2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla çok ayıp yakında anne olacagız, bunlarla uğraşmalıyız bu gunlerde, bu kadar boş mu dunyamız, yazık valla. çok yazık

stellacım sen de eskısın ben de 2. nickim bu sıtede bende çok eskıyım. ben böyle birşey görmedım, bu nasıl bır ıktidar hırsı, ne olcak kı, altu ustu dertleşip konuşuyoruz burada, sen konu açsan ne olur, konuşacak kımsen kalmamış, bunu duşunmuyor, dışlanmaktan haz alıyor sanırım

yuh diyorum başkada bişey demiyorummmmmmmmmmmmmmm Allah akıl fikir versin

canım ben yaptıklarını yaşının küçüklüğüne veriyorum
çok küçük düşünüyor, dediğin gibi haziran annelerindeki herkes seni dışlamış neden ben demiyor,
aksine kendini daha komik duruma düşürüyor
bu konu mevzusu 3 gün sürer 5 gün sürer sonra herşey rayına oturur
o zaman bakalım nasıl sataşacak

kızlar ıı akşamlar.geçmişi anca bıtırebıldım.Canım çıktı ya işlerden.birazdan tekara evde çalışmaya başlıcam.ınş. bugün ilk defa bebişim için korktum çünkü hiç ilgilenemedım onunla.Eve gelınce odum koptu hareket etmez dıye ama şükür yemekten sonra hareket etti.Gülkurusu mutfağın takılmış canım gule gule kullan tatlım benım.Boşver takmada kafana insanlar tuhaf gerçekten.Yardım etmezler yani.

eee ben plaka numaralarına geçmişimde haberim yok
bugün Osmaniye, yarın Kilis teyim

gülkurusu dediğin gibi yaşına vermeliyiz

ya işte 3 gun konuşulur 5 gun konuşulur sonra herkes sohbetıne bakar hatırlanmaz bile, halbuki ben sızı kırdıysam kusura bakmayın deseydı bu topıkte kımsenın ona sırtını dönecegını sanmıyorum. ALLAH akıl fıkır ve azıcıkta olgunluk versın dilerim.

hadi ben çıktım öptüm hepiniziiiiiiiiiiii

opuyorumnanaktan

aman dıkkat et canım, bazen unutuyoruz hamıle oldugumuzu, dalıyoruz. artık az gunlerımız kaldı, daha dıkkatlı olmalıyız hepımız. mutfak ıçın sagol canım ama daha çok ış var batırdılar bıraktılar anlıcagın. aman neyse takmıcam herşey olur napımmm :içelim:

öncelikle hayırlı olsun gülkurusu iyi günlerde kullan mutfağını
ben hep derim ki büyük şirketler malesef büyük şirket değil.hepsi lafta iş yapıyor. boşver sıkma canını bebeğine yazık.

ne hazımsızlıkmış bu yaa pes doğrusu

cokacimcoook ay yiyelim valla
çok pis bişey oldum ben ya karnım tıka basa dolu yine de yemek hep yemek delikafadulden

patates mi kavurdun stella
bende ıspanak yaptım yapmaz olaydım 2 saattir ıspanak yıkıyorum felç geçireceğim az sonra

archii bu hafta benim eşimde biraz geç gelecek
ne sıkıcı bişeymiş bu gün boyu ev hep sessiz:gitme:

patates mi kavurdun stella
bende ıspanak yaptım yapmaz olaydım 2 saattir ıspanak yıkıyorum felç geçireceğim az sonra

evet kuzum patates kavurdum ama biraz fazla haşlamışım
kavururken hep dağıldı bilmiyorumkismile
bende yarın için yapacam sanırım, ben 2-3 aydır yıkamıyorum
çok fena bişey sabit durmak, annem kızsada eşime devrettim o işi aklinialirimsmile

çok geçmiş olsun diyorum artık okurken bile sinirlerim zıpladı!! !! Benimde başımda bir koltukcu var kişiliksiz adam 3 hafta olsu yastıklarını getirmedi.Koltuk kel aynak gb duruo soğudum aldıgımdan Ayyyyy bu insanlar ne biçim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…