http://www.kadinlarkulubu.com/site-...onulari-burdan-bildirelim-2.html#post12369301
sadece o olsa yeter baksanızya burayda şikayettde bulunmuş
ne kadar komikler ya
ozofff23 nikli kişi bu konuda dün özgenin konusunu tekrar konu olarak göstermiş
ve bilin kimin arkadaş listesinde cleo nun
kendisini cesaret edip söyleyememiş bile, başkasından istemiş
gerçekten çok komiksiniz,
hadi ben çıktım öptüm hepiniziiiiiiiiiiii
canım ben yaptıklarını yaşının küçüklüğüne veriyorum
çok küçük düşünüyor, dediğin gibi haziran annelerindeki herkes seni dışlamış neden ben demiyor,
aksine kendini daha komik duruma düşürüyor
bu konu mevzusu 3 gün sürer 5 gün sürer sonra herşey rayına oturur
o zaman bakalım nasıl sataşacak
gülkurusu dediğin gibi yaşına vermeliyiz
hadi ben çıktım öptüm hepiniziiiiiiiiiiii
kızlar ıı akşamlar.geçmişi anca bıtırebıldım.Canım çıktı ya işlerden.birazdan tekara evde çalışmaya başlıcam.İnş. bugün ilk defa bebişim için korktum çünkü hiç ilgilenemedım onunla.Eve gelınce odum koptu hareket etmez dıye ama şükür yemekten sonra hareket etti.Gülkurusu mutfağın takılmış canım gule gule kullan tatlım benım.Boşver takmada kafana insanlar tuhaf gerçekten.Yardım etmezler yani.
eee ben plaka numaralarına geçmişimde haberim yok
bugün Osmaniye, yarın Kilis teyim
ohhh kiliste bır kebab yıyek gelmışken aklinialirimsmile
kızlar bugun pek gıremedım, malum işler. bugun mutfagım takıldı ama benı bezdırdiler çok yoruldum. ıkeadan mutfak alacaklar ıyı duşunsun derım herşey guzel çok şık ama gelıp monte edıp ssıvışıyorlar, ne aksesuarları takıyoralr, ne makınelerı baglıyorlar, ankastrelerı takmadılar, dolap içi spotları bıle takmadılar, delı ettıler benı. kurumsal şirketmiş, yiyim kurumsallıklarını, yarın hem tesısatçıya para verıcem hem elektrıkçiye. n alet olsun bunlara, sinirim çok beynımde başıma ağrılar ındı sınırden.
http://www.kadinlarkulubu.com/site-...onulari-burdan-bildirelim-2.html#post12369301
sadece o olsa yeter baksanızya burayda şikayettde bulunmuş
cokacimcoook ay yiyelim valla
çok pis bişey oldum ben ya karnım tıka basa dolu yine de yemek hep yemek delikafadulden
patates mi kavurdun stella
bende ıspanak yaptım yapmaz olaydım 2 saattir ıspanak yıkıyorum felç geçireceğim az sonra
perişan oldum zeynepcim. yere attıkları bir kartonu bıle kaldırmadılar, insanlıkları bıle ölmüş, hamıle bır bayana bir gram yardım etmedıler belkı şirket kurumsal yabancı bır fırma ama çalışanlar bizden biri, yazık tembellıklerını kurumsallıkların arkasına saklamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?