komik yani,ben yeme düzenine girince esimde girdi.önceden ben ne yersen onu yiyiyordu simdi oda programa uyuyor.kanarya geçmiş olsun üzülme yediklerine dikkat et birşeyin kalmaz.
sagol canimkanarya geçmiş olsun
sagol canim.insaallah öyle yapicam.dikkat etmemde lazim zaten.isin komik yani,ben yeme düzenine girince esimde girdi.önceden ben ne yersen onu yiyiyordu simdi oda programa uyuyor.
Markasi ne canim? Guzel birseye benziyor eger agirlik yonunden cok agir degilse.
fikrim sadece görünüş olarak çok güzel .markası ne ? ne kadar ? hiç bilmiyorum
ben o gün baktım
maxi cosi mi bu
hafifmiş bayagı öyle dedi adam
o ana kucağı arabaya, arabanın kendi kumaş kısmı çıkarılmadan ters oturtuluyor
bildiğim kadarıyla 2 yönlü kullanılmıyor
ve katlatınca tuhaf bir şekli oluyordu
adam araba da fln çok yer kaplıyor gibi bişi demişti
bilmiyom
eğer oysa tabi
kraftınmı bu araba stella ben bakmıştım sanki ama buda chicconunkiyle aynı para nerdeyse sanırım
bu arada beşik çok güzel güle güle kullan ben bu beşiği dastinide sormuştum 165 lira demişti fiyatıda iyiymiş. Banada arkadaşım verdi bambu beşik o olmasaydı bende böyle bişey alıcaktım.
güzel modeli var ama ben hafifliğine bakıyorum canım nasıl acaba
sagol canim.suanda ölcümlerde iyi,ama ilerde bebek büyüdükce artabilir,bunu icin programa uyuyorum simdiden.herhalde dogurduktan hemen sonra,baklavaya,kebaplara saldiririm.zaten kendimi trye sakliyorum.eylülde trdeyim Allahin izniyle.Kanarya ÜsÜlme cnmmmm geÇmİŞ olsun dİkkat et bİrass İnŞallahhhh geÇer cnmmmmmmmmmmm
Bu arada geçen haftalarda beni dövmek isteyen arkadaşlar!!! Bakın hala burdayım.. Cuma günü bu saatte çıkmış oluyodum çoktan.. Şimdi daha çıkmamıza yarım saat var
bu arada beşik çok güzel güle güle kullan ben bu beşiği dastinide sormuştum 165 lira demişti fiyatıda iyiymiş. Banada arkadaşım verdi bambu beşik o olmasaydı bende böyle bişey alıcaktım.
stellanın gönderdiği araba maxi cosy sanırım
fiyatı ne bunun acaba ??
Bu arada geçen haftalarda beni dövmek isteyen arkadaşlar!!! Bakın hala burdayım.. Cuma günü bu saatte çıkmış oluyodum çoktan.. Şimdi daha çıkmamıza yarım saat var
sende güle güle kullan canım
karar vermediğim tek araba olayı kaldı
bakıyorum bakıyorum ama iyi modeller çok pahalı
orta şeker fiyatta ve kullanışlı bişey istiyorum
çok şey istiyorum biliyorum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?