2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kalk bakiyim ordan diyemedin mi alsanaalsanasmileöyle deyince (receb ivedik bağırması) hayyt hayyt diye bi girişiyomuş:mymeka:

ben ik 3 ay elin garip ve çok imkansız memleketinin birinde yalnızdım. eşim de başka bi yerle anlaştığı için şehir dışındaydı. hem de çalışıyordum. ev soğuk memleket soğuk kimsem yok. gece gündüz yalnız. bi yandan doğal gaz bağlanıyo evde inşaat. kiracıyım üstelik aç susuz bi de evi temizle offf offf.

bişey danışayım size bebişler için Bübchen nasıl bi ürün? şampuan, krem falan için

bişey danışayım size bebişler için Bübchen nasıl bi ürün? şampuan, krem falan için

http://modayadair.blogspot.com/2009/09/bubchen-yeniden-turkiyede.html yesica bak bakalım işine yarıycak mı ama ben bebeklerime hiç böyle şeyler almadım bi haberde izlemiştim doğru mu bilmiyorum ama bebeklere böyle yağ falan sürmeyin diye duymuştum baya oldu bu habere ne bileyim sürenlerde var ama bebeğin o kokuları yok mu ölüyom ya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende sımdı nısan annelerıne baktım:gitme:
ne guzel doguma gıdenler gununu bekleyenler.:gitme:
bende onlara cok duygulandım:gitme:

evet bende baktım nisan annelerine ne güzel artık gebeliğin son zamanları onların kaydirigubbakcemile2 rapunzel bu arada aramızda 1 gün var.bebişin cinsiyeti ne senin?

sağol canım. ben de araştırayım. şampuan pişik kremi falan için yağı da belki bi kaç damla yıkama suyuna. dediğin gibi çok kullanmamak gerekiyor. bebişlerin kokusu herşeyden güsel zatenbayanssulusmile

şu resiiiiim nasıııl yükleniyooooo yananiknanikÇok üzgünüm çoook

bu arada dikkat ettinmi şehirlere yakınız.sen çalışıyomusun?

canım ben şehri değiştirmeyi unuttmuşum. şuan k.maraştayım. işten 2 ay önce ayrıldım. doğuda bi yerdeydim. karışık yani. ama annemler mersindeler. yakın sayılır yine

şu resiiiiim nasıııl yükleniyooooo yananiknanikÇok üzgünüm çoook

kıs bura cahıl kıslar topiği. sen arama motorunda ara kadın. k. resim nasıl yüklenir diye. ben de bilmiyorum. ama bi bakayım kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…