2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archim bu sitede 799 tl yazıyor
farklı sitelerde daha uyguna bulunabilir belki
3 lü istemiyorum ama ilk ay port bebede gerekli
bunun oturma kısmı port bebe olarakda kullanılıyormuş
fiyatıda fena değil gibi
ama kullanışlımıdır bakan araştıran varmı acaba

fiyatı da çok ya
ama çok da güzel
piyangodan para çıksın söz bunda alacağım olumunekankayizsmile

Canim benim yaa cok gecmis olsun, doktorun verdigi yemek listesine uy umarim o sekilde az da olsa duser sekerin. :çok üzgünüm:
sagol sensicim.hamile kalmadan önce sekerim cok düsüktü.calisirken düstügünde elim ayagim titrerdi,sekerli suyla kendime gelirdim.kendim ölctügümde düsük tabi dikkat edersem.drun yaptigi 100 grlik yükleme 7 beyaz ekmege esitmis.beyaz ekmek cok cikartiyor.karbonhidrata dikkat et dedi.öyle normal makarna,pirinc,ekmek yok,hepsi esmer olacak ve sebze agirlikli.ben bunada raziyim.insan bunada alisir.hem iyi oldu.iyi oldu derken yeme programi iyi oldu benim icin.her serde vardir hayir derler ya,cok kilo aliyordum.biraz kiloyada dikkat etmis olurum.sanirim cok hizli kilo almamin nedenide buymus.

Son düzenleme:

aynen bende öyle kararsızım bebeği olan arkadaşlarım diyo bi hevesle alıyosun diyo ama kullanılmıyo öyle abartı diyo bi arabaya 1000 lira verme sakın diyo bana kalsa alıcamda böylede söylediklerinde düşünüyorum zaten ana kucağı şeklinde olan 6 ay kullanılıyo sonra oturmalı olandan alınıcak araba için mecbur ee bu altı ayın zaten ilk 1 ayı bi yere gidemiycek adam gibi bi kaç aylığına o kadar para vermenin anlamı yok diye düşünüyorum.

Canim fiyat onemli ama agirligina, kolayligina da bak,
bazi arkadaslarim bebek arabasi surerken cileden cikiyorlar agirligindan dolayi.
Kaldirim cok zor inip cikiliyor vs, ilerde pisman olma.

tabi canım, cihicco for me den hantal diye vazgeçtim zaten
tek başıma dışarı çıktığımda zorluk yaşamamam lazım
en iyisi gidip mağzada görmek
beğenirsem daha ucuza internetten sipariş veririm zaten

siz hangi modelleri beğeniyorsunuz yada almayı düşündüğünüz karar verdiğiniz modeller varmı

ştellam ben bu ürünü yakından inceledim arka tekerlekleri biraz büyük bagaja koyarken tekerlekleri sökmek gerekiyor gerçi satıcı iki dakkada söktü taktı ama bana yinede kullanışlı gelmedi bilgineeeeeeeeeee

Tamam be gene kızdı yaaa... İki canlıyım ben bana niye kötü davranıyorsunuz ki... :çok üzgünüm:
Söyledim ben işyerindekilere ben 6 da çıkmak istiyorum diye kabul etmediler... Ne yapayım ama...

Neyse hadi ben hazırlanayım bari.. Görüşürüz kızlar... Öptüm sizi... ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…