2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar kocişimle az önce köpek almaya karar verdik bebişimizle birlikte büyütücezz..eminim onun gelişimindede cok etkili olucaktr

valla kaynanan tam bi göstermelik bilirim öyle insanları hiç haz etmem aksine soğurum canım boşver bida çağırma ne işin olursa olsun yapabildiğin kadar kendin yap ama yormadan bebişin dünyaya gelince kocanı bile unutursun böyle gösteriş yapanlardan nefretf ederim canım kusura bakmaguclubacismilelmazhaoldumsmile

kıslar kocişimle az önce köpek almaya karar verdik bebişimizle birlikte büyütücezz..eminim onun gelişimindede cok etkili olucaktr

bizim de kedimiz var. ben çok destekliyorum hamilelikte ve bebek büyütürken ev hayvanı olmasını. çünkü gerçekten moral oluyo insana. bebek için de çok yararlı ama aşılarını ihmal etmeyin

ben de sevmem işte hiç. o yüzden hamileliğim sırasında kimseden yardım istemedim sadece 1 kere onda da gelmedi kadın zaten.. ilk üç ay çok sıkıntılıydım mide bulantım çoktu ve çok halsizdim. yemek bile yapamıyodum evde aç yatıyodum kocam gelene kadar. o da ne kadar yapabilirse. çok sağlıksız beslendim yani ilk 3 ay. sora toparlandım kendime geldim. istemiyorum zaten artık hiç onları da evimde. gelin de demiyorum. ara sıra kızlar gelip kalıyo. bi tanesiyle küsüm zaten. ilgilenmiyorum hiç. kendim yapıyom valla. kocam hep bi laf söyler ama burda pek yazılmaz :kedi: kasaba minnet edeceğine kes ... ye diye sositososito

bizim de kedimiz var. ben çok destekliyorum hamilelikte ve bebek büyütürken ev hayvanı olmasını. çünkü gerçekten moral oluyo insana. bebek için de çok yararlı ama aşılarını ihmal etmeyin

tamam canım zaten bu önmli

ya bende çok severim hayvanları ama evde beslemeyi şöyle duydum bitane adam yemek yerken kedi tüyü yutmuş karaciğerinde kis oluşmuş korktum besleyene lafım yok bende severim eşim çooook istiyodu ama şeyyyy ben izin vermedim çocuklarım yanlışlıkla tüyünden yutar diye eşim hani şu kutuplarda gezen köpekler var ya gözleri renkli ondan istiyodu kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canım bende senin gibiydim ev temizliği konusunda ama şimdi yapmıyorum fazla çünkü Allah korusun düşünsene bebişine bir şey olsa yine en çok sen üzülüp vicdan azabı cekeceksin..

Değer mi?! Kendini hiç kimseye ne beğendirmek ne kimseyi eğlendirmek zorundasınç Sen hamile bir bayansın bırak yapma zaten seni anlayışla karşılayacaklar.

Evet başlarda egerki birazda derli toplu biriysen titiz isen zor oluyor..

Mesela benim yeni yaşadıgım bir olayı kısaca anlatayım. Bizim evimizde 138 m2 4 + 1 ve sadece ayda 1 defa veya 2 ayda 1 defa yardımcı bayan geliyor diğer işleri yine ben yapıyorum.

Eşimin tüm çekmecelerini hani çoraplarına kadar rengi rengine (abartmıyorum) katlar koyardım. hergün toz alırım cunku mobılyalarım siyah.. vs vs vs..

sonra baktım ne hora gecıyorum ne de takdir duyuyorum ki eşimin annesi de acayıp dagınık senede 3 defa temızlık yapanlardan.. bilmez tertip.. eşim bana ilk defa kotların ütülendiğini görüyorum sende demişti düşün!

Neyse çok uzattım.. Ben artık yapamıyorum yapsamda sen anlamıyorsun dedım yıkananı asıyorum kurudumu corapları eşleştirmeden gömlekleri pantalonları ütülemen tıkıyorum dolaplara.. Ve şimdi kendisi catır catır yapıyor..

ben aslında çok sakinim özellikle son 2 aydır. takmamayı öğrendiğimden beri. ama bazen anlık ağlama nöbetim geliveriyo. onu da kimseye göstermiyorum bile... kimseye eziyetim yok benim

valla bende 3 4 ay nerdeyse jiiiç bişey yemeden yatuyodum çöktüm çöktüm hortlak gibiydim hep eşim koştu her işime düzelincede bana hadi kefeni yırttın demişti canım benim yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız valla bende bütün temizliğimi yaptım taaa camları sildim ertesi gün doğuma gittim hergün belirli temizliğimi yapıyodum ama son ya hani gelen giden olcak bi de yaz a denk geldim günde kaç kere banyo yaptığımı hatırlamıyorum ama napiyim iş başa düşüyoolumunekankayizsmile

köpek için var mı o aşı bilmiyorum ama kedi için tüylerine bi aşı yapılıyo. normal kist aşısı gibi değil farklı bir aşı. tüy koptuğu zaman eriyo. sen yutsan dahi hiç bişey olmuyo. bebek için de öylee. zaten hamile kadın ya da bebek olan evlerde yapıyolar o aşıyı kist aşısına ek olarak yapılan bi aşı. vardır mutlaka köpekte de.

yardımcı kadın istemiyo eşim kesinlikle.kedi de var evde. tabi dikkat etmek gerekiyo temizliğe. dağınık olduğum zamanlar olsa da hep temiz tutmaya çalışıyorum. mutfak tezgahı her gün çamaşır suyuyla falan siliniyo mesela. kedi çıkmıyo ama ya çıktıysa biz uyurken diye. ben de kot pantolonlarından iç çamaşırlarına kadar ütülüyorum. benim eşim de hiç görmemiş. ben çarşaf falan ütülediğimde şaşırıyo. misafirin arkasından nevresim yıkayınca falan aaaa bi kere yatıldı neden yıkıyosun diyo. biz bi kere kalmıştık annesinin evinde annemle ikimiz de şok olduk. yastık kılıfları hep pisti. göz kalemi lekesi vardı ve kokuyodu yastıklar.

veririm canım gerçi annelik meslek sırrı ama neyse size vericem şaka hepimiz birbirimizle bilgi alışverişnde buluncaz canım inşaallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
insaallah canim.yardimcida olmamiz lazim birbirimize,dogumdan sonrada bebekler icin birbirimizle paylasacagiz herseyi.

:lepi:

:lepi: duydugum en guzel haber canım tebrik ederim biraz zor olucak ama umarım eşin yardımcı olur yoksa hem bebek hem köpek sana kalırsa zorlanırdın.

Ayy inan çok sevindimmmdelikafadulden

ben şöyle bi 10 dk yürüyeyim evin içinde. karnım kasıldı yine doktorum kasılırsan ayağa kalk demişti öffff kalıp gibi oluyo karnım hareket etmemin imkanı yok sırnaşık şey.

ayyyyyy canım ya nasıl yattın kız orda abooo valla ben bi gece değil azcık yatıyım uzanayım uyuyum diyenin ardından hemen makineye yıkadan koyunca koku ne olmaz mı pis diye söylerler adamı hehe eşime beni sorun bu ne hastası diye o da çamaşır suyu hastası der çamaşır susuz ev düşünemiyorumkaydirigubbakcemile

Al bizden de o kadar ama erkekler nankör o konuda canım evet evde kedi oldugu ıcın zor haklısın ama birinden vazgec bırak artık yapamıyorum de gec.. ben kadını hem işinden dolayı almıyorum ne de olsa kendı evı gb yapmıyor hem ona verdıgım 90 tl ye acıyorum ne yalan soyleyeyım. Anca cam sılıneceği zaman alıyorum cunku evım boydan boya cam beceremıyorum

Sedefcim bizim 2 kedimiz (muti ve kaplan) 1 de köpeğimiz var Lusi..

iç dış parazit aşılarını yaptırıp 6 ay da da bir kontil diye bir hapı var onları yutturursan tuyleri zararsız oluyor..
Gerçi bizim kediler üst katımda teras gibi bi yer yaptırdık orda köpeğimizde garajda kalıyor eve sokmuyor eşim. köepeğe de genelde babam bakıyor..

kızlar dün mutfaktaydım bi pompalı tüfek sesi duydum doğru dışarı baktım öküzün biri köpeği vurmuş öldüm öldüm dirilim 2 tanede yavrusu var bugün köpeği aradım buldum çok şükür ölmemiş yanına gidince kaçıyo yaklaşmıyo zavallı çok ürkmüş canım ya

aynen sedef. zaten ben o gece hiç uyuyamadım yatmadım bile yatağa. ertesi gün de eşimi askerden karşılamıştım çok uykusuz kalmıştım. evli değildik o zaman :) bi daha da o oldu kalmadım onlarda gecenin 4 ü 5i bile olsa hep bi bahanem oldu. evimize döndük

bizim de cam çok ben 7 aydır cam silmiyorum zaten heryer cam evde. canım çıkıyo. 3 cepheden güneş alıyo ev diye her yer cam. anca süpürüp siliyorum. ayda bir de eşime sulu süpürgeyle süpürtüyorum. o süpürge biraz ağır çünkü. kedinin tüyü müyü hani olur da kalır diye suluyla çektiriyorum hiç tozutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…