off ne kadar tatsız bi gün yaa mafoldumben
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sakinnnn olunnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr
Bütün gece uyumadım bu yüzden :))
Günaydın kızlar...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sakinnnn olunnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr
Bütün gece uyumadım bu yüzden :))
attım cnmm mail nikimi yazdım yolladım yeterli dimi
şuan bu saatte topic alırdı başını giderdi dün çok ciddiyim yaklaşık 50 sayfak adar gerideydik öğlen saatinde duruluyor yetişti o sayede şimdi sayfalar ilerlemediği gibi ağzımızda tat da yok
gunyadın uklaaaammm dünürümmm ne olck bu hal bölee ya cok sıkıcıııı
niye sıkıcı diyorsun güneşim ne güzel geyik bitti işte sempatiksalakcinni
hadı kızlar kendımıze başka bır forum sıtesı bulalım, bızı anlayan bizi dınleyen bır forum yokmudur netten araştıorayım bi
bakın kızlar ben sıze yazayım bu sıtede gruplaşma çoktur, bir derdım var bölumune gırersenız orada ne çeteleşme oldugunu kımlerle ugraşmak zorunda kaldıgınızı ve ugradıgınız tum haksızlıklara ragmen kımsenın yanında olmadıgını bıde ustune haftalarca ceza aldıgınızı görursunuz. Ne yazık kı bu böyle. Otorıte kurmak adına bır çok mukemmel kişiyi gözden çıkarmıştır bu site. Yengeçburcu dıye bır arkadaşımız vardı çok populer çok sevılen bırıydı o bıle çektı gıttı, sevdıklerınden ayrıldı bu sıtede. şimdı bu yazdıklarım yzunden ceza alabılırım geçmışte aldıklarım gıbı, ama bu demokrası degıldır, konuşanı bu şekılde susturmak adaletsızlıktır. şimdı gıdenler adına çok üzülüyorum sahıden de boşu boşuna gıdıyorlar, sadece geyık yapılan bu kadar cıddıye almamanız gereken bir konu olmalıydı bu.
gulkurusu sen mail grubunda varmısın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?