2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar özge çıldırmakta haklı dün ben bile çıldırdım.önce üzülüyodum bu insana yani bazı insanlar böyledir diye ama dün yaptığı şikayetlerden sonra ortalık karışınca ikonu koyup resmen keyfimdeyim demesi ve akşam hiç işi gücü yok gibi şikayetlere devam etmesi beni bile çileden çıkarttı.
gerçi herşeye rağmen çıkmaması gerekiyodu özgenin.

bence hayyam' ın şu sözünü hatırlamak lazım, "Suskunluğum asaletimdendir her söze verecek cevabım var ama önce bir söylenene bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye..."
hadi biz devam edelim...

olumunekankayizsmile

ne kadar çocukça şeylerle uğraşıyor bakarmısın ya.önce beni çekemeyen anten taksın sonra keyfimdeyim vs.işte bu kdr çocuk birisini dikkate alıyorlar komikkkkkkkkk sadece gülüyorum biz onun açtığı topiğe girmek zorunda değiliz burası özgür bir site ise kendimize yeni topic acıp oradan devam edebilme hakkına sahip olmalıyız.ben o kişi ile muhattap olmak zorundamıyım.bu kadar kişi yanlış da bir o kişi mi doğru !!!

neyse kızlar sizi de gerdik sabah sabah
siz devam edin sohbete amaç zaten ortamı germekti. başarılı olduklarını düşünmesinler

ya zaten iyi niyetli biri olsa gidipde şikayet edip ortalığı karıştırmaz.bide işte burası tartışma yeri değil falan değince onaylıyor.e zaten bu tartışmalara sen sebep oluyosun?kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…