2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
sabah sabah gergin başladık güne
sanırım yakında bende ban yerim.

günaydın kızlar
sabah sabah gergin başladık güne
sanırım yakında bende ban yerim.

cnm biz burda dogruyu savunmaya calısıyoruz ban yesekde koymaz sonucta ortada 1 kişinin hasetınden daglmış bir durum var nasıl cocuk birymişde böleee şeyler yapıyorrr ezikliğine veriyorum ama

biz bu kadar olay yaşarken o orda sessiz sedasızz okuyor ya deli oluyorumm

biri özkeyi arayabilirmi tel.bilen yokmu kızlarrrrrrrr meydanı onamı bırakıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm insan basitliği böle bişi işteeee anck gızlıden okuyabılırrrr yuzumuze bişey solemeye cesaret edmyr cunku o anck cocuk gıbı şikayet etmeyı ogrenmiş

biri özkeyi arayabilirmi tel.bilen yokmu kızlarrrrrrrr meydanı onamı bırakıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hakiki asfa özge azıcık sinirli hepimiz gibi sinirleri yatışsın gelecektir umarım
tabi hep beraber ban yemezseksempatiksalakcinni

özgeyle sabah konuştum burdan özledende mesaj attım ama kararlı çok sinirlenmişş bir orta yol bulup şu konuyu kapatacaklarınaa uzadıda uzadı ee ne olduu şimdi hoşmu oldu burda ne amaç için birlikteyiz yaptığımız muhabbete bak peki neden ne nedenni umrunda değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…